Workshop Dordrecht

Dordrecht is een bruisende stad waar veel te beleven is.  Gezellig winkelen, wandelen door de historische stad of cultuur opsnuiven. Er valt hier van alles te beleven en is niets voor niets geschikt voor verschillende workshops voor uw vrienden, familie of collega!

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Wat is een workshop?

  Een workshop is één of meer korte cursus(sen), waarbij deelnemers bepaalde kennis of vaardigheden wordt aangeleerd, uiteraard op 1,5 meter afstand.

  Een belangrijk kenmerk van een workshop is dat het interactief is. Er wordt niet alleen geleerd door te luisteren en te kijken, maar vooral door zelf praktisch bezig te zijn. Natuurlijk worden bij onze workshops de richtlijnen van het RIVM gehanteerd.

  Kies de juiste workshop

  Om het bedrijfsuitje, teambuildingsprogramma of personeelsuitje te laten slagen is het belangrijk dat je een geschikte workshop uitkiest. Niet elke workshop past even goed bij elk gezelschap.

  Wanneer de groep alleen uit voornamelijk mannen bestaat, is een workshop paaldansen misschien niet de beste keuze. Je kunt dan beter kiezen voor een roofvogel workshop of een biertapcursus.

  Monsterevents heeft ook een breed aanbod aan culinaire workshops op 1,5 meter afstand. Leer de lekkerste pizza’s maken of word een echte tapaschef, geheel coronaproof!

  De leukste workshops

  1. Workshop verf gooien
   Tijdens deze workshop leer je schilderen zoals je nog nooit hebt geschilderd. Het draait allemaal om Action Painting. Het doek ligt daarbij op de grond en de verf wordt als het ware op het doek gespoten en gesmeten. Deze workshop is geheel coronaproof!
  2. Cocktail workshop
   Leer de lekkerste cocktails shaken tijdens de cocktail workshop. Door de juiste mix van de beste bartenders, de leukste instructies en natuurlijk de lekkerste cocktails, is deze workshop een onvergetelijke belevenis, natuurlijk op 1,5 meter afstand.
  3. Improvisatie workshop
   Tijdens deze workshop gaat het om positief en energiek samenwerken. Durf grenzen te verleggen en fouten te maken en verlaat je comfort zone. Zo ontstaan de meest komische en leerzame situaties, volledig volgens de richtlijnen van het RIVM.
  4. Workshop koken
   Een verrassende workshop van een enthousiaste kok, die je alle fijne kneepjes van het vak leert. Een zeer gezellige en leerzame workshop, geschikt voor groepen die van samenwerken en gezelligheid houden, online of offline.
  5. Tapas workshop
   Schud je handen uit de mouwen en leer de heerlijkste tapas bereiden. Of je nu van vis, vlees of vegetarisch eten houdt met tapas is er voor ieder wat wils. Uiteraard kun je na de workshop genieten van alle zelfgemaakte tapas tijdens een ontspannen diner. We kunnen deze workshop ook online uitvoeren.

  De leukste plekjes in Dordrecht

  Merz

  Geniet van de wereldkeuken bij dit sfeervolle restaurant in de haven van Dordrecht. Lekker borrelen na jullie teambuildingsuitje of dineren? Dat kan bij Merz!

  Dordts Genoegen

  In hartje Dordrecht kunt u lekker relaxen in dit gezellige eetcafé. Proef internationale gerechten en drankjes na uw bedrijfsuitje.

  BRUT Food & Wine Bar

  Een sfeervolle restaurant dat een Europees menu serveert. Geniet van de mediteraanse keuken met een overheerlijk wijntje of biertje na uw personeelsuijte. BRUT is bekrood met het certificaat van uitmuntedheid van Tripadvisor.

  De Stroper

  Een heerlijke Europese vis restaurant. Geniet van zeevruchten met uw collega’s tijdens uw bedrijfsuitje in Dordrecht. De Stroper staat in de Michelin Gids 2016!

  Post

  Heerlijk Europees eten bij Post in Dordrecht. Proef de mediteraanse passie na uw teambuilding bij Post, een echt Dordts restaurant.

  Workshops in heel Nederland

  Monsterevents is actief door heel Nederland. Het is mogelijk om workshops te volgen in het hele land. Van Amsterdam tot Zwolle en van Groningen tot Den Bosch. Bij alle workshops hanteren wij de maatregelen van het RIVM.

   

  Workshop boeken

  Door jullie wensen te filteren, vinden jullie snel een geschikte workshop voor collega’s, familie en/of vrienden op 1,5 meter afstand. Selecteer eerst de soort workshop die jullie willen volgen. Ben je op zoek naar een creatieve workshop of ga je liever op de culinaire tour? Geef vervolgens aan wat het budget is en selecteer de provincie of de stad waar de workshop plaats moet vinden.

  Komen jullie er niet uit? Wij helpen jullie graag bij het maken van een keuze. Monsterevents vindt gegarandeerd een geschikte workshop bij jullie in de buurt en binnen het budget. Tevens nemen wij de gehele organisatie van de workshop op ons. Hebben jullie hulp nodig bij de keuze van een workshop of kunnen jullie wel wat advies gebruiken voor een geschikte workshop die geheel coronaproof is?

  Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300 of door een mail te sturen naar info@monsterevents.nl.

  Zie, ontdek en beleef Dordrecht

  Heeft u altijd al een workshop willen volgen in Dordrecht en wilt u daarna ook de historische stad bewonderen? Neem dan een kijkje in Ark van Noach of bezoek één van de vele musea die zij te bieden heeft. Ook kunt u genieten van de stad vanaf het water terwijl u een kookworkshop volgt op één van onze luxe boten.

  Wilt u liever een schilder,- dans,- zang,- muziek of een humorworkshop volgen in deze prachtstad? Monsterevents heeft een breed aanbod voor workshops in Dordrecht. Ook genieten van een lunch, borrel of avondeten? Wij weten de gezelligste restaurants in Dordrecht!

  Bent u op zoek naar een workshop in Dordrecht? Monsterevents heeft talloze workshops in Dordrecht en wij hellen u graag verder.

  Dordtse Weetjes

  1. De kunstschilder Aelbert Cuyp en de bioloog Freek Vonk zijn geboren in Dordrecht.

  2. Dordrecht is een eiland.

  3. De bijnaam voor Dordtenaren zijn Schapekoppen.

  4. Dordrecht heeft bijna 900 rijksmonumenten!

  5. In Zuid-Afrika is er ook een plaatsje Dordrecht.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio