Online workshop Culinair Creatief

Online Kookworkshop

v.a. € 49.50 p.p.
  • 60-120 minuten
  • Online
  • Heel Nederland
  • 15-200 personen

Online workshop Culinair Creatief

Online Kookworkshop

Tijdens deze rare tijden toch op zoek naar een uniek uitje om het gezellig te hebben met collega’s? Benieuwd of een van je collega’s of vrienden stiekem een keukenprins of prinses is? Dat kan tijdens deze onwijs leuke online kookworkshop! Ontdek hoe leuk het is om op sterrenniveau te koken.

Jullie hoeven geen professionele chef te zijn om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten! Voor de online kookworkshop krijgen jullie een boodschappenlijst of een speciale foodbox naar huis gestuurd met de ingrediënten die jullie nodig hebben om deze overheerlijke maaltijd klaar te maken. De box kan worden samengesteld voor een maaltijd voor twee of vier personen.

De online kookworkshop en foodboxen zijn te personaliseren naar jullie smaak. Er kan bijvoorbeeld een kaart namens uw bedrijf toegevoegd worden of een speciale boodschap bevatten.

Kook op afstand maar toch samen via Zoom met je eigen team, afdeling of het hele kantoor en geniet van jullie zelfgemaakte maaltijd. De online kookworkshop wordt live gestreamd vanuit een professionele kookstudio. De chef deelt graag zijn tips en trucs zodat jullie gerecht nog lekkerder wordt. De chef kijkt over jullie schouder mee, zo is net alsof hij bij jullie in de keuken staat!

Beleef deze leerzame en bijzondere online kookworkshop als afscheid van een collega, een collega die jarig is of gewoon als leuk team activiteit. Er zijn genoeg gelegenheden om te genieten van een zelfgemaakte maaltijd.

Online kookworkshop samen met je collega’s
• Ontspannend, interactief en verbindend
• Gezond en makkelijk: boodschappenlijst of ingrediënten thuisbezorgd voor 2 of 4 personen
• Beschikbaar via Zoom, Microsoft Teams, Google Meet of Cisco Webex
• Niet bij elkaar maar toch gezellig samen

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Judith

Dit was erg geslaagd! We hebben super veel gelachen, lekker gekookt en heerlijk gegeten. Waren we toch nog met z’n alle.

Jeannette (KMC Solutions)

Een leuke workshop gehad. Hoe je met weinig ingrediënten toch een leuke 3 gangen maaltijd op tafel kan zetten. Je bent met zijn allen zo’n twee uur bezig met leuke tips. Daarna gezellig eten. Iedereen was heel positief, kortom zeer geslaagd!

Shania (JFV Groningen)

Goed begeleid. Het was een goed gevulde kookworkshop.

Natalia (Avans Hogeschool)

Heel positief

Danielle (Shell Global Solutions International)

alle collega’s waren enthousiast.

Anne Marie

Het was erg leuk en gezellig om te doen samen, ook al is het online en lekkere gerechten.

Wij hebben echt genoten met z’n alle! De workshop was heel erg duidelijk en wij hebben heerlijk gegeten. Een echte aanrader!

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

14.00 Ontvangst in online omgeving
14.30 Kennismaking met de begeleider, introductie teambuild programma
14.45 Start online activiteit
16.15 Pauze
17.45 Einde online activiteit

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy