020-3037300

Of bel mij terug:

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.

 

Workshop Zandvoort

Wil je graag een workshop op het strand organiseren, denk dan aan Zandvoort. Een mooie locatie voor een dag met een leuke workshop!

Bijvoorbeeld de workshop Haka Experience. Leer de echte traditionele Maori dans. Een dans vol kracht en energie. Een perfecte teambuilding-activiteit. Leer de Haka van geboren en getogen Nieuw-Zeelandse instructeurs van Maori en Polynesische afkomst. Of een workshop Salsa en Merengue dansen! Maak kennis met de swingende dansen van de tropische eilanden Cuba en de Dominicaanse Republiek! De muziek, afkomstig uit het Caribische gebied brengt de sfeer mee van wuivende palmbomen, witte stranden, warme avonden.

Je kan ook workshops met elkaar combineren zoals de dansworkshop en een workshop Cocktails Maken waarbij je professionele shakers de fijne kneepjes van het vak leert.

Allemaal leuke workshops om op het strand te doen .

Neem nu contact met ons op en bespreek je eigen wensen met een van onze adviseurs.