Workshop Zandvoort

Wil je graag een workshop op het strand organiseren, denk dan aan Zandvoort. Een mooie locatie voor een dag met een leuke workshop!

Bijvoorbeeld de workshop Haka Experience. Leer de echte traditionele Maori dans. Een dans vol kracht en energie. Een perfecte teambuilding-activiteit. Leer de Haka van geboren en getogen Nieuw-Zeelandse instructeurs van Maori en Polynesische afkomst. Of een workshop Salsa en Merengue dansen! Maak kennis met de swingende dansen van de tropische eilanden Cuba en de Dominicaanse Republiek! De muziek, afkomstig uit het Caribische gebied brengt de sfeer mee van wuivende palmbomen, witte stranden, warme avonden.

Je kan ook workshops met elkaar combineren zoals de dansworkshop en een workshop Cocktails Maken waarbij je professionele shakers de fijne kneepjes van het vak leert.

Allemaal leuke workshops om op het strand te doen .

Neem nu contact met ons op en bespreek je eigen wensen met een van onze adviseurs.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Wat is een workshop?

  Een workshop is één of meer korte cursus(sen), waarbij deelnemers bepaalde kennis of vaardigheden wordt aangeleerd, uiteraard op 1,5 meter afstand.

  Een belangrijk kenmerk van een workshop is dat het interactief is. Er wordt niet alleen geleerd door te luisteren en te kijken, maar vooral door zelf praktisch bezig te zijn. Natuurlijk worden bij onze workshops de richtlijnen van het RIVM gehanteerd.

  Kies de juiste workshop

  Om het bedrijfsuitje, teambuildingsprogramma of personeelsuitje te laten slagen is het belangrijk dat je een geschikte workshop uitkiest. Niet elke workshop past even goed bij elk gezelschap.

  Wanneer de groep alleen uit voornamelijk mannen bestaat, is een workshop paaldansen misschien niet de beste keuze. Je kunt dan beter kiezen voor een roofvogel workshop of een biertapcursus.

  Monsterevents heeft ook een breed aanbod aan culinaire workshops op 1,5 meter afstand. Leer de lekkerste pizza’s maken of word een echte tapaschef, geheel coronaproof!

  De leukste workshops

  1. Workshop verf gooien
   Tijdens deze workshop leer je schilderen zoals je nog nooit hebt geschilderd. Het draait allemaal om Action Painting. Het doek ligt daarbij op de grond en de verf wordt als het ware op het doek gespoten en gesmeten. Deze workshop is geheel coronaproof!
  2. Cocktail workshop
   Leer de lekkerste cocktails shaken tijdens de cocktail workshop. Door de juiste mix van de beste bartenders, de leukste instructies en natuurlijk de lekkerste cocktails, is deze workshop een onvergetelijke belevenis, natuurlijk op 1,5 meter afstand.
  3. Improvisatie workshop
   Tijdens deze workshop gaat het om positief en energiek samenwerken. Durf grenzen te verleggen en fouten te maken en verlaat je comfort zone. Zo ontstaan de meest komische en leerzame situaties, volledig volgens de richtlijnen van het RIVM.
  4. Workshop koken
   Een verrassende workshop van een enthousiaste kok, die je alle fijne kneepjes van het vak leert. Een zeer gezellige en leerzame workshop, geschikt voor groepen die van samenwerken en gezelligheid houden, online of offline.
  5. Tapas workshop
   Schud je handen uit de mouwen en leer de heerlijkste tapas bereiden. Of je nu van vis, vlees of vegetarisch eten houdt met tapas is er voor ieder wat wils. Uiteraard kun je na de workshop genieten van alle zelfgemaakte tapas tijdens een ontspannen diner. We kunnen deze workshop ook online uitvoeren.

  De leukste plekjes in Zandvoort

  Safari Lodge Zandvoort
  Maak jullie bedrijfs- of teamuitje compleet bij Safari Lodge. Safari Lodge is een inspirerende en informele strandclub met een Zuid-Afrikaanse smaak. Ze hebben een creatieve keuken met verse en grotendeels biologische producten. Safari Lodge is de perfecte plek voor een drankje of diner.

  Afbeeldingsresultaat voor safari lodge zandvoort

  Mango’s Beach Bar Zandvoort
  Mango’s Beach Bar heeft een uniek karakter met Cubaanse invloeden. Er zijn olijf- en palmbomen te vinden met heerlijke loungestoelen waar jullie kunnen genieten van de ongedwongen latino-achtige sfeer. Door de zon, zee, strand en de Zuid Amerikaanse sferen maken jullie je teambuilding of personeelsuitje compleet.

  lekker ontspannen bijkletsen

  De Haven van Zandvoort
  De Haven van Zandvoort is een uniek restaurant, ideaal om jullie bedrijfsuitje of teambuilding te vervolgen. Geniet van goede service en ambachtelijk bereid eten in een sfeervolle ambiance.

  Strandpaviljoen Thalassa in Zandvoort
  Geniet bij Strandpaviljoen Thalassa van de persoonlijke bediening en de mooie producten die de zee voortbrengt zoals vis, schaal- en schelpdieren. Neem plaats op op het mooie paviljoen en laat de strand en de zee inspelen op jullie zintuigen. Ideaal voor een bedrijfs- of teamuitje.

  Circuit Park Zandvoort
  Zandvoort is een populaire locatie en staat natuurlijk bekend om het circuit. Gelegen tussen het Noordzeestrand en de duinen ligt Circuit Zandvoort met zijn rijke historie in de racerij. Waar in 1952 voor het eerst de Grand Prix gereden werd, voel je nog steeds de magie van destijds.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio