Workshop Hoek van Holland

Monsterevents heeft een uitgebreid aanbod aan workshops. Hoek van Holland is een mooie locatie voor een dag met een leuke workshop!

Denk aan de  Haka Experience. Leer de echte traditionele Maori dans. Een dans vol kracht en energie. Een perfecte teambuilding-activiteit. Of een workshop Salsa en Merengue dansen!  De muziek, afkomstig uit het Caribische gebied brengt de sfeer mee van wuivende palmbomen, witte stranden en warme avonden met de zon op je bol.

Je kan ook workshops met elkaar combineren zoals de dansworkshop en een workshop Cocktails Maken waarbij je professionele shakers de fijne kneepjes leer.

Allemaal leuke workshops om op het strand van Hoek van Holland te doen

Neem nu contact met ons op en bespreek je eigen wensen met een van onze adviseurs.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Wat is een workshop?

  Een workshop is één of meer korte cursus(sen), waarbij deelnemers bepaalde kennis of vaardigheden wordt aangeleerd, uiteraard op 1,5 meter afstand.

  Een belangrijk kenmerk van een workshop is dat het interactief is. Er wordt niet alleen geleerd door te luisteren en te kijken, maar vooral door zelf praktisch bezig te zijn. Natuurlijk worden bij onze workshops de richtlijnen van het RIVM gehanteerd.

  Kies de juiste workshop

  Om het bedrijfsuitje, teambuildingsprogramma of personeelsuitje te laten slagen is het belangrijk dat je een geschikte workshop uitkiest. Niet elke workshop past even goed bij elk gezelschap.

  Wanneer de groep alleen uit voornamelijk mannen bestaat, is een workshop paaldansen misschien niet de beste keuze. Je kunt dan beter kiezen voor een roofvogel workshop of een biertapcursus.

  Monsterevents heeft ook een breed aanbod aan culinaire workshops op 1,5 meter afstand. Leer de lekkerste pizza’s maken of word een echte tapaschef, geheel coronaproof!

  De leukste workshops

  1. Workshop verf gooien
   Tijdens deze workshop leer je schilderen zoals je nog nooit hebt geschilderd. Het draait allemaal om Action Painting. Het doek ligt daarbij op de grond en de verf wordt als het ware op het doek gespoten en gesmeten. Deze workshop is geheel coronaproof!
  2. Cocktail workshop
   Leer de lekkerste cocktails shaken tijdens de cocktail workshop. Door de juiste mix van de beste bartenders, de leukste instructies en natuurlijk de lekkerste cocktails, is deze workshop een onvergetelijke belevenis, natuurlijk op 1,5 meter afstand.
  3. Improvisatie workshop
   Tijdens deze workshop gaat het om positief en energiek samenwerken. Durf grenzen te verleggen en fouten te maken en verlaat je comfort zone. Zo ontstaan de meest komische en leerzame situaties, volledig volgens de richtlijnen van het RIVM.
  4. Workshop koken
   Een verrassende workshop van een enthousiaste kok, die je alle fijne kneepjes van het vak leert. Een zeer gezellige en leerzame workshop, geschikt voor groepen die van samenwerken en gezelligheid houden, online of offline.
  5. Tapas workshop
   Schud je handen uit de mouwen en leer de heerlijkste tapas bereiden. Of je nu van vis, vlees of vegetarisch eten houdt met tapas is er voor ieder wat wils. Uiteraard kun je na de workshop genieten van alle zelfgemaakte tapas tijdens een ontspannen diner. We kunnen deze workshop ook online uitvoeren.

  De leukste plekjes in Hoek van Holland

  2 Seasons Beach

  Strandtent 2 Seasons Beach is het hele jaar een unieke locatie voor al jullie uitjes. In de zomer is het natuurlijk mogelijk om te barbecueën op het strand en dit te combineren met één van onze strandactiviteiten. 2 Seasons Beach heeft een serre met verschuifbaardak zodat ze snel op de weersomstandigheden kan inspelen, zodat jullie samen met het gezelschap optimaal van de zon kunnen genieten! Of jullie nou op zoek zijn naar een lunch, borrel en/of diner, het kan allemaal bij 2 Seasons Beach.


  strandtent_hoek_van_holland


  Beachclub Royal

  Beachclub Royal houdt van specials. Zij houden ervan om een unieke ervaring aan de gasten te geven. Bij Beachclub Royal kan alles: vergaderingen, teambuilding, themafeesten of een bedrijfsfeest. Er is altijd een reden om een feestje te geven! Van 5 tot 5.000 personen, met de ervaring en ruimte van Beachclub Royal voelt iedereen zich thuis.


  Afbeeldingsresultaat voor beachclub royal


  The Bing

  Bij The Bing in Hoek van Holland kunnen jullie heerlijk uit eten op het strand. The Bing is een sfeervol restaurant waar jullie het bedrijfsuitje kunnen combineren met een heerlijke lunch, borrel en/of diner, maar het is ook een feestlocatie voor een strand- of bedrijfsfeest. Zij zijn het gehele jaar geopend. Overdag genieten van de zee en het strand, ’s avonds ontspannen op het sfeervolle terras met een goede wijn en heerlijke hapjes.


  Afbeeldingsresultaat voor the bing hoek van holland


  Fort 1881

  Fort 1881 is een bijzonder, groot en stoer fort voor jullie bedrijfsuitje in Hoek van Holland. Het voormalige Fort is gebouwd in 1881 om de ingang van de Nieuwe Waterweg en de haven van Rotterdam te verdedigen vanwege oorlogsdreigingen. Nu wordt het Fort gebruikt voor bedrijfsuitjes en/of feest met vrienden, familie of collega’s. Een super unieke locatie!


  Afbeeldingsresultaat voor fort 1881

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio