Reviews

Dorique (Gemeente Winterswijk)

Spontaniteit spat er vanaf! De instructeur wist ons met de juiste toon te treffen!

Patrick (Vanderlande Industries)

Energie, positiviteit, praktische toepasbaarheid, leuk, veel gelachen.

Jan (ING Group)

We waren met een grote groep en iedereen heeft zich super goed vermaakt. Alles was helemaal top geregeld door Monsterevents en wij nemen alle tips mee voor een betere samenwerking.

Bouke (Oracle)

De begeleider heeft het programma super goed uitlegd en wij hebben als team ook echt samengewerkt.

Pieter (Roche Holding)

Dit uitje heeft ons team dichterbij elkaar gebracht. Wij hebben echt super veel gelachen en de begeleider was echt super.

Meer reviews

Hilda (Defensie)

Erg leuke dag gehad met hele verschillende en leuke oefeningen!

Zakelijke improvisatie Workshop

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Improvisatie workshop; grensverlegging, vermaak en teambuilding!
Onze improvisatie workshop is een unieke manier om “fun” en “werk” te combineren en leidt op een ludieke wijze tot onder andere: meer vertrouwen, betere communicatie,  flexibiliteit en samenwerking.

De kunst van het improviseren is een ideaal hebben. Positief en energiek samenwerken. “Ja” zeggen tegen veranderingen. Het durven maken van fouten. Grenzen verleggen. Flexibel kunnen schakelen in gedrag om beter aan te kunnen sluiten op bijvoorbeeld collega's, klanten, vrienden/bekenden, de omgeving.

Zou u niet ook eens willen ontdekken welke hilarische situaties er ontstaan als u met uw collega’s gaat improviseren? Zie wat er gebeurt wanneer niets vaststaat, dus als alles wat u doet en roept goed is. In centrale en decentrale oefeningen leren onze trainers u en uw collega’s in 2 à 3 uur ad rem te reageren in onverwachte situaties of bij onverwachte opmerkingen. Dat laatste kan later op de werkvloer ook nog eens van pas komen.

Onze vak trainers stimuleren u om out-of-the-box te denken en te reageren met “Ja, en…” in plaats van “Ja, maar…”. Zo ontstaan de meest komische situaties!

Dat improvisatie tot humor leidt, zagen we al in televisieseries van de VPRO (De Vloer Op) en BNN (De Lama’s en De Badgasten).

Improvisatie haalt het leukste in u en uw collega’s naar boven en het mooiste is: u hoeft er niets voor te kunnen of te durven! Creativiteit of ‘verlangen om in de spotlight te staan’ zijn absoluut niet nodig! In de centrale gedeelten staan ook alleen diegenen in de spotlight die dat zelf willen.

In onze improvisatieworkshop gebruiken wij 3 belangrijke thema’s, te weten;
• grensverlegging

• vermaak

• teambuilding


Onze trainers gaan uit van een groep deelnemers die geen ervaring heeft met impro of stand-up. Zelf zijn ze zeer ervaren in het motiveren van mensen om hun 'angst om voor gek te staan' te overwinnen.

Dat is niet moeilijk ; er is immers geen veiligere workshop dan deze, omdat u niets fout kunt doen! Met aanwijzingen van onze trainer improviseer je op je impulsen dus u roept/ doet alles wat u te binnen schiet en dat is altijd goed!


Wilt u het arrangement ''Improvisatie workshop; grensverlegging, vermaak en teambuilding!'' boeken in uw gewenste stad of omgeving? Zoals Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Zakelijke improvisatie Workshop

v.a. € 32.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.