Reviews

Maaike (Vriendenuitje)

Vond de workshop echt super leuk. Gaaf dat we meerdere pizza's mochten maken zelfs al aten we ze niet op. Iedereen heeft echt veel plezier gehad. Simon deed het fantastisch heel enthousiast en heeft echt passie voor zijn vak en dat draagt die echt over aan de groep.

Workshop pizza bakken

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Workshop pizza bakken
Duik samen met u vrienden, familie of collega’s de keuken in om zo overheerlijke pizza’s te maken!

Pizza eten, dat doen we natuurlijk niet alleen in Italië. Er zijn genoeg Italiaanse restaurants waar u kunt genieten van een overheerlijke pizza. Maar heeft u altijd zelf al pizza’s willen leren maken? Dat kan tijdens deze pizza workshop!

Een pizza workshop is niet alleen heel gezellig, maar ook heel leerzaam. De Italiaanse keuken staat bekend haar passie voor koken en om de verse producten. De begeleider vertelt alle in- en outs wat jullie moeten weten over hoe pizza wordt gemaakt. Wat is nu het geheime recept van een heerlijke pizza?

De begeleider legt eerst uit hoe jullie deeg kunnen maken met verschillende soorten deeg. Ook maken jullie heerlijke sausen en maken jullie verschillende vullingen, zodat er verschillende pizza’s worden gemaakt. Dit wordt allemaal gedaan onder het genot van een goed gezelschap, een wijntje en bijpassende muziek.

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 14:45 uur    Ontvangst Pizza Workshop
• 15:00 uur    Uitleg Pizza Workshop
• 15:15 uur    Start Pizza Workshop
• 19:15 uur    Einde Pizza Workshop


Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. Le Tour de Eend

2. Geheim van het Klooster

3. Poker Workshop


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Workshop pizza bakken

v.a. € 42.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.