Workshop Lelystad

De leukste workshops in Lelystad voor uw bedrijfsuitje heeft Monsterevents speciaal voor u geselecteerd! Deze vindt u op onderstaande pagina. Wij organiseren workshops in alle grote steden van Flevoland. Hieronder vindt u onze uitgebreide selectie van workshops in Lelystad voor uw bedrijfsuitje.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Wat is een workshop?

  Een workshop is één of meer korte cursus(sen), waarbij deelnemers bepaalde kennis of vaardigheden wordt aangeleerd, uiteraard op 1,5 meter afstand.

  Een belangrijk kenmerk van een workshop is dat het interactief is. Er wordt niet alleen geleerd door te luisteren en te kijken, maar vooral door zelf praktisch bezig te zijn. Natuurlijk worden bij onze workshops de richtlijnen van het RIVM gehanteerd.

  Kies de juiste workshop

  Om het bedrijfsuitje, teambuildingsprogramma of personeelsuitje te laten slagen is het belangrijk dat je een geschikte workshop uitkiest. Niet elke workshop past even goed bij elk gezelschap.

  Wanneer de groep alleen uit voornamelijk mannen bestaat, is een workshop paaldansen misschien niet de beste keuze. Je kunt dan beter kiezen voor een roofvogel workshop of een biertapcursus.

  Monsterevents heeft ook een breed aanbod aan culinaire workshops op 1,5 meter afstand. Leer de lekkerste pizza’s maken of word een echte tapaschef, geheel coronaproof!

  De leukste workshops

  1. Workshop verf gooien
   Tijdens deze workshop leer je schilderen zoals je nog nooit hebt geschilderd. Het draait allemaal om Action Painting. Het doek ligt daarbij op de grond en de verf wordt als het ware op het doek gespoten en gesmeten. Deze workshop is geheel coronaproof!
  2. Cocktail workshop
   Leer de lekkerste cocktails shaken tijdens de cocktail workshop. Door de juiste mix van de beste bartenders, de leukste instructies en natuurlijk de lekkerste cocktails, is deze workshop een onvergetelijke belevenis, natuurlijk op 1,5 meter afstand.
  3. Improvisatie workshop
   Tijdens deze workshop gaat het om positief en energiek samenwerken. Durf grenzen te verleggen en fouten te maken en verlaat je comfort zone. Zo ontstaan de meest komische en leerzame situaties, volledig volgens de richtlijnen van het RIVM.
  4. Workshop koken
   Een verrassende workshop van een enthousiaste kok, die je alle fijne kneepjes van het vak leert. Een zeer gezellige en leerzame workshop, geschikt voor groepen die van samenwerken en gezelligheid houden, online of offline.
  5. Tapas workshop
   Schud je handen uit de mouwen en leer de heerlijkste tapas bereiden. Of je nu van vis, vlees of vegetarisch eten houdt met tapas is er voor ieder wat wils. Uiteraard kun je na de workshop genieten van alle zelfgemaakte tapas tijdens een ontspannen diner. We kunnen deze workshop ook online uitvoeren.

  Unieke workshops in Lelystad voor uw bedrijfsuitje

  Op zoek naar een leuke workshop in Lelystad? Lelystad is een snelgroeiende en piepjonge stad in het midden van Flevoland. Ondanks de betrekkelijke lage leeftijd van de stad, heeft Lelystad een volwassen aanbod groepsuitjes in de aanbieding. Combineer uw workshop of vrijgezellenfeest met een bezoek aan de replica van de Batavia en voel u een echte zeeheld.

  Workshop Lelystad Poldertuin Kunst

  Buiten de vele workshops in Lelystad organiseren wij ook themadiners in Lelystad die goed te combineren zijn met onze workshops in Lelystad. Schilderen, muziek maken, zingen of toch maar een kookworkshop of een workshop Bob Ross schilderen? Monsterevents helpt u graag verder bij uw zoektocht naar de juiste workshop in Lelystad.

  Bob Ross Schilder Workshop lelystad schilderen creatief uitje

  Om het u nog gemakkelijker te maken hebben wij alvast de leukste workshops in Lelystad op een rijtje gezet. Of het nu gaat om een creatieve workshop of een workshop bonbons maken, wij hebben altijd een workshops die past bij uw collega’s of groep.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio