Reviews

Ellen (Immovator)

Creatief leerzaam en relaxt uitje met een goed diner op een mooie locatie.

Merel (Vriendenuitje)

Ze waren mooi op tijd, goeie uitleg en de sfeer zat er goed in. Iedereen heeft een top tijd gehad.

Fransien (Sociale verzekeringsbanks)

Het was een ontzettend leuke ervaring. 2 enthousiaste mensen die onze groep helemaal meenamen en heel goed kunnen spelen en lesgeven.

Sonja (Isala Zwolle)

Top dag gehad, met vriendelijke bediening in de mooie horeca locatie, goed ingesprongen op speciale voedingswensen. Lekker gegeten. Djembe sessie was erg gezellig.

Linda (Apotheek Vrijhof)

Erg leuke dag gehad met leuke begeleiding!

Afrikaanse Djembé of Percussie Workshop

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Afrikaanse Djembé of Percussie Workshop
Onze workshops staan voor ontspanning, inspanning en teambuilding!

Wat brengt mensen sneller bij elkaar dan muziek? Onze djembé of percussie workshop is uitermate geschikt als teambuilding activiteit, bedrijfsuitje of als onderbreking van een vergadering.

Voor onze percussieworkshops kunt u zelf een keuze maken uit de verschillende instrumenten zoals de djembé, doundoun, sanbang, kenkeni, shakers en/of bellen. Onder begeleiding van een professionele instructeur gaat u samen met uw collega’s of vrienden de uitdaging aan. U neemt met uw gezelschap actief deel en ervaren hoe het is om gezamenlijk, in een korte periode, tot een muzikaal en swingend eindproduct te komen.

Voor wie?
Onze percussie of djembé workshop is eigenlijk geschikt voor iedereen zowel jong en oud zullen zich tijdens deze workshop uitstekend vermaken. Zelfs de A muzikale collega’s of vrienden zullen zichzelf en hun omgeving laten verbazen.

Het doel
Er zijn vele redenen om van een percussie workshop gebruik te maken. Het gezellig en enthousiast met elkaar bezig zijn, het gevoel samen iets te presteren, het willen en moeten samenwerken als team daar is deze workshop uitermate geschikt voor. Bij teambuilding draait het ook om samenwerken en het samen presteren als team of bedrijf.

Onze  djembé of percussie workshop gebeurt in een ontspannen en gezellig sfeer waarbij humor uiteraard ook een grote rol speelt.

Om een idee te krijgen hoe uw eigen Afrikaanse Djembé of percussie workshop eruit kan komen te zien, volgt hieronder een voorbeeld programma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 15.00 uur     Ontvangst met koffie/thee

• 15.15 uur     Uitleg workshop, uitreiken instrumenten

• 15.30 uur     Aanvang percussie of djembé workshop
• 16.15 uur     Indien gewenst, pauze

• 17.00 uur     Einde programma


Optioneel

• 17.00 uur     Aansluitend borreluurtje

• 18.00 uur     Aanvang diner/bbq of buffet


Waar
Wij kunnen onze Afrikaanse percussie workshops aanbieden op iedere plek waar ruimte is en niet direct over het volume geklaagd zal worden. Tevens hebben wij diverse eigen locaties en indien gewenst komen wij naar u toe!

 

Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. The Phone

2. Real-Life Moorddiner

3. Masterchef


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 1 uur contact (tijdens kantoortijden)
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

Afrikaanse Djembé of Percussie Workshop

v.a. € 22.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid