Reviews

Kees (Vriendenuitje)

Hilarische workshop. Fantastisch gewoon!

Lars (Vrijgezellenuitje)

Het enthousiasme van de accordeonist was echt super! Iedereen zong super leuk mee en de begeleider deed het super.

Bram (Akzo Nobel)

Alles verliep soepel en iedereen had het super naar zijn zin. We werden goed ontvangen op de locatie en de begeleider deed het ook super leuk.

Smartlappen workshop

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Smartlappen workshop - CD opname
Een  gouden keeltje en een voorliefde voor oud Hollandse smartlappen?  

 

Dan bent u bij Monsterevents aan het juiste adres! Maar ook als u geen natuurtalent bent, is de “Smartlappen workshop - CD opname” hét uitje voor jou! Want na deze “Smartlappen workshop - CD opname” kan iedereen een aardig nootje mee lallen met de leukste, originele smartlappen!

Mokumse hilariteit! 

De “Smartlappen workshop - CD opname” is een populair en veel geboekt uitje, een hilarisch groepsevenement welke wij ten harte aanraden voor iedereen die van een muzikaal feestje houdt. Onder leiding van een echte Mokumse accordeonist gaan de gasten tijdens deze humoristische workshop wereldberoemde levensliederen zingen. Onze muzikanten hebben jarenlange ervaring met het spelen van de beroemde smartlappen. De groep zal dan ook snel de kneepjes van het vak leren en op een ludieke wijze kennismaken met de vele liederen uit het Oer-Hollandse repertoire.

Voor jong en oud!

De beste accordeonist  en een Jordaneese zangjuf helpen je tijdens deze workshop smartlappen te zingen als echte smartlappenzangers- en zangeressen! Uiteraard in een sfeervolle bruine kroeg. Tussendoor kunt u een lekker drankje en/of een hapje nuttigen. Zelf een smartlap schrijven is ook mogelijk, tip voor een teamuitje!

Uw eigen Smartlappen CD, geweldig als aandenken!

Speciaal voor jullie zangkwaliteiten hebben wij eventueel een geluidsman die een smartlappen CD opneemt! Ook na het uitje hebben jullie dan nog een geweldig aandenken van de "Smartlappen workshop - CD opname".

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

•15.00 uur Ontvangst met lunch (optioneel)

•15.30 uur Ontvangst met koffie/thee (optioneel)

•15.45 uur Uitleg inhoud Smartlappen workshop - CD opname

•16.00 uur Start Smartlappen workshop - CD opname

•17.30 uur Einde Smartlappen workshop - CD opname

 

Aansluitend 

•18.00 uur Diner/BBQ/Buffet

•20.00 uur Einde

Wilt u de "Smartlappen workshop - CD opname" boeken in uw gewenste stad of omgeving? Zoals in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 1 uur contact (tijdens kantoortijden)
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

Smartlappen workshop

v.a. € 17.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid