Workshop Den Bosch

De leukste workshops in Den Bosch voor uw bedrijfsuitje heeft Monsterevents speciaal voor u geselecteerd! Deze vindt u op onderstaande pagina. Wij organiseren workshops in alle grote steden van de provincie Brabant. Hieronder vindt u onze uitgebreide selectie van workshops in Den Bosch voor uw bedrijfsuitje.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Wat is een workshop?

  Een workshop is één of meer korte cursus(sen), waarbij deelnemers bepaalde kennis of vaardigheden wordt aangeleerd, uiteraard op 1,5 meter afstand.

  Een belangrijk kenmerk van een workshop is dat het interactief is. Er wordt niet alleen geleerd door te luisteren en te kijken, maar vooral door zelf praktisch bezig te zijn. Natuurlijk worden bij onze workshops de richtlijnen van het RIVM gehanteerd.

  Kies de juiste workshop

  Om het bedrijfsuitje, teambuildingsprogramma of personeelsuitje te laten slagen is het belangrijk dat je een geschikte workshop uitkiest. Niet elke workshop past even goed bij elk gezelschap.

  Wanneer de groep alleen uit voornamelijk mannen bestaat, is een workshop paaldansen misschien niet de beste keuze. Je kunt dan beter kiezen voor een roofvogel workshop of een biertapcursus.

  Monsterevents heeft ook een breed aanbod aan culinaire workshops op 1,5 meter afstand. Leer de lekkerste pizza’s maken of word een echte tapaschef, geheel coronaproof!

  De leukste workshops

  1. Workshop verf gooien
   Tijdens deze workshop leer je schilderen zoals je nog nooit hebt geschilderd. Het draait allemaal om Action Painting. Het doek ligt daarbij op de grond en de verf wordt als het ware op het doek gespoten en gesmeten. Deze workshop is geheel coronaproof!
  2. Cocktail workshop
   Leer de lekkerste cocktails shaken tijdens de cocktail workshop. Door de juiste mix van de beste bartenders, de leukste instructies en natuurlijk de lekkerste cocktails, is deze workshop een onvergetelijke belevenis, natuurlijk op 1,5 meter afstand.
  3. Improvisatie workshop
   Tijdens deze workshop gaat het om positief en energiek samenwerken. Durf grenzen te verleggen en fouten te maken en verlaat je comfort zone. Zo ontstaan de meest komische en leerzame situaties, volledig volgens de richtlijnen van het RIVM.
  4. Workshop koken
   Een verrassende workshop van een enthousiaste kok, die je alle fijne kneepjes van het vak leert. Een zeer gezellige en leerzame workshop, geschikt voor groepen die van samenwerken en gezelligheid houden, online of offline.
  5. Tapas workshop
   Schud je handen uit de mouwen en leer de heerlijkste tapas bereiden. Of je nu van vis, vlees of vegetarisch eten houdt met tapas is er voor ieder wat wils. Uiteraard kun je na de workshop genieten van alle zelfgemaakte tapas tijdens een ontspannen diner. We kunnen deze workshop ook online uitvoeren.

  De leukste plekjes in Den Bosch

  Grand Cafe Silva Ducis

  Grand Café Silva Ducis is gevestigd in ‘Quatier des Halles’ om de hoek van één van de mooiste kathedralen van Nederland. Wilt u tijdens uw bedrijfsuitje of teambuildingsdag genieten van een gezellig, ongedwongen sfeer, kies dan voor het oudste Grand Café van Den Bosch.

  Restaurant Picasso

  Bij Picasso kunt u tijdens uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of vriendenuitje terecht voor de smakelijkste Zuid-Europese gerechten. Van heerlijke pasta’s tot tapas en andere mediterraanse specialiteiten.

  Restaurant ’t Bosch’ Kwartiertje

  Wanneer u tijdens jullie uitje in het centrum van Den Bosch zitten dan is het de moeite waard om te dineren of borrelen bij Restaurant ’t Bosch’ Kwartiertje. Dit gezellige restaurant is gevestigd in de oude, romantische binnenstad van Den Bosch.

  Restaurant Groote Genoegen

  Vlaamsch eetcafé het Groote Genoegen is gelegen in het hartje van Den Bosch. Het Groote Genoegen is een warm, gezellig en smakelijk restaurant dat geschikt is voor ieder bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellendag!

  Afbeeldingsresultaat voor restaurant groote genoegen

  Restaurant van Puffelen

  Eten en drinken bij Meneer van Puffelen is extra voordelig! Meneer van Puffelen houdt van het goede leven en hij weet wat lekker is. Hij zorgt ervoor dat uw bedrijfsuitje of teambuilding dag afgesloten wordt met zijn favoriete gerechten en dranken!

  Afbeeldingsresultaat voor restaurant van puffelen den bosch

  Workshops in heel Nederland

  Monsterevents is actief door heel Nederland. Het is mogelijk om workshops te volgen in het hele land. Van Amsterdam tot Zwolle en van Groningen tot Den Bosch. Bij alle workshops hanteren wij de maatregelen van het RIVM.

  Workshop boeken

  Door jullie wensen te filteren, vinden jullie snel een geschikte workshop voor collega’s, familie en/of vrienden op 1,5 meter afstand. Selecteer eerst de soort workshop die jullie willen volgen. Ben je op zoek naar een creatieve workshop of ga je liever op de culinaire tour? Geef vervolgens aan wat het budget is en selecteer de provincie of de stad waar de workshop plaats moet vinden.

  Komen jullie er niet uit? Wij helpen jullie graag bij het maken van een keuze. Monsterevents vindt gegarandeerd een geschikte workshop bij jullie in de buurt en binnen het budget. Tevens nemen wij de gehele organisatie van de workshop op ons. Hebben jullie hulp nodig bij de keuze van een workshop of kunnen jullie wel wat advies gebruiken voor een geschikte workshop die geheel coronaproof is?

  Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300 of door een mail te sturen naar info@monsterevents.nl.

  Leuke workshops in Den Bosch voor uw bedrijfsuitje

  Den Bosch, mooie stad in het Zuiden, u zou vele gedichten kunnen schrijven over de geschiedenis van deze Bourgondische stad. Over de herkomst van de Bossche bol, of de totstandkoming van de Sint-Jan. Over de stadsrechten van Graaf Godfried de derde tot het beleg van Den Bosch.

  Opzoek naar een leuke workshop in Den Bosch? Monsterevents is graag uw partner voor het organiseren van uw workshop. Wij helpen u in de zoektocht naar uw gewenste workshop. Of u nu een improvisatie workshop wilt of een workshop naaktmodel tekenen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

  Monsterevents heeft alle workshops die in Den-Bosch georganiseerd kunnen worden alvast op een rijtje gezet voor u. Bel of mail ons gerust en wij stellen een passend programma voor u op met uw gewenste workshop.

  Vijf Feitjes over den Bosch

  1. Tijdens carnaval wordt Den Bosch ‘Oeteldonk’ genoemd.

  2. Bij banketbakkerij Jan de Groot werd de eerste Bossche Bol gemaakt.

  3. ‘God weet alles, maar een Bosschenaar weet het beter’ is een bestaand gezegde.

  4. Happy hardcore legende Mental Theo, zanger Albert West en presentator Albert Verlinde komen uit Den Bosch.

  5. In de 80-jarige oorlog was de naam van de stad Moerasdraak, vanwege de ligging tussen moerasgebieden.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio