Online Bob Ross Schilderworkshop

Online teambuilding & Fun

Online Bob Ross Schilderworkshop

v.a. € 32.50 p.p.
  • 120 minuten
  • Online
  • Heel Nederland
  • 20 – 1000 personen

Online teambuilding & Fun

Online Bob Ross Schilderworkshop

Ervaar nu zelf, gewoon vanuit huis, het plezier van schilderen, tijdens onze online Bob Ross Schilder Workshop!

Een Bob Ross kunstwerk staat natuurlijk bekend om zijn bekende landschappen, water, bergen, de prachtige lucht en de dennenbomen. Tijdens onze online Bob Ross workshop kunnen jullie nu zelf een prachtig Bob Ross kunstwerk maken voor aan de muur, gewoon vanuit huis! Via onze online streaming, zoals Zoom, Microsoft Teams of Youtube, geeft de kunstenaar jullie de instructies en begeleiding die jullie nodig hebben om tot een perfect eindresultaat te komen.

Aan het begin van de online workshop verwacht niemand om zo’n mooi schilderij te kunnen maken, maar na afloop heeft iedereen er één voor aan de muur.

Onze kunstenaar maakt voor jullie een verf set als basis inclusief de doeken die jullie kunnen houden. De kwasten worden per set klaargemaakt. De kunstenaar kan de spullen op kantoor langsbrengen, zodat het vanaf daar weer onderverdeeld kan worden naar alle collega’s.

Iedereen is telkens weer verbaasd van zijn eigen kunstwerk. Jullie krijgen allemaal de nodige instructie en online begeleiding van onze kunstenaar. Iedere amateur, ook zonder eerdere schilderervaring, maakt tijdens deze online schilderworkshop gegarandeerd zijn eigen geslaagde landschapsschilderij zoals Bob Ross.


Bob Ross Schilderworkshop – Online
• Geschikt voor groepen van 10 tot maar liefst 1000 personen
• Teambuilding, fun en creativiteit op afstand
• Live streaming naar elk platform, Zoom, Skype, Webex, Youtube etc.
• Actief, creatief en ontzettend leuk om te doen
• Jullie eigen online kunstenaar
• Spullen worden bezorgd

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Plen (Eiffel)

De begeleider heeft ons in twee uur meegenomen in de wereld van Bob Ross. Iedereen (creatief of niet) heeft zijn eigen landschap gecreëerd. Een aanrader!

Esther (RIVM)

De Bob Ross Schilder Workshop is een heel leuke Workshop om met collega’s van het werk te doen. Je komt even helemaal los van het werk en hebt veel plezier met elkaar. Je komt allemaal tot een leuk resultaat. Iedereen was verrast door het resultaat.

Leandra (Ksyos)

De Bob Ross workshop was een ontzettend leuke activiteit om te doen met collega’s, iedereen was lekker bezig en de schilder hielp ons met mooie schilderingen te maken en zorgde daarnaast ook voor een goeie sfeer!

Suzanne (PublicSonar)

De Online Bob Ross Workshop is onwijs leuk om te doen! De begeleider neemt je stap voor stap mee waardoor iedereen in staat is om iets moois ervan te maken! Echt een aanrader dus.

Dennis (Luscii)

De schilder deed het zeer leuk voor de hele groep. Sprak leuk mensen aan en iedereen was teveden met het eind resultaat 🙂

Naomi

Dit was super goed georganiseerd. De spullen werden netjes bezorgd en wij hebben een erg leuke, creatieve middag gehad met z’n alle. En dat online!

Baukje (Accenture BV)

Erg leuk, iedereen was enthousiast! Ook leuk om eens iets anders te doen dan meetings!

Fransje

Geweldige online verjaardagsactiviteit met vrolijke kundige schilder!

Jos (Rot.Jong)

Hele aardige instructeur en deelnemers waren zeer positief. Resultaten waren ook aardig!

Anniek (Luscii)

Hele leuke middag gehad met goede begeleiding en leuk voor teambuilding

Lisette (NiceDay)

Hele leuke, originele workshop. Je voelt jezelf echt even Bob Ross en het is erg leuk om aan het einde de resultaten van iedereen te bekijken. De instructeur doet het erg leuk en betrekt iedereen erbij.

Arzu

Het was heel leuk en creatief! Heel ander soort activiteit dan wat er te vinden is op internet en iedereen kan zijn kunsten laten zien!

Nicole (125Procent)

Hilarisch, pijn in onze kaken van het lachen en ondertussen toch allemaal een prachtig kunstwerk gemaakt. Mede mogelijk gemaakt door de tomeloze energie van Stef Vedder. Hij voelde de dynamiek van de groep erg goed aan. Ondanks dat onze collega’s (techneuten) en grote stap uit hun comfort zone moesten maken krijgen we van alle kanten (app, mail, teams) razend enthousiaste berichten. Dank jullie wel voor de perfecte organisatie en de vakmanschap van jullie schilder.

Mirjam

Wat een leuke avond hebben wij gehad met Stef! Heerlijk om even iets anders te doen dan binnen te zitten.

Imke (Puig)

Wat hebben we genoten en gelachen in de online Bob Ross workshop! Alle details klopten en dankzij de ervaren kunstenaar heeft iedereen een mooi resultaat neergezet. Een aanrader! De communicatie ging heel soepel en was erg persoonlijk. Superfijne samenwerking!

Coby (OM)

Wat was het leuk en leerzaam. Na afloop alleen maar leuke reacties. Het was echt het leukste wat ik sinds tijden heb gedaan en het resultaat is ook nog eens geweldig !!!

Rick (Pro Persona)

We hebben met onze collega’s een schildercursus in de stijl van Bob Ross gevolgd. Het was een erg leuke cursus met een bevlogen instructeur. Het eindresultaat was ook verbazingwekkend goed!

Floor

Wij hebben dit als heel leuk ervaren! Iedereen kon lekker schilderen vanuit zijn/haar eigen huis en we hadden toch nog het gevoel dat we met elkaar waren. Een echte aanrader!

Mike

Wij wilden graag een creatief teamuitje doen met z’n alle, maar dan online. Deze online Bob Ross workshop heeft zeker aan onze verwachtingen voldaan!

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

14.00 Inloggen op Zoom, Skype, Microsoft Teams of Youtube
14.15 Kennismaking met de kunstenaar
14.30 Start online Bob Ross Workshop
16.30 Einde online Bob Ross Workshop
16.30 Mogelijkheid tot online borrel (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy