Workshop Haarlem

Het evenementenbureau van Nederland staat klaar om voor jou een onvergetelijke workshop in Haarlem te organiseren. Wat dacht je van een creatieve workshop, een actieve workshop of een culinaire workshop in Haarlem. Ontdek de kookkunsten van je collega’s op een unieke locatie in Haarlem, oefen je dansskills tijdens een workshop Salsadansen of haal de innerlijke kunstenaar naar boven tijdens een workshop Verfsmijten of Bob Ross schilderen. Of je nu op zoek bent naar een workshop voor jouw bedrijf, afdeling of een groep collega’s, Monsterevents neemt de gehele organisatie uit handen, zodat jij hier geen omkijken meer naar hebt.

Wanneer je kiest voor een workshop in Haarlem, ontdek je niet alleen meer van je collega’s, ook de stad Haarlem heeft vele mooie plekken die jullie gaan ontdekken. Dwaal door de Grote Houtstraat, Barteljorisstraat, Warmoesstraat en Zijlstraat terwijl jullie op weg zijn naar een interactieve workshop. Liever een culinaire workshop in Haarlem organiseren? De vele horecagelegenheden aan onder andere de Grote Markt bieden tal van opties. Kies voor een workshop bonbons maken, biertapcursus of cocktailworkshop. Ook de grachten van Haarlem zijn meer dan de moeite waard. Kies voor een workshop suppen en ontdek Haarlem vanaf het Spaarne.

In Haarlem bieden wij workshops van 10 man tot 100+ man. Monsterevents geeft ook de mogelijkheid om je workshop in Haarlem te personaliseren. Neem vrijblijvend contact op voor een op maat gemaakte dag. Wij spreken je graag!

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Wat is een workshop?

  Een workshop is één of meer korte cursus(sen), waarbij deelnemers bepaalde kennis of vaardigheden wordt aangeleerd, uiteraard op 1,5 meter afstand.

  Een belangrijk kenmerk van een workshop is dat het interactief is. Er wordt niet alleen geleerd door te luisteren en te kijken, maar vooral door zelf praktisch bezig te zijn. Natuurlijk worden bij onze workshops de richtlijnen van het RIVM gehanteerd.

  Kies de juiste workshop

  Om het bedrijfsuitje, teambuildingsprogramma of personeelsuitje te laten slagen is het belangrijk dat je een geschikte workshop uitkiest. Niet elke workshop past even goed bij elk gezelschap.

  Wanneer de groep alleen uit voornamelijk mannen bestaat, is een workshop paaldansen misschien niet de beste keuze. Je kunt dan beter kiezen voor een roofvogel workshop of een biertapcursus.

  Monsterevents heeft ook een breed aanbod aan culinaire workshops op 1,5 meter afstand. Leer de lekkerste pizza’s maken of word een echte tapaschef, geheel coronaproof!

  De leukste workshops

  1. Workshop verf gooien
   Tijdens deze workshop leer je schilderen zoals je nog nooit hebt geschilderd. Het draait allemaal om Action Painting. Het doek ligt daarbij op de grond en de verf wordt als het ware op het doek gespoten en gesmeten. Deze workshop is geheel coronaproof!
  2. Cocktail workshop
   Leer de lekkerste cocktails shaken tijdens de cocktail workshop. Door de juiste mix van de beste bartenders, de leukste instructies en natuurlijk de lekkerste cocktails, is deze workshop een onvergetelijke belevenis, natuurlijk op 1,5 meter afstand.
  3. Improvisatie workshop
   Tijdens deze workshop gaat het om positief en energiek samenwerken. Durf grenzen te verleggen en fouten te maken en verlaat je comfort zone. Zo ontstaan de meest komische en leerzame situaties, volledig volgens de richtlijnen van het RIVM.
  4. Workshop koken
   Een verrassende workshop van een enthousiaste kok, die je alle fijne kneepjes van het vak leert. Een zeer gezellige en leerzame workshop, geschikt voor groepen die van samenwerken en gezelligheid houden, online of offline.
  5. Tapas workshop
   Schud je handen uit de mouwen en leer de heerlijkste tapas bereiden. Of je nu van vis, vlees of vegetarisch eten houdt met tapas is er voor ieder wat wils. Uiteraard kun je na de workshop genieten van alle zelfgemaakte tapas tijdens een ontspannen diner. We kunnen deze workshop ook online uitvoeren.

  Leuke workshops in Haarlem voor uw bedrijfsuitje

  Haarlem is een stad met een rijke historie en behoort tot één van de grootste steden in Nederland wat betreft het inwoners aantal. De stad staat bol van cultuur en van de mooie monumenten. Wilt u een leuke workshop organiseren in of rondom Haarlem? Of heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste workshop in Haarlem? Dan bent u bij Monsterevents aan het juiste adres.

  Workshop Haarlem Grote Kerk Culturele uitje

  Onze medewerkers staan altijd voor u klaar, bespreek uw wensen en behoeften en samen zullen wij tot de juiste keuze komen voor uw bedrijfsuitje. Wilt u uw collega’s beter leren kennen? Dan is een workshop in Haarlem een goede keuze. Tijdens één van onze vele workshops, zult u niet alleen een leuke dag hebben, maar kan er ook worden gewerkt aan de teambuilding in uw groep.

  Poker Workshop Haarlem Bedrijfsuitje

  Workshops in Haarlem voor uw bedrijfsuitje zijn er in allerlei varianten. Of het nu gaat om een pokerworkshop, workshop schilderen, smartlappen workshop of een kookworkshop, Monsterevents organiseert het met veel plezier voor u.

  Contact Monsterevents Haarlem

  Buiten de workshops in Haarlem organiseren wij ook workshops in de steden workshops Amsterdam of indien gewenst aan de kust een workshop Zandvoort. Hiernaast hebben wij alvast een selectie gemaakt van de leukste workshops in Haarlem. Wilt u meer weten over workshops in Haarlem of teambuilding Haarlem neemt u dan gerust contact met ons op!

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio