Workshop Haarlem

Het evenementenbureau van Nederland staat klaar om voor jou een onvergetelijke workshop in Haarlem te organiseren. Wat dacht je van een creatieve workshop, een actieve workshop of een culinaire workshop in Haarlem. Ontdek de kookkunsten van je collega’s op een unieke locatie in Haarlem, oefen je dansskills tijdens een workshop Salsadansen of haal de innerlijke kunstenaar naar boven tijdens een workshop Verfsmijten of Bob Ross schilderen. Of je nu op zoek bent naar een workshop voor jouw bedrijf, afdeling of een groep collega’s, Monsterevents neemt de gehele organisatie uit handen, zodat jij hier geen omkijken meer naar hebt.

Lees meer

Wanneer je kiest voor een workshop in Haarlem, ontdek je niet alleen meer van je collega’s, ook de stad Haarlem heeft vele mooie plekken die jullie gaan ontdekken. Dwaal door de Grote Houtstraat, Barteljorisstraat, Warmoesstraat en Zijlstraat terwijl jullie op weg zijn naar een interactieve workshop. Liever een culinaire workshop in Haarlem organiseren? De vele horecagelegenheden aan onder andere de Grote Markt bieden tal van opties. Kies voor een workshop bonbons maken, biertapcursus of cocktailworkshop. Ook de grachten van Haarlem zijn meer dan de moeite waard. Kies voor een workshop suppen en ontdek Haarlem vanaf het Spaarne.

In Haarlem bieden wij workshops van 10 man tot 100+ man. Monsterevents geeft ook de mogelijkheid om je workshop in Haarlem te personaliseren. Neem vrijblijvend contact op voor een op maat gemaakte dag. Wij spreken je graag!

Workshop Haarlem: Workshop Bounce Back
Prijs op aanvraag
Getoond 1–50 van 1631234