Workshop Rotterdam

Het evenementenbureau van Nederland staat klaar om voor jou een onvergetelijke workshop in Rotterdam te organiseren. Wat dacht je van een creatieve workshop, een actieve workshop of een culturele workshop in Rotterdam. Ontdek de kookkunsten van je collega’s op een unieke locatie in Rotterdam, oefen je dansskills tijdens een workshop salsadansen of haal de innerlijke kunstenaar naar boven tijdens een workshop Verfsmijten of Bob Ross schilderen. Of je nu op zoek bent naar een workshop voor jouw bedrijf, afdeling of een groep collega’s, Monsterevents neemt de gehele organisatie uit handen, zodat jij hier geen omkijken meer naar hebt.

Lees meer

Wanneer je kiest voor een workshop in Rotterdam, ontdek je niet alleen meer van je collega’s, ook de stad Rotterdam heeft vele mooie plekken die jullie gaan ontdekken. Dwaal over de Coolsingel, loop door de Haven van Rotterdam of ontdek Delftshaven terwijl jullie op weg zijn naar een interactieve workshop. Liever een culinaire workshop in Rotterdam organiseren? De vele horecagelegenheden die verspreid liggen door de stad bieden tal van opties. Kies voor een kookworkshop, workshop Bonbons maken of workshop tapas maken. 

In Rotterdam bieden wij workshops van 10 man tot 100+ man. Monsterevents geeft ook de mogelijkheid om je workshop in Rotterdam te personaliseren. Neem vrijblijvend contact op voor een op maat gemaakte dag. Wij spreken je graag!

Workshop Rotterdam: Workshop Bounce Back
Prijs op aanvraag
Getoond 1–50 van 1651234