Beyond the boardroom

Bedrijfsuitje

Beyond the boardroom

Prijs op aanvraag
 • 1 dag
 • Indoor
 • Heel Nederland
 • Vanaf 6 personen

Bedrijfsuitje

Beyond the boardroom

Punching through Boundaries
Stel je voor: na een uitdagende dag vol actie en reflectie, sta je in een ring, bokshandschoenen aan, klaar om te vechten. Dit is niet zomaar een training, dit is een management training waarin moedig leiderschap wordt geïntegreerd met de kracht van vechtsport.

Dit programma is ontworpen voor sleutelfiguren in de organisatie die de moed hebben om geraakt te worden. Durf jij het aan om uit je comfortzone te stappen, jezelf tegen te komen en zowel fysiek als mentaal daarvan te leren? Onder deskundige begeleiding van een vechtsportinstructeur ondervind je hoe je omgaat met winnen en verliezen, met tegenslag, met begrenzen en incasseren. Deze fysiek uitdagende training versterkt ook je mentale conditie, de innerlijke houding waarmee je als leider een rolmodel bent voor je medewerkers en collega’s.

Waarom deze training?
Dit programma combineert intellectuele inzichten met fysieke uitdagingen voor toekomstbestendig leiderschap. Je hebt een behoorlijke dosis moed en kwetsbaarheid nodig om oude patronen te doorbreken. Dat leer je tijdens deze dag.

Doel: onverbloemde zelfkennis voor persoonlijke groei en moedig leiderschap.

 • Je krijgt zicht op je eigen reflexen als het moeilijk wordt en je leert hoe je deze kunt vertalen naar jouw rol als leider.
 • Je creëert veiligheid in je team en versterkt de verbinding door jezelf kwetsbaar op te stellen en elkaar te mogen raken.
 • Als team krijg je een beter begrip van de invloed op de rest van de organisatie.
 • Jullie worden inspirerende rolmodellen voor anderen om de beweging verder in te zetten.

 

Wat kun je verwachten?
Deze intensieve training wordt geleid door twee register organisatiecoaches en een ervaren vechtsporttrainer, verbonden aan de Nederlandse Vechtsportautoriteit. We bieden een uitdagend en gevarieerd programma waarin confrontatie en mildheid hand in hand gaan.

We doen oefeningen uit verschillende disciplines zoals boksen, kickboksen, BJJ en MMA. We creëren een veilige en ondersteunende omgeving zodat je jezelf kunt zijn, zonder angst voor oordeel. Tijdens de training verken je op een gecontroleerde manier je grenzen, je leert over je leiderschapsstijl en reflecteert op de impact die je hebt op de organisatie.

Je verlaat de training met concrete actiepunten en hernieuwde focus op moedig leiderschap.

Programma op maat
Het programma wordt afgestemd op de specifieke behoeften en doelstellingen van jullie team, zodat je het maximale uit de training kunt halen.

Voor wie?
Deze dag is bedoeld voor mensen die veel verantwoordelijkheid dragen, zoals leiders, directieteams, MT’s en andere teams die een grote invloed hebben op de organisatie. Het is voor mensen die in teamverband een unieke ervaring willen om zo een doorbraak te creëren.

Belangrijk: Deze training is geschikt voor deelnemers met een basisniveau betreffende gezondheid en conditie. Als er gezondheidsproblemen of blessures zijn, is vooraf overleg met de trainer noodzakelijk. Meestal kunnen we de training aanpassen aan individuele behoeften.

Zijn jullie klaar om de mat op te gaan? Klik nu op de knop ‘Offerte aanvragen’ en neem de eerste stap naar moedig leiderschap.

 

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

09.00 Ontvangst met koffie (optioneel)
09.30 Welkom
09.45 Ochtendprogramma

 • Kernprincipes van moedig leiderschap
 • Verkenning van de vraag
 • Interactieve workshop
12.30 Lunch
13.30 Middagprogramma

 • Training diverse vechtsporten: boksen, kickboksen, BJJ, MMA
 • Terugblik, reflectie, conclusies en commitment voor de toekomst
18.00 Diner (optioneel)
19.00 Individuele gesprekken met organisatiecoaches (optioneel)

 

 

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

  Ik ga akkoord met de Privacy policy*
  Lees de Privacy policy