Workshop Zwolle

Workshops in Zwolle zijn door Monsterevents speciaal voor u geselecteerd voor uw bedrijfsuitje. Hieronder vindt u een ruim aanbod van alle workshops die wij in Zwolle voor u kunnen organiseren. Wij bieden diverse workshops aan in Zwolle maar ook in alle andere grote steden van de provincie Overijssel.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Wat is een workshop?

  Een workshop is één of meer korte cursus(sen), waarbij deelnemers bepaalde kennis of vaardigheden wordt aangeleerd, uiteraard op 1,5 meter afstand.

  Een belangrijk kenmerk van een workshop is dat het interactief is. Er wordt niet alleen geleerd door te luisteren en te kijken, maar vooral door zelf praktisch bezig te zijn. Natuurlijk worden bij onze workshops de richtlijnen van het RIVM gehanteerd.

  Kies de juiste workshop

  Om het bedrijfsuitje, teambuildingsprogramma of personeelsuitje te laten slagen is het belangrijk dat je een geschikte workshop uitkiest. Niet elke workshop past even goed bij elk gezelschap.

  Wanneer de groep alleen uit voornamelijk mannen bestaat, is een workshop paaldansen misschien niet de beste keuze. Je kunt dan beter kiezen voor een roofvogel workshop of een biertapcursus.

  Monsterevents heeft ook een breed aanbod aan culinaire workshops op 1,5 meter afstand. Leer de lekkerste pizza’s maken of word een echte tapaschef, geheel coronaproof!

  De leukste workshops

  1. Workshop verf gooien
   Tijdens deze workshop leer je schilderen zoals je nog nooit hebt geschilderd. Het draait allemaal om Action Painting. Het doek ligt daarbij op de grond en de verf wordt als het ware op het doek gespoten en gesmeten. Deze workshop is geheel coronaproof!
  2. Cocktail workshop
   Leer de lekkerste cocktails shaken tijdens de cocktail workshop. Door de juiste mix van de beste bartenders, de leukste instructies en natuurlijk de lekkerste cocktails, is deze workshop een onvergetelijke belevenis, natuurlijk op 1,5 meter afstand.
  3. Improvisatie workshop
   Tijdens deze workshop gaat het om positief en energiek samenwerken. Durf grenzen te verleggen en fouten te maken en verlaat je comfort zone. Zo ontstaan de meest komische en leerzame situaties, volledig volgens de richtlijnen van het RIVM.
  4. Workshop koken
   Een verrassende workshop van een enthousiaste kok, die je alle fijne kneepjes van het vak leert. Een zeer gezellige en leerzame workshop, geschikt voor groepen die van samenwerken en gezelligheid houden, online of offline.
  5. Tapas workshop
   Schud je handen uit de mouwen en leer de heerlijkste tapas bereiden. Of je nu van vis, vlees of vegetarisch eten houdt met tapas is er voor ieder wat wils. Uiteraard kun je na de workshop genieten van alle zelfgemaakte tapas tijdens een ontspannen diner. We kunnen deze workshop ook online uitvoeren.

  Creatieve workshops in Zwolle

  Op zoek naar een leuke workshop in de hoofdstad van Overijssel? Dan is Monsterevents uw partner om uw bedrijfsuitje in Zwolle te organiseren. Zwolle is een mooie historische stad in het oosten van ons land. De stad staat vol met middeleeuwse gebouwen, bruggen, poorten en molens.

  Voor Monsterevents is niets te gek, of het nu gaat om een workshop bonbon maken, een workshop naaktmodel tekenen of een humorworkshop, bij Monsterevents helpen wij u altijd verder.

  Buiten de vele workshops in Zwolle organiseren wij ook teambuilding, citygames en dinerspellen.

  De leukste plekjes in Zwolle

  Bistro de Buik van Parijs

  Een knusse bistro in de Franse stijl aan de rand van het centrum van Zwolle. Geniet van de Franse keuken met uw collega’s, binnen in het restaurant of buiten op het terras met een heerlijk wijntje na een bedrijfsuitje.

  Vaca Negra

  Een heerlijke en authentieke Argentijnse restaurant. Geniet van de perfecte steak gemaakt op houtskool. Een gezellig steak en grill restaurant in Zwolle! Bent u geen steak liefhebber? Geen zorgen, na uw teambuilding kunt u hier ook genieten van andere Argentijnse gerechten.

  ZòXander

  Een werelds restaurant in het centrum van Zwolle. Geniet van overheerlijke gerechten van over heel de wereld met uw collega’s. ZòXander heeft het certificaat van uitmuntendheid Tripadvisor 2016. Dus geniet van uitmuntende gerechten na met uw bedrijfsuitje.

  Gelagkamer Hoogh

  In hartje Zwolle ligt dit gezellige Europese restaurant. Geniet van een heerlijke hapje en drankje tijdens uw groepsuitje in de oude herberg van Zwolle. Een restaurant in een pand vol rijke historie.

  Os en Peper

  Een restaurant waarbij de klant de ster is. Geniet van de Franse keuken dicht bij de Peperbus met uw bedrijfsuitje. Os en Peper staat op de tweede plaats van Iens top 10. Dus geniet van een heerlijk culinair hapje en drankje in Zwolle!

  Vijf Zwolse feitjes

  1. De Nederlandse zanger en schilder Herman Brood is geboren in Zwolle.

  2. Een spotnaam voor de Zwollenaren is blauwvingers.

  3. De meest duurzame IKEA winkel ligt in Zwolle.

  4. Zwolle werd verkozen tot de groenste stad van Europa in 2006

  5. Tijdens carnaval heet Zwolle Sassendonk

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio