Workshop Utrecht

Het evenementenbureau van Nederland staat klaar om voor jou een onvergetelijke workshop in Utrecht te organiseren. Wat dacht je van een creatieve workshop, een actieve workshop of een culturele workshop in Utrecht. Ontdek de kookkunsten van je collega’s op een unieke locatie in Haarlem, oefen je dansskills tijdens een workshop salsadansen of haal de innerlijke kunstenaar naar boven tijdens een workshop Verfsmijten of Bob Ross schilderen. Of je nu op zoek bent naar een workshop voor jouw bedrijf, afdeling of een groep collega’s, Monsterevents neemt de gehele organisatie uit handen, zodat jij hier geen omkijken meer naar hebt.

Lees meer

Wanneer je kiest voor een workshop in Utrecht, ontdek je niet alleen meer van je collega’s, ook de stad Utrecht heeft vele mooie plekken die jullie gaan ontdekken. Dwaal over het Neude, loop langs de Grachten of ontdek Hoog Catharijne terwijl jullie op weg zijn naar een interactieve workshop. Liever een culinaire workshop in Utrecht organiseren? De vele horecagelegenheden aan onder andere het Neude bieden tal van opties. Kies voor een kookworkshop, workshop Bonbons maken of workshop tapas maken. Ook de grachten van Utrecht zijn meer dan de moeite waard. Kies voor een workshop suppen en ontdek Haarlem vanaf het water.

In Utrecht bieden wij workshops van 10 man tot 100+ man. Monsterevents geeft ook de mogelijkheid om je workshop in Utrecht te personaliseren. Neem vrijblijvend contact op voor een op maat gemaakte dag. Wij spreken je graag!

Getoond 1–50 van 1641234