Workshop Breda

Workshops in Breda voor uw bedrijfsuitje? Monsterevents is uw partner voor workshops in Breda. Wij hebben alvast voor u een selectie gemaakt van de workshops in Breda. Wij kunnen deze workshops voor u organiseren.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Wat is een workshop?

  Een workshop is één of meer korte cursus(sen), waarbij deelnemers bepaalde kennis of vaardigheden wordt aangeleerd, uiteraard op 1,5 meter afstand.

  Een belangrijk kenmerk van een workshop is dat het interactief is. Er wordt niet alleen geleerd door te luisteren en te kijken, maar vooral door zelf praktisch bezig te zijn. Natuurlijk worden bij onze workshops de richtlijnen van het RIVM gehanteerd.

  Kies de juiste workshop

  Om het bedrijfsuitje, teambuildingsprogramma of personeelsuitje te laten slagen is het belangrijk dat je een geschikte workshop uitkiest. Niet elke workshop past even goed bij elk gezelschap.

  Wanneer de groep alleen uit voornamelijk mannen bestaat, is een workshop paaldansen misschien niet de beste keuze. Je kunt dan beter kiezen voor een roofvogel workshop of een biertapcursus.

  Monsterevents heeft ook een breed aanbod aan culinaire workshops op 1,5 meter afstand. Leer de lekkerste pizza’s maken of word een echte tapaschef, geheel coronaproof!

  De leukste workshops

  1. Workshop verf gooien
   Tijdens deze workshop leer je schilderen zoals je nog nooit hebt geschilderd. Het draait allemaal om Action Painting. Het doek ligt daarbij op de grond en de verf wordt als het ware op het doek gespoten en gesmeten. Deze workshop is geheel coronaproof!
  2. Cocktail workshop
   Leer de lekkerste cocktails shaken tijdens de cocktail workshop. Door de juiste mix van de beste bartenders, de leukste instructies en natuurlijk de lekkerste cocktails, is deze workshop een onvergetelijke belevenis, natuurlijk op 1,5 meter afstand.
  3. Improvisatie workshop
   Tijdens deze workshop gaat het om positief en energiek samenwerken. Durf grenzen te verleggen en fouten te maken en verlaat je comfort zone. Zo ontstaan de meest komische en leerzame situaties, volledig volgens de richtlijnen van het RIVM.
  4. Workshop koken
   Een verrassende workshop van een enthousiaste kok, die je alle fijne kneepjes van het vak leert. Een zeer gezellige en leerzame workshop, geschikt voor groepen die van samenwerken en gezelligheid houden, online of offline.
  5. Tapas workshop
   Schud je handen uit de mouwen en leer de heerlijkste tapas bereiden. Of je nu van vis, vlees of vegetarisch eten houdt met tapas is er voor ieder wat wils. Uiteraard kun je na de workshop genieten van alle zelfgemaakte tapas tijdens een ontspannen diner. We kunnen deze workshop ook online uitvoeren.

  De leukste plekjes in Breda

  Popocatepetl Breda

  Geniet van de heerlijke Mexicaanse keuken in hartje Breda bij Popo. Lekker na borrelen met een Mexicaanse cocktail na jullie teambuildingsuitje of dineren!

  Block 62

  Willen jullie lekker Aziatisch eten in Breda? Dat kan bij Block 62. Geniet van pure Thais en Indonesisch eten met westerse gerechten na een leuke bedrijfsuitje in Breda.

  De Posthoorn

  Een sfeervolle restaurant met een Franse keuken. Geniet van heerlijke Franse gerechten in dit huiselijke restaurant na jullie gezellige teambuildingsuitje in Breda.

  Wijnbar Pinot

  Heerlijk genieten van een wijntje in dit Europees restaurant na jullie personeelsuitje in het centrum van Breda. Wijnbar Pinot staat in de Iens top 2017 en heeft het certificaat van uitmuntendheid van Tripadvisor.

  Gauchos

  In het kloppend hart van Breda zit dit heerlijke Argentijnse grill restaurant. Geniet van de Zuid-Amerikaanse keuken na jullie gezellige teambuildingsuitje in Breda.

  Workshops in heel Nederland

  Monsterevents is actief door heel Nederland. Het is mogelijk om workshops te volgen in het hele land. Van Amsterdam tot Zwolle en van Groningen tot Den Bosch. Bij alle workshops hanteren wij de maatregelen van het RIVM.

  Workshop boeken

  Door jullie wensen te filteren, vinden jullie snel een geschikte workshop voor collega’s, familie en/of vrienden op 1,5 meter afstand. Selecteer eerst de soort workshop die jullie willen volgen. Ben je op zoek naar een creatieve workshop of ga je liever op de culinaire tour? Geef vervolgens aan wat het budget is en selecteer de provincie of de stad waar de workshop plaats moet vinden.

  Komen jullie er niet uit? Wij helpen jullie graag bij het maken van een keuze. Monsterevents vindt gegarandeerd een geschikte workshop bij jullie in de buurt en binnen het budget. Tevens nemen wij de gehele organisatie van de workshop op ons. Hebben jullie hulp nodig bij de keuze van een workshop of kunnen jullie wel wat advies gebruiken voor een geschikte workshop die geheel coronaproof is?

  Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300 of door een mail te sturen naar info@monsterevents.nl.

  Unieke workshops in Breda voor uw bedrijfsuitje

  De historie van Breda heeft een sterke link met het Nederlandse koningshuis. Zo schopte de Baron van Breda het uiteindelijk zelfs tot prins van Oranje-Nassau. En dit Koninklijke gevoel komt sterk terug in de sfeer van deze imposante stad. Een groot aantal monumenten en mooie grachten maken het schouwspel compleet.

  Een leuke workshop volgen in Breda? Monsterevents heeft speciaal voor u de aller leukste workshop op een rijtje gezet.

  Of u nu op zoek bent naar een workshop bonbon maken, een creatieve workshop, een humor workshop of een workshop Bob Ross schilderen. Monsterevents helpt u graag verder bij uw zoektocht naar een geschikte workshop in Breda. Buiten de vele workshops in Breda organiseren wij ook teambuilding Breda aan. Deze zijn overigens goed te combineren met onze workshops in Breda.

  Vijf weetjes over Breda

  1. Koning Willem-Alexander heeft de adellijke titel Baron van Breda.

  2. Sylvie Meis, Hardwell en Tiësto zijn in Breda geboren.

  3. De bijnaam voor Breda is Kielegat.

  4. De Koninklijke Militaire Academie is gevestigd in Breda.

  5. De vijfde kerk van Nederland staat in Breda. De Grote Kerk is 97,3 meter hoog.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio