Zuid-Holland

Ben je op zoek naar een teamuitje, bedrijfsuitje, personeelsuitje, groepsuitjes of teambuilding in de provincie Zuid-Holland? Monsterevents denkt graag met je mee over de verschillende mogelijkheden en activiteiten die deze provincie biedt. Naast de hoofdstad Den Haag, kent deze provincie meer historische steden als Leiden, Rotterdam, Delft, Gouda en Dordrecht, met elk hun eigen verhaal. Bezoek de vele kastelen en paleizen of wandel en fiets door de Zuid-Hollandse natuurgebieden. Ga de strijd aan tijdens één van de stadsspellen, vaararrangementen, culinaire workshops of teambuilding activiteiten.

De provincie Zuid-Holland is de ideale uitvalsbasis om een uitje te organiseren. Of het nu gaat om een uitje met vrienden, familie of collega’s, er is altijd een activiteit dat past bij jullie wensen. Zuid-Holland als provincie biedt de mogelijkheid om actieve uitjes te organiseren, maar ook creatieve workshops behoren tot de mogelijkheden en door de vele horeca zijn de dinerspellen ook een goed idee. In Zuid-Holland bieden wij bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, teamuitjes, groepsuitjes en teambuilding activiteiten van 20 man tot 100+ man. Monsterevents geeft ook de mogelijkheid om jouw activiteiten in Zuid-Holland te personaliseren. Neem vrijblijvend contact op voor een op maat gemaakte dag. Wij spreken je graag!

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Uw uitje in Zuid-Holland?

  Het historische Zuid-Holland is de ideale plek voor uw uitje. Met vrienden, familie of collega’s, uw activiteit in Zuid-Holland zal door iedereen onthouden worden.

  Bedrijfsuitje Zuid Holland Scheveningen strand Pier

  De steden Den Haag, Leiden, Delft en Rotterdam bieden vele mogelijkheden om uw uitje naar wens in te vullen. Of u nu met een grote of kleine groep bent. Monsterevents heeft voor iedereen een passende activiteit.

  Uitjes in Zuid-Holland:

  – Uitjes op maat
  – Zuid-Hollandse gezelligheid
  – Professionele begeleiding
  – Meer dan 200 uitjes

  Personeelsuitje Zuid Holland Rotterdam Euromast

  Om het u gemakkelijk te maken hebben wij ons gehele aanbod in Zuid-Holland op onderstaande pagina verzameld. Kijk gerust naar de mogelijkheden en neem contact met ons op voor eventuele vragen. Wij helpen u natuurlijk graag om uw uitje in Zuid-Holland tot een succes te maken.

  Ontdek ook alle mogelijkheden en activiteiten in onder andere Noord-Holland, Zeeland en Utrecht voor een onvergetelijke dag weg.

  De 3 top typische Zuid-Hollandse uitjes

  Bent u op zoek naar een uitje dat echt in het teken staat van Zuid-Holland? Bekijk hier de drie toppers:

  Expeditie Robinson

  Een uniek bedrijfsuitje waarbij teambuilding centraal staat. Een uitje vol met behendigheid, creativiteit, competitie, samenwerking en heel veel fun!

  Expeditie Robinson Zuid Holland Beach Scheveningen

  Tuk Tuk Rally

  Scheur door Rotterdam in uw eigen TukTuk en ervaar een unieke beleving. Breng uw collega’s zo veilig mogelijk naar alle vragen en opdrachten die verspreid liggen door de stad.

  Tuk Tuk Rally Rotterdam Zuid Holland

  Gehackt

  Een initiatief, vindingrijk en creatief teambuilding uitje in Zuid-Holland. Uw bedrijf is gehackt door Anoniem en als u uw salaris wilt dan moeten jullie samen ervoor zorgen dat het bedrijf weer in de juiste handen terechtkomt.

  Hacked hackt gehackt Zuid Holland

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio