Reviews

Rieneke (Aegon)

Actief zonder te veel inspanning, voor iedereen wat wils!

Marleen (Interpolis)

Erg leuke activiteit, lekker buiten geweest en veel gelachen door de leuke opdrachten.

Anton (Mapscape)

Wat een geweldig inspirerend event en een fantastische manier om banden tussen collega's aan te halen en nieuwe te smeden. Iedereen kwam terug vol energie en verhalen, hier gaan we nog lang van nagenieten.

Twan (Proleit)

Rivaliteit tussen de verschillende teams was onwijs leuk, het spel zit goed in elkaar en de tablets werken goed.

Marjolein ( Future Fish Group)

Leuke dag met verrassende en diverse activiteiten!
Meer reviews

Jolanda (Wierda Projecttechniek BV)

Het ontvangt was goed en de locatie was erg mooi gekozen. Een hele mooie omgeving om de opdrachten te doen. De locatie was hier heel geschikt voor. En hoe het spel in elkaar zat met I pad en opdrachten was erg goed. We hebben erg veel plezier gehad. De opdrachten waren erg gevarieerd en het programma zat goed in elkaar. En geslaagde dag, goed verzorgt en voorbereid en zeker voor herhaling vatbaar!

Martha (Leger des Heils)

Gehackt is erg leuk om te doen. Lekker bezig zijn met elkaar!

Anita (Convenient B.V.)

Help we zijn gehackt is een leuke en originele activiteit. Het toevoegen van persoonlijke vragen en opdrachten én zelf een locatie kunnen bepalen maakt het tot een echt unieke beleving.

Astrid (Lely Center Midden Nederland)

Top! Erg leuk. Weer zat mee. Was een leuke activiteit.

André (Kiwa)

Zeer goed! Geen minpunten op te noemen!

Marieke (van der Sande Makelaars )

Super leuk!! De collega's zijn erg benieuwd naar de after-movie!!

Wendy (Kwintes)

Goed. Duidelijke uitleg. Diversiteit aan spellen. Leuk om de hele stad zo te zien. Leuk dat je elkaar 'aan kon vallen', leuk dat de spellen zo divers waren. Leuke manier om actief met je team aan de slag te gaan.

Diane (Adminstratie- en advieskantoor Wave)

De groep heeft het ontzettend naar hun zin gehad. Een middag vol entertainment en competitie op een "losse" manier.

Jacqueline (Reinaerde)

Zeer enthousiaste begeleiders van een uitdagend circusprogramma. De dag was teambuildend, de afsluiting met de uitvoering maakte het geheel af door de muziek, de acts en ons publiek!

Suzanne (Bakkerij de Soete Suikerbol)

Leuke activiteit! Goede uitleg en gezellig spel!

Wendy (Gemeente Velsen)

Superleuke middag gehad en de begeleiding was top! Zeker een aanrader.

Marijke (Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier)

Super leuke en onwijs gezellig uitje!

Wil (Enduris BV)

Onwijs leuk gehad! De wijze waarop medewerkers uit de comfortzone werden gebracht en elkaar vonden in de samengestelde teams.

Laura (Univé Stad en Land)

Super leuke activiteit, actief spel dat op vrijwel iedere locatie te spelen is en dat zorgt voor een leuke rivaliteit tussen de groepjes. Echt een aanrader!

Teambuilding: Help, we zijn gehackt!

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Teambuilding: Help, we zijn gehackt!
Het bedrijfsuitje dat redding brengt…

Wat begon als een zorgeloos bedrijfsuitje, verandert uit het niets in een bloedstollend cyberavontuur. Tijdens de koffie springen plotseling overal beeldschermen aan en meteen wordt uw benarde positie duidelijk: het professionele hackerscollectief Anoniem heeft de volledige macht over uw systemen, en zit vanaf nu letterlijk aan de knoppen binnen uw bedrijf! De cybercriminelen willen geld zien, of de represailles zullen bijzonder onplezierig zijn: alle betalingsverkeer zal worden platgelegd en niemand krijgt deze maand zijn of haar salaris....

Een bijna levensechte situatie, die uiteraard om onmiddellijke actie vraagt. Aan uw team de taak om door middel van het uitvoeren van foto/video opdrachten in recordtempo voldoende geld te verzamelen om aan de keiharde eisen van de hackers te voldoen. Gewapend met een iPad gaat uw team op pad om er (hopelijk) voor te zorgen dat de controle over uw onderneming aan het einde van de dag weer in vertrouwde handen is.

Inderdaad: een dag vol actie, uitdaging met uw team als middelpunt van een cyberavontuur. Vragen toegespitst op uw groep? Een reconstructievideo van de cyberaanval waarvan u slachtoffer bent geworden, of misschien wel gokken in een duister en overduidelijk illegaal casino? Vandaag kan alles voorbijkomen...

Avontuur
Het bedrijfsuitje Help we zijn gehackt! vraagt niet alleen initiatief, vindingrijkheid en creativiteit van haar deelnemers, maar maakt het ook dat zij nauw moeten samenwerken . Het evenement kan uiteraard volledig op uw onderneming worden toegespitst, zodat de dag ook echt in het teken staat van uw gezelschap en uw bedrijf. Nou ja, áls dat aan het einde van de dag nog bestaat, tenminste! Nu is het eerst zaak zoveel mogelijk geld te verzamelen om straks in onderhandeling te kunnen treden met uw nietsontziende hackers.

 

Uw bedrijfsuitje wordt afgesloten met een onderhandelingsproces. Het team dat gedurende dit bizarre cyberavontuur het meeste losgeld bij elkaar heeft verdiend (en hier hebben ze vaak meer voor over dan gedacht) mag gaan onderhandelen met de leden van Anoniem. Zij hebben de zware taak om ervoor te zorgen dat er aan het einde van de maand het loon gewoon weer wordt gestort en het bedrijf weer in vertrouwde handen komt. U hoort het, het avontuur is al begonnen! 


Elk team een iPad

Voor dit programma wordt er gebruik gemaakt van iPad's. Met een iPad per team kunnen jullie chatten met andere teams, navigeren, een live scoreboord bijhouden en de leuke en uitdagende video en foto opdrachten uitvoeren. Achteraf sturen wij altijd een volledig album met alle gemaakte video's en foto's. Wij geven u ook de mogelijkheid om het spel volledig te personaliseren (eigen vragen en opdrachten, branding etc.). Kortom, het is een real life bordspel ervaring waarbij je andere teams kunt dwarsbomen met diverse gadgets.

 

Uw uitje 

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij u misschien ook een andere kant van uw collega's kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje Help, we zijn gehackt! volledig aan uw team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:


Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 12.00 uur    Ontvangst met koffie/thee (optioneel)
• 12.15 uur    Video boodschap wordt gestart bericht Anoniem
• 12.20 uur    Indeling teams en vertrek teams naar de eerste punten

• 12.30 uur    Tijd voor actie, teams naar buiten met iPads

• 14.00 uur    De onderhandeling tussen het winnende team en leden van Anoniem

• 14.30 uur    De overdracht bedrijfsgegevens (prijsuitreiking)

 

Optioneel
• 15.00 uur    Aanvang borreluurtje
• 17.00 uur    Aanvang bbq/buffet/diner 
• 19.00 uur    Einde programma

 

 

Optionele toevoegingen aan het programma

Lunch, Diner, Grill, BBQ, High Tea, Kaas Proeverij, wijn proeverij

 

Top 3 combinatie met andere programma’s

1. Workshop Verf Gooien

2. Tapas Workshop

3. Pub Quiz


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 1 uur contact (tijdens kantoortijden)
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

Teambuilding: Help, we zijn gehackt!

v.a. € 37.50 p.p.