Teambuilding Eindhoven

Op zoek naar een leuk teambuildingsuitje in Eindhoven? Monsterevents heeft de allerleukste teambuildingsuitjes in Eindhoven voor je op een rijtje gezet.

Naast alle innovatieve hoogstandjes is Eindhoven ook heel erg gezellig en geschikt voor een van onze stads en dinerspelen. Werk in teamverband om de moordenaar te vinden tijdens het Real-Life Moorddiner of zorg dat je de hackers te slim af bent en jullie kostbare data terugwint in Help! We Zijn Gehackt!

Liever meer actie en avontuur met het team dan is de activiteit Stuntman Voor Een Dag dwars door Rotterdam iets voor jullie.

Of wees zelf een Super Hero For A Day. Voer stoere opdrachten uit maar help ook oude vrouwtjes oversteken om punten te verdienen.

We hebben voor ieder wat wils. Kijk hieronder voor de verschillende mogelijkheden en neem contact met ons op!

Kies je teambuilding activiteit

Een leuke en uitdagende teambuildingsactiviteit verzinnen kan erg lastig zijn. Niet alleen moet de activiteit effectief zijn en de sfeer en samenwerking verbeteren, het moet ook amusement waarde hebben en uit te voeren zijn voor kleine en grote groepen.

Een leuke en uitdagende teambuildingsactiviteit verzinnen kan erg lastig zijn. Niet alleen moet de activiteit effectief zijn en de sfeer en samenwerking verbeteren, het moet ook amusement waarde hebben en uit te voeren zijn voor kleine en grote groepen.

Het is belangrijk om een teambuilding programma te kiezen die aansluit bij de probleemstelling binnen jullie bedrijf. Is samenwerken bijvoorbeeld een aandachtspunt, dan kan je kiezen voor programma’s zoals Expeditie Robinson, een CRM workshop of misschien wel Gehackt of de ontvoering van de directeur.

Waarom teambuilding?

Teambuilding is gericht op het verbeteren van de prestaties en de effectiviteit van een team. Een teambuilding activiteit zijn een belangrijke factor in goede communicatie en samenwerking.

Door middel van teambuilding activiteiten krijgt de sfeer in het team een oppepper en zal de samenwerking van het team ook op de werkvloer verbeteren.

Top 5 teambuilding activiteiten

Crew Resource Management Workshop
Een uitdagende challenge voor jouw team gaat daarvoor zorgen. We zetten jouw team in een situatie die het uiterste van alle teamleden vergt als het gaat om de 7 non-technical skills.

Expeditie Robinson
Stel zelf je unieke dag samen door te kiezen uit verschillende expeditie-onderdelen. Een combinatie van durf, behendigheid en kracht zijn cruciaal. Doordat je een keuze kunt maken uit de verschillende onderdelen stel je zelf een unieke dag samen.

Help, de directeur is ontvoerd!
Probeer in teams jullie directeur vrij te kopen. Jullie samenwerking, commitment, creativiteit en stressbestendigheid worden hierbij op de proef gesteld.

Een paralympische sportdag
Welk team past zich makkelijk aan in nieuwe situaties en weet middels communicatie, samenwerken en teamspirit de paralympische spelen te winnen?

Sloepen Game Amsterdam
Om succesvol te zijn in de Sloepen Game is een goede taakverdeling een vereiste! Wie heeft de zeven zeeën al bevaren en kan de sloep door de nauwe grachten van Amsterdam manoeuvreren?

Veelgestelde vragen

Wat is het minimum aantal deelnemers aan jullie teambuilding activiteiten?

Wij bieden arrangementen aan voor groepen vanaf 10 personen. Het minimum aantal deelnemers verschilt per arrangement.


Bieden jullie ook teambuilding uitjes voor bedrijven met een klein budget?
Absoluut. U kunt al een teambuilding uitje boeken vanaf €14,50 p.p.

Organiseren jullie ook teambuilding uitjes voor particulieren?
Ook als particulier kunt u bij ons terecht voor leuke teambuilding activiteiten. Wilt u met uw vrienden of met uw voetbalteam aan teambuilding doen? Dit is zeker mogelijk bij Monsterevents.


Is het mogelijk om een teambuilding uitje te organiseren op onze eigen locatie?

De meeste van onze uitjes zijn niet locatiegebonden. Samen met u bekijken wij de locatiemogelijkheden bij u in de buurt. Het is zelfs mogelijk om een uitje te organiseren op uw eigen locatie. Houd in dat geval wel rekening met eventuele extra kosten, zoals organisatiekosten en reiskosten.

Teambuilding door heel Nederland

Monsterevents is actief door heel Nederland. Wilt u een teambuilding arrangement in Amsterdam? Of is uw bedrijf gevestigd in Eindhoven? Monsterevents biedt in alle provincies teambuilding arrangementen aan.

Groot aanbod aan teambuilding activiteiten

Monsterevents heeft een groot en afwisselend aanbod aan teambuilding activiteiten. Dankzij de diversiteit in de teambuilding uitjes, vindt u altijd een arrangement dat het beste past bij u en uw collega’s.

Zo bieden wij verschillende creatieve workshops om de teambuilding te bevorderen. Wilt u liever de kennis van uzelf en uw collega’s testen? Dan kiest u uit één van onze vele quizzen en spellen.

Daarnaast kunt u natuurlijk ook gaan voor een sportief en actief teambuildingsuitje. Word bijvoorbeeld stuntman voor één dag of ga de strijd aan op onze extreme Airsoft terreinen

Teambuilding uitje boeken

Een geschikt teambuilding uitje voor uw bedrijf vindt u door uw wensen te filteren. Geef aan welk thema uw teambuilding activiteit moet hebben, wat uw budget is en in welke stad of provincie het uitje plaats zal vinden.

Komt u er niet uit? Laat ons team u dan adviseren. Wij komen graag met een aantal suggesties voor leuke teambuildingsuitjes die passen bij uw team en doelstellingen.

Heeft u vragen of wilt u advies over de keuze voor een teambuilding uitje? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300 of door een mail te sturen naar info@monsterevents.nl.

Uitdagend teambuilden in Eindhoven

Eindhoven is met zijn vele technische bedrijven een unieke stad want in 2011 is Eindhoven tot slimste regio van de wereld uitgeroepen.

Grote bedrijven zoals DAF, Phillips en ASML zijn giganten die wereldwijd opereren. Bij Monsterevents krijgt teambuilding in Eindhoven een geheel nieuwe dimensie.

U heeft de mogelijkheid om bij Monsterevents een leuke, gezellige en actieve teambuildingsdag te organiseren. Samen met u wordt het perfecte programma samengesteld aan de hand van uw wensen en behoeften.

Is een teambuildingsactiviteit niet helemaal wat u zoekt? Wilt u advies over de keuze voor een teambuilding uitje? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300 of door een mail te sturen naar info@monsterevents.nl.