Teambuilding Haarlem

Het evenementenbureau van Nederland staat klaar om voor jou een onvergetelijke teambuildingsactiviteit in Haarlem te organiseren. Deze stad in Noord-Holland biedt tal van mogelijkheden. Wat dacht je van een spannende stadsspel door Haarlem, zoals de iPad Challenge waar je het opneemt tegen je collega’s. Ontdek het historische centrum met haar prachtige hofjes, pleinen, grachten en kerken. Vooral de imposante St. Bavokerk is een bezoek waard! Of kies voor het vermakelijke Ranking The Stars waarbij je jouw collega’s nog beter leert kennen.

Of je nu een teambuildingsactiviteit in Haarlem zoekt voor jouw bedrijf, afdeling of een groep collega’s, het evenementenbureau van Nederland neemt de volledige organisatie op zich, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Wil je een creatieve teambuildingactiviteit in Haarlem of ga je liever voor wat meer adrenaline met een gemotoriseerde activiteit? Laat de smaakpapillen van je collega’s prikkelen tijdens een culinaire teambuildingactiviteit. Wanneer je kiest voor een teambuildingsactiviteit in Haarlem, ontdek je niet alleen meer over je collega’s, maar ook over de prachtige stad Haarlem zelf. Dwaal door de levendige Grote Houtstraat, Barteljorisstraat, Warmoesstraat en Zijlstraat terwijl jullie het spannende stadsspel Ontmasker De Mol spelen. Liever een culinaire teambuildingactiviteit in Haarlem? De talloze horecagelegenheden aan de gezellige Grote Markt bieden tal van mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een dinerspel zoals Wie Is De Moordenaar. Ook de grachten van Haarlem zijn absoluut de moeite waard. Ga voor een vaararrangement en ontdek Haarlem vanaf het schilderachtige Spaarne.
Naast teambuildingsactiviteiten biedt Monsterevents ook bedrijfsuitjes, teamuitjes en personeelsuitjes aan. In Haarlem bieden wij teambuildingsactiviteiten voor groepen van 20 personen tot 500+ personen. Bij Monsterevents hebben we ook de mogelijkheid om je teambuildingsactiviteit in Haarlem volledig op maat te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gepersonaliseerde dag. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Kies je teambuilding activiteit

  Een leuke en uitdagende teambuildingsactiviteit verzinnen kan erg lastig zijn. Niet alleen moet de activiteit effectief zijn en de sfeer en samenwerking verbeteren, het moet ook amusement waarde hebben en uit te voeren zijn voor kleine en grote groepen.

  Een leuke en uitdagende teambuildingsactiviteit verzinnen kan erg lastig zijn. Niet alleen moet de activiteit effectief zijn en de sfeer en samenwerking verbeteren, het moet ook amusement waarde hebben en uit te voeren zijn voor kleine en grote groepen.

  Het is belangrijk om een teambuilding programma te kiezen die aansluit bij de probleemstelling binnen jullie bedrijf. Is samenwerken bijvoorbeeld een aandachtspunt, dan kan je kiezen voor programma’s zoals Expeditie Robinson, een CRM workshop of misschien wel Gehackt of de ontvoering van de directeur.

  Waarom teambuilding?

  Teambuilding is gericht op het verbeteren van de prestaties en de effectiviteit van een team. Een teambuilding activiteit zijn een belangrijke factor in goede communicatie en samenwerking.

  Door middel van teambuilding activiteiten krijgt de sfeer in het team een oppepper en zal de samenwerking van het team ook op de werkvloer verbeteren.

  Top 5 teambuilding activiteiten

  Crew Resource Management Workshop
  Een uitdagende challenge voor jouw team gaat daarvoor zorgen. We zetten jouw team in een situatie die het uiterste van alle teamleden vergt als het gaat om de 7 non-technical skills.

  Expeditie Robinson
  Stel zelf je unieke dag samen door te kiezen uit verschillende expeditie-onderdelen. Een combinatie van durf, behendigheid en kracht zijn cruciaal. Doordat je een keuze kunt maken uit de verschillende onderdelen stel je zelf een unieke dag samen.

  Help, de directeur is ontvoerd!
  Probeer in teams jullie directeur vrij te kopen. Jullie samenwerking, commitment, creativiteit en stressbestendigheid worden hierbij op de proef gesteld.

  Een paralympische sportdag
  Welk team past zich makkelijk aan in nieuwe situaties en weet middels communicatie, samenwerken en teamspirit de paralympische spelen te winnen?

  Sloepen Game Amsterdam
  Om succesvol te zijn in de Sloepen Game is een goede taakverdeling een vereiste! Wie heeft de zeven zeeën al bevaren en kan de sloep door de nauwe grachten van Amsterdam manoeuvreren?

  Teambuilding door heel Nederland

  Monsterevents is actief door heel Nederland. Wilt u een teambuilding arrangement in Amsterdam? Of is uw bedrijf gevestigd in Eindhoven? Monsterevents biedt in alle provincies teambuilding arrangementen aan.

  Groot aanbod aan teambuilding activiteiten

  Monsterevents heeft een groot en afwisselend aanbod aan teambuilding activiteiten. Dankzij de diversiteit in de teambuilding uitjes, vindt u altijd een arrangement dat het beste past bij u en uw collega’s.

  Zo bieden wij verschillende creatieve workshops om de teambuilding te bevorderen. Wilt u liever de kennis van uzelf en uw collega’s testen? Dan kiest u uit één van onze vele quizzen en spellen.

  Daarnaast kunt u natuurlijk ook gaan voor een sportief en actief teambuildingsuitje. Word bijvoorbeeld stuntman voor één dag of ga de strijd aan op onze extreme Airsoft terreinen

  Teambuilding uitje boeken

  Een geschikt teambuilding uitje voor uw bedrijf vindt u door uw wensen te filteren. Geef aan welk thema uw teambuilding activiteit moet hebben, wat uw budget is en in welke stad of provincie het uitje plaats zal vinden.

  Komt u er niet uit? Laat ons team u dan adviseren. Wij komen graag met een aantal suggesties voor leuke teambuildingsuitjes die passen bij uw team en doelstellingen.

  Heeft u vragen of wilt u advies over de keuze voor een teambuilding uitje? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300 of door een mail te sturen naar info@monsterevents.nl.

  Spannende teambuilding uitjes in Haarlem

  Het zal altijd lastig blijven om een leuk en gezellig bedrijfsuitje te organiseren, maar Monsterevents helpt u graag. Wilt u een echt teambuildingsuitje en lekker de stad verkennen, dan is het Ik hou van Holland stadsspel perfect voor u! Of bent u toch op zoek naar iets dat meer uitdaging biedt, wat dacht u van een Expeditie Robinson?

  Bedrijfsuitje Haarlem Centrum

  Naast het grote aanbod aan teambuilding uitjes, biedt Monsterevents u ook leuke teambuilding in Amsterdam en teambuilding in Zandvoort aan. Is een teambuilding uitje toch niet wat u helemaal bedoelt. Wij hebben ook een breed aanbod aan workshops, proeverijen en rondleidingen in Haarlem.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio