Vaararrangementen teambuilding

Samen met uw collega’s de teamspirit verbeteren op het water? De Sloepen Game, de Quizen op het water of zeilen met het team zijn voorbeelden van uitjes die een perfecte combinatie zijn van een activiteit met teambuilding en een vaararrangement.

Lees meer

Avontuurlijk teambuilding op het water

 

Tijdens het varen uw collega’s beter leren kennen is een leuke en avontuurlijke manier van teambuilding. Bij Monsterevents bent u zeker van:

  • Unieke vaararrangementen
  • Teambuilding op maat
  • Mogelijk in zowel de winter als de zomer

 

Wij helpen u graag bij het vinden van uw vaararrangement. Bekijk het gehele aanbod of neem contact op met één van onze enthousiaste medewerkers.

Vaararrangement Sloepen Cruise Amsterdam De ultieme SloepenCruise van Amsterdam ! Met een prachtige en comfort...

v.a. € 24.50 p.p.

Sloepen puzzeltocht Amsterdam De Sloepen puzzeltocht Amsterdam is een spannende competitie op de prachtige gra...

v.a. € 37.50 p.p.

Scheur off-road op de motor door ruige terreinen en vlieg over het water met een jetski! Stel uw eigen Adventure Island -programma samen met een serie activiteiten waar u de hele dag mee vult! Ga de strijd met elkaar aan tijdens dit teambuilding uitje. Heeft u de ‘skills’?

v.a. € 59.50 p.p.

Flyboard Experience Durf te Dromen Ben jij de nieuwe James Bond? Houd jij er van om nieuwe en vooral stoere ga...

v.a. € 65.00 p.p.

Actief en ontspannen Zeilen! Een dag op het water; alle neuzen dezelfde kant op, fun, concentratie, gezelligh...

v.a. € 99.00 p.p.

Deze cruise klinkt letterlijk als muziek in de oren. Met een luxe salonboot vaart u door de grachten van Amsterdam terwijl u geniet van een overheerlijk diner. Om de sfeer compleet te maken, treedt ons jazz-trio voor u op. Een gedenkwaardige avond vol met teambuilding en live muziek!

v.a. € 69.50 p.p.

Amsterdam Light Festival Cruise Het Amsterdam Light Festival is een cultureel festival van licht en water. &n...

v.a. € 38.50 p.p.

Rib experience Wet en Wild Texel De wind in je haren, fun, concentratie, gezelligheid en actie!   Onze...

v.a. € 65.00 p.p.

Tijdens dit dagje weg ervaren jullie Texel op een aantal verschillende manieren. Jullie naderen het Waddeneiland vanaf het water, maar ook vanaf de weg en vanuit de lucht genieten jullie van het mooie, veelzijdige Texel. Deze Experience kunnen wij ook voor jullie op maat maken.

v.a. € 150.00 p.p.

De Watersports Experience: teambuilding op en boven het water. Wakeboarden is een combinatie van waterskiën, skateboarden en snowboarden. U doet de coolste tricks op het water. Het flyboarden tilt u naar een hoger level: als een ware superheld vliegt u boven het water.

v.a. € 49.00 p.p.

Drakenbootrace Een spectaculaire en competitieve race op het water met uw vrienden, familie of collega's. Pak...

v.a. € 32.50 p.p.

Trotseer de wateren tijdens deze Interactieve Sloepen Game in Utrecht. Vaar de route door de grachten van Utrecht, voer opdrachten uit en beantwoord raadsels en vragen. Ontdek Utrecht vanaf het water tijdens dit spannende teambuildingsuitje. Bent u uw tegenstanders te slim af?

v.a. € 47.50 p.p.

Met meer dan 80 km/uur scheert de RIB Powerboat over het water. U krijgt tijdens deze teambuildingsdag een GPS en coördinaten, waarmee u de juiste route op zee moet navigeren. Raakt u hopeloos verdwaald of vindt u in no-time de juiste route op zee?

v.a. € 49.50 p.p.

Vaar in een sloep door de Maasstad en bekijk de Rotterdamse bezienswaardigheden eens vanaf het water. Onderweg doen jullie de game met behulp van een gps-systeem. Vergeet niet om de taken goed te verdelen! Welk teamlid kan bijvoorbeeld het best de boot besturen?

v.a. € 49.50 p.p.

Zeilen op het IJsselmeer is de ideale teambuildingsdag. De wind waait door uw haren, u heeft het stuurwiel in uw handen. Samen zeilt u over het IJsselmeer. Tijdens het zeilen leert u elkaar beter kennen, werkt u samen en deelt u een ervaring om nooit te vergeten.

v.a. € 79.50 p.p.

Ga samen met uw collega's de strijd aan op de grachten van Amsterdam. De Sloepen Game is interactief, competitief en leent zich uitstekend voor teambuilding. Geef antwoord op de vragen en ontvang coördinaten om de tocht voort te kunnen zetten. Spanning tot aan de finish!

v.a. € 47.50 p.p.