Actief en ontspannen zeilen!

Personeelsuitje

Actief en ontspannen zeilen!

v.a. € 99.00 p.p.
  • 180 – 240 minuten
  • Outdoor
  • Locatie op aanvraag
  • 20 – 500 personen

Personeelsuitje

Actief en ontspannen zeilen!

Actief en ontspannen Zeilen!
Een dag op het water; alle neuzen dezelfde kant op, fun, concentratie, gezelligheid, teamwork en actie! Alle ingrediënten voor een actief en ontspannen zeiluitje.

Zeilen is een ultieme teamsport. Daarnaast staat zeilen voor een heerlijke dag op het water, de wind in je haren, kortom; je hoofd leeg waaien en ontspannen maar!

Wij heten je welkom!
Wij heten jullie graag op een goede manier welkom bij onze locatie. Wij gaan er alles aan doen om je een onvergetelijke dag te bezorgen op het water! Je kunt natuurlijk denken aan een koffie of thee ontvangst om jouw dag op een goede manier te beginnen!

Voor de wind!
We zeilen met jullie gezelschap op onze sfeervolle schepen. Naast sfeervolle schepen hebben wij ook sportieve schepen. Wij pakken het groots aan om een geweldige dag op het water te bezorgen. Ons sfeervolle schip is gebouwd als wedstrijdschip, maar ingericht met de modernste inzichten.

In onze sfeervolle kajuiten kan je gemakkelijk tot rust komen met een kop koffie/thee of een heerlijke lunch, het behoort allemaal tot de mogelijkheden! Ook hebben onze schepen een ruime kuip waar jij en je gasten comfortabel kunnen zitten en gezellig kunnen bijkletsen. De sportieve schepen zijn echt uitsluitend geschikt voor een actieve zeiltocht, koffie en thee kan bij deze schepen vooraf genuttigd worden in ons restaurant.

Hijs de zeilen!
Zeilen op onze zeilboten is een actief uitje. Iedereen die wil kan actief meedoen, teamwork is een vereiste voor deze mooie zeilervaring; als de stuurman overstag wil maar de bemanning gaat niet mee, gaat het schip niet overstag. Juist door het teamwork en het sportieve karakter is een zeiltocht relatie versterkend. Kortom; deze dag draagt naast een actieve en ontspannen dag ook nog eens bij aan de relatie met jouw gezelschap en de teambuilding.

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Saskia (RET)

Leuke, gezellige, enerverende zeildag. Prima geschikt voor teambuilding! Relaxen en genieten van het mooie vaarwater gebied. Er was veel vrijheid in wat we wilde doen tijdens de activiteit zelf.

Bas (ING)

Relax genieten van gezonde zeelucht en prachtige omgeving met een goed onderhouden zeilschip met rustige bemanning die je prima begeleidt. Erg mooie en rustig omgeving. De schipper Jaap kwam uit hem zelf naar ons toe om ons te begroeten en nodigde ons uit om aan boord te komen terwijl wij wachten op de rest. Welkom was dus erg vriendelijk.

Lai Fun (RET)

Zeilen is op zich een rustig activiteit maar doordat de bemanning je toch min of meer actief betrekken om het schip goed te laten zeilen was het erg leuk omdat je tussendoor toch wat dingen deed. Sommige hadden de dag erna last van hun spieren. Lunch was zeer goed verzorgd. De hongerige mannen van mijn afdeling kwamen goed aan hun trekken en mijn collega die tonijn had heeft ook kunnen genieten.

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

12:00 Ontvangst met lunch (optioneel)
13.00 Ontvangst op locatie
14.00 Kennismaking met de begeleider, introductie teambuilding programma
14.15 Start gezamelijke activiteit
16.15 Pauze
18.15 Einde gezamelijke activiteit
18.30 Aanvang borrel (optioneel)
19.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy