Sloepen Game Alkmaar

Personeelsuitje

Sloepen Game Alkmaar

v.a. € 49.50 p.p.
 • 120-180 minuten
 • Outdoor
 • Alkmaar
 • 20 – 500 personen

Personeelsuitje

Sloepen Game Alkmaar

De Sloepen Game in Alkmaar is een interactieve en competitieve rally over de leuke en gezellige grachtjes rondom Alkmaar. Het leukste bedrijfsuitje op het water van Alkmaar waarbij leiderschap, samenwerken en communicatie zeer belangrijk zijn. Gewapend met een iPad, wat fungeert als je Tom Tom op het water, gaat elk team in een elektrische privé sloep de strijd aan met collega’s of vrienden als de bemanning. Een leuk teambuilding activiteit op het water waarbij competitie en strijd centraal staat in het gezellige Alkmaar!

Of je nou op zoek bent naar een uitje met je vrienden, een vrijgezellendag, personeelsuitje of teamuitje. De Sloepen Game Alkmaar is geschikt voor alle gezelschappen, jong, oud of belegen voor ieder wat wils!

Als echt zeelui kunnen jullie tijdens dit leuke uitje over de grachten van Alkmaar een eigen route volgen via gps-hotspots. Bij iedere hotspot moeten de teams verschillende vragen, foto- en video opdrachten uitvoeren en proberen daardoor de rivaliserende teams zo goed mogelijk af te troeven. Om tijdens dit teamuitje succesvol te zijn is een goede communicatie en taakverdeling super belangrijk. Dit maakt dit programma de perfecte teambuilding activiteit op de grachten van Alkmaar!

Tijdens de Sloepen Game Alkmaar kom je erachter wie van je vrienden of collega’s al een ware zee rot is en de stuurhut al vaker heeft bemand! Voor wie is het manoeuvreren door de nauwe grachten van Alkmaar geen probleem en wie vaart er met zijn team naar de overwinning? Kunnen jullie blind alle windrichtingen bepalen en navigeren over de wateren van de historische kaasmarkten? Ligt het anker, hijs de zeilen, volle kracht vooruit en strijd als ware zeelui naar de overwinning!

Tijdens de Sloepen Game in Alkmaar varen jullie door het pittoreske Alkmaar langs het Waagplein, de molen van Groot, de Accijnstoren, de Bierkade en het Kaasmuseum! Uitermate geschikt als bedrijfsuitje of personeelsuitje voor kleine en grote groepen door het afwisselende programma, samenwerken, teambuilding en vooral veel FUN! Hoe dan ook ruimschoots genieten met je collega’s of vrienden.

De Sloepen Game Alkmaar speelt zich af door de grachten van Alkmaar. Met 8 landrotten per sloep worden jullie omgetoverd tot echte zeelui. Het doel van de Sloepen Game Alkmaar is om zoveel mogelijk punten te verdienen met je team. Voor het varen van de sloepen is geen vaarbewijs nodig. Op de grachten ben je je eigen kapitein! De Sloepen Game is het leukste bedrijfsuitje door de grachten van Alkmaar. In tegenstelling tot ‘gewone’ sloepentochten worden jullie bestookt met verschillende raadsels, minigames, opdrachten en fotovragen. Alle opdrachten worden live gejureerd en jullie kunnen je eigen route en strategie bepalen. Spanning is er tot aan de finish!

Elk team een iPad
Voor dit programma wordt er gebruik gemaakt van iPad’s. Met een iPad per team kunnen jullie chatten met andere teams, navigeren, een live scorebord bijhouden en de leuke en uitdagende video en foto opdrachten uitvoeren. Achteraf sturen wij altijd een volledig album met alle gemaakte video’s en foto’s. Wij bieden ook de mogelijkheid om het spel volledig te personaliseren (met eigen vragen en opdrachten, branding etc.). Dit maakt dat de Sloepen Game Alkmaar geschikt is als teamuitje, personeelsuitje, bedrijfsuitje of vriendenuitje.

Wil je de sloepen game in een andere stad dan kun je ook kiezen voor; Sloepen Game Amsterdam, Sloepen Game Utrecht, Sloepen Game Leiden, Sloepen Game Rotterdam; de Bergse Plassen, Sloepen Game op de Biesbosch, Sloepen Game Leeuwarden.

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Anouk (Gemeente Alkmaar)

Fantastische middag gehad met mijn collega’s. Weer een keer iets anders dan bowlen of uit eten gaan. Leuk contact, goede service een echte aanrader.

Karin (Achmea)

Het was een leuke, gezellige en afwisslende dag met goede begeleiding. Lekker relaxt op het water en samen met je collega’s allemaal leuke opdrachten uitvoeren. Weer of geen weer gewoon leuk om te doen!

Piet (particulier)

Super leuke game over de grachten van Alkmaar. De zon scheen, leuke begeleiding, leuke stad dus gewoon een top dag. Iedereen bedankt voor deze leuke dag!

Rob (Nike)

Toffe game, veel gelachen gewoon een top dag!

Marieke (ING Bank)

We hebben een super leuke middag gehad. Een interactieve en competitieve game waarbij je je collega’s ook nog beter leert kennen. Allemaal positieve reacties dus zeker voor herhaling vatbaar.

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

12.00 Ontvangst met lunch (optioneel)
13.00 Ontvangst op locatie
13.15 Kennismaking met de begeleider, introductie programma en e.v.t. indeling teams
14.30 Aanvang Sloepen game Alkmaar
17.30 Einde Sloepengame en prijsuitreiking
17.30 Aanvang borrel (optioneel)
19.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Optionele toevoegingen aan het programma

 • Bedrijfstraining
 • Vergadering
 • Overnachting
 • Vervoer

Wil je een arrangement boeken in

Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

  Ik ga akkoord met de Privacy policy*
  Lees de Privacy policy