Teambuilding Breda

Bent u op zoek naar een leuk en gezellig teambuilding uitje in Breda? Kijk dan snel naar het aanbod van Monsterevents. Hieronder heeft Monsterevents alvast alle teambuilding uitjes in Breda onder elkaar gezet. Monsterevents is uw partner voor alle teambuilding uitjes door heel Nederland.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Kies je teambuilding activiteit

  Een leuke en uitdagende teambuildingsactiviteit verzinnen kan erg lastig zijn. Niet alleen moet de activiteit effectief zijn en de sfeer en samenwerking verbeteren, het moet ook amusement waarde hebben en uit te voeren zijn voor kleine en grote groepen.

  Een leuke en uitdagende teambuildingsactiviteit verzinnen kan erg lastig zijn. Niet alleen moet de activiteit effectief zijn en de sfeer en samenwerking verbeteren, het moet ook amusement waarde hebben en uit te voeren zijn voor kleine en grote groepen.

  Het is belangrijk om een teambuilding programma te kiezen die aansluit bij de probleemstelling binnen jullie bedrijf. Is samenwerken bijvoorbeeld een aandachtspunt, dan kan je kiezen voor programma’s zoals Expeditie Robinson, een CRM workshop of misschien wel Gehackt of de ontvoering van de directeur.

  Waarom teambuilding?

  Teambuilding is gericht op het verbeteren van de prestaties en de effectiviteit van een team. Een teambuilding activiteit zijn een belangrijke factor in goede communicatie en samenwerking.

  Door middel van teambuilding activiteiten krijgt de sfeer in het team een oppepper en zal de samenwerking van het team ook op de werkvloer verbeteren.

  Top 5 teambuilding activiteiten

  Crew Resource Management Workshop
  Een uitdagende challenge voor jouw team gaat daarvoor zorgen. We zetten jouw team in een situatie die het uiterste van alle teamleden vergt als het gaat om de 7 non-technical skills.

  Expeditie Robinson
  Stel zelf je unieke dag samen door te kiezen uit verschillende expeditie-onderdelen. Een combinatie van durf, behendigheid en kracht zijn cruciaal. Doordat je een keuze kunt maken uit de verschillende onderdelen stel je zelf een unieke dag samen.

  Help, de directeur is ontvoerd!
  Probeer in teams jullie directeur vrij te kopen. Jullie samenwerking, commitment, creativiteit en stressbestendigheid worden hierbij op de proef gesteld.

  Een paralympische sportdag
  Welk team past zich makkelijk aan in nieuwe situaties en weet middels communicatie, samenwerken en teamspirit de paralympische spelen te winnen?

  Sloepen Game Amsterdam
  Om succesvol te zijn in de Sloepen Game is een goede taakverdeling een vereiste! Wie heeft de zeven zeeën al bevaren en kan de sloep door de nauwe grachten van Amsterdam manoeuvreren?

  De leukste plekjes in Breda

  Popocatepetl Breda

  Geniet van de heerlijke Mexicaanse keuken in hartje Breda bij Popo. Lekker na borrelen met een Mexicaanse cocktail na jullie teambuildingsuitje of dineren!

  Block 62

  Willen jullie lekker Aziatisch eten in Breda? Dat kan bij Block 62. Geniet van pure Thais en Indonesisch eten met westerse gerechten na een leuke bedrijfsuitje in Breda.

  De Posthoorn

  Een sfeervolle restaurant met een Franse keuken. Geniet van heerlijke Franse gerechten in dit huiselijke restaurant na jullie gezellige teambuildingsuitje in Breda.

  Wijnbar Pinot

  Heerlijk genieten van een wijntje in dit Europees restaurant na jullie personeelsuitje in het centrum van Breda. Wijnbar Pinot staat in de Iens top 2017 en heeft het certificaat van uitmuntendheid van Tripadvisor.

  Gauchos

  In het kloppend hart van Breda zit dit heerlijke Argentijnse grill restaurant. Geniet van de Zuid-Amerikaanse keuken na jullie gezellige teambuildingsuitje in Breda.

  Teambuilding door heel Nederland

  Monsterevents is actief door heel Nederland. Wilt u een teambuilding arrangement in Amsterdam? Of is uw bedrijf gevestigd in Eindhoven? Monsterevents biedt in alle provincies teambuilding arrangementen aan.

  Groot aanbod aan teambuilding activiteiten

  Monsterevents heeft een groot en afwisselend aanbod aan teambuilding activiteiten. Dankzij de diversiteit in de teambuilding uitjes, vindt u altijd een arrangement dat het beste past bij u en uw collega’s.

  Zo bieden wij verschillende creatieve workshops om de teambuilding te bevorderen. Wilt u liever de kennis van uzelf en uw collega’s testen? Dan kiest u uit één van onze vele quizzen en spellen.

  Daarnaast kunt u natuurlijk ook gaan voor een sportief en actief teambuildingsuitje. Word bijvoorbeeld stuntman voor één dag of ga de strijd aan op onze extreme Airsoft terreinen

  Teambuilding uitje boeken

  Een geschikt teambuilding uitje voor uw bedrijf vindt u door uw wensen te filteren. Geef aan welk thema uw teambuilding activiteit moet hebben, wat uw budget is en in welke stad of provincie het uitje plaats zal vinden.

  Komt u er niet uit? Laat ons team u dan adviseren. Wij komen graag met een aantal suggesties voor leuke teambuildingsuitjes die passen bij uw team en doelstellingen.

  Heeft u vragen of wilt u advies over de keuze voor een teambuilding uitje? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300 of door een mail te sturen naar info@monsterevents.nl.

  Brabantse gezelligheid en teambuilden

  Breda heeft in het jaar 1252 haar stadsrechten ontvangen. De geschiedenis van Breda staat bekend om de voedingsmiddelenindustrie, bierproductie en metaal nijverheid.

  Voor het leukste en gezelligste teambuildingsuitje bent u bij Monsterevents aan het juiste adres. Samen met u wordt het meest geschikte uitje samengesteld. Monsterevents heeft namelijk als motto ‘’u vraag, wij draaien”. Een leuk stadsspel of een gezellige dinergame? Niets is te gek voor Monsterevents.

  Bent u er nog niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op en wij zoeken samen met u naar de ideale invulling voor uw teambuildingsdag in Breda.

  Vijf weetjes over Breda

  1. Koning Willem-Alexander heeft de adellijke titel Baron van Breda.

  2. Sylvie Meis, Hardwell en Tiësto zijn in Breda geboren.

  3. De bijnaam voor Breda is Kielegat.

  4. De Koninklijke Militaire Academie is gevestigd in Breda.

  5. De vijfde kerk van Nederland staat in Breda. De Grote Kerk is 97,3 meter hoog.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio