Teambuilding Apeldoorn

Apeldoorn, de grootste stad en het bruisende hart van de Veluwe, is het perfecte decor voor jullie teambuildingsactiviteit in Apeldoorn. Deze stad in de provincie Utrecht biedt talloze mogelijkheden voor een onvergetelijke teambuildingsactiviteit. Voor de liefhebbers van gemotoriseerde avonturen is er genoeg te beleven in deze prachtige omgeving. Ga de uitdaging aan met je collega’s tijdens de Veluwe Adventure Day, een op maat gemaakt spektakel vol actie. Ook Veluwe Airsoft is een van onze populairste activiteiten in de regio, waarbij adrenaline gegarandeerd is. Zoek je een echte teambuildingservaring? Fort Boyard is een combinatie van sportieve en actieve activiteiten waarbij samenwerken de sleutel tot succes is. Liever een ontspannen wandeling over de Veluwe? Combineer het met de Veluwe Dropping en vind als snelste team de weg terug.

Naast de activiteiten op de Veluwe bieden we ook stadsspellen aan in het bruisende centrum van Apeldoorn. Ga de stad in, voer uitdagende opdrachten uit en beantwoord vragen om de andere teams voor te blijven en de meeste punten te verzamelen. Bij Monsterevents hebben we een breed scala aan stadsspellen waaruit je kunt kiezen. Denk aan Help! De directeur is ontvoerd, Ik hou van Holland, Ontmasker de Mol, Een dag vol goede daden, de iPad City Battle, of ons nieuwste avontuur: Hunted – The City Game.

Naast teambuildingsactiviteiten in Apeldoorn biedt Monsterevents ook personeelsuitjes, bedrijfsuitjes en teamuitjes aan in Apeldoorn Als je op zoek bent naar een creatieve teambuildingsactiviteit in Apeldoorn, is de Bob Ross schilderworkshop een van de populairste keuzes. Je kunt ook kiezen voor een workshop Haka dansen of Salsa dansen. Neem gerust contact op met onze adviseurs. Zij staan klaar om je te helpen bij het samenstellen en organiseren van jullie teambuildingsactiviteit. We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijk uitje te creëren!

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Kies je teambuilding activiteit

  Een leuke en uitdagende teambuildingsactiviteit verzinnen kan erg lastig zijn. Niet alleen moet de activiteit effectief zijn en de sfeer en samenwerking verbeteren, het moet ook amusement waarde hebben en uit te voeren zijn voor kleine en grote groepen.

  Een leuke en uitdagende teambuildingsactiviteit verzinnen kan erg lastig zijn. Niet alleen moet de activiteit effectief zijn en de sfeer en samenwerking verbeteren, het moet ook amusement waarde hebben en uit te voeren zijn voor kleine en grote groepen.

  Het is belangrijk om een teambuilding programma te kiezen die aansluit bij de probleemstelling binnen jullie bedrijf. Is samenwerken bijvoorbeeld een aandachtspunt, dan kan je kiezen voor programma’s zoals Expeditie Robinson, een CRM workshop of misschien wel Gehackt of de ontvoering van de directeur.

  Waarom teambuilding?

  Teambuilding is gericht op het verbeteren van de prestaties en de effectiviteit van een team. Een teambuilding activiteit zijn een belangrijke factor in goede communicatie en samenwerking.

  Door middel van teambuilding activiteiten krijgt de sfeer in het team een oppepper en zal de samenwerking van het team ook op de werkvloer verbeteren.

  Top 5 teambuilding activiteiten

  Crew Resource Management Workshop
  Een uitdagende challenge voor jouw team gaat daarvoor zorgen. We zetten jouw team in een situatie die het uiterste van alle teamleden vergt als het gaat om de 7 non-technical skills.

  Expeditie Robinson
  Stel zelf je unieke dag samen door te kiezen uit verschillende expeditie-onderdelen. Een combinatie van durf, behendigheid en kracht zijn cruciaal. Doordat je een keuze kunt maken uit de verschillende onderdelen stel je zelf een unieke dag samen.

  Help, de directeur is ontvoerd!
  Probeer in teams jullie directeur vrij te kopen. Jullie samenwerking, commitment, creativiteit en stressbestendigheid worden hierbij op de proef gesteld.

  Een paralympische sportdag
  Welk team past zich makkelijk aan in nieuwe situaties en weet middels communicatie, samenwerken en teamspirit de paralympische spelen te winnen?

  Sloepen Game Amsterdam
  Om succesvol te zijn in de Sloepen Game is een goede taakverdeling een vereiste! Wie heeft de zeven zeeën al bevaren en kan de sloep door de nauwe grachten van Amsterdam manoeuvreren?

  Teambuilding door heel Nederland

  Monsterevents is actief door heel Nederland. Wilt u een teambuilding arrangement in Amsterdam? Of is uw bedrijf gevestigd in Eindhoven? Monsterevents biedt in alle provincies teambuilding arrangementen aan.

  Groot aanbod aan teambuilding activiteiten

  Monsterevents heeft een groot en afwisselend aanbod aan teambuilding activiteiten. Dankzij de diversiteit in de teambuilding uitjes, vindt u altijd een arrangement dat het beste past bij u en uw collega’s.

  Zo bieden wij verschillende creatieve workshops om de teambuilding te bevorderen. Wilt u liever de kennis van uzelf en uw collega’s testen? Dan kiest u uit één van onze vele quizzen en spellen.

  Daarnaast kunt u natuurlijk ook gaan voor een sportief en actief teambuildingsuitje. Word bijvoorbeeld stuntman voor één dag of ga de strijd aan op onze extreme Airsoft terreinen

  Teambuilding uitje boeken

  Een geschikt teambuilding uitje voor uw bedrijf vindt u door uw wensen te filteren. Geef aan welk thema uw teambuilding activiteit moet hebben, wat uw budget is en in welke stad of provincie het uitje plaats zal vinden.

  Komt u er niet uit? Laat ons team u dan adviseren. Wij komen graag met een aantal suggesties voor leuke teambuildingsuitjes die passen bij uw team en doelstellingen.

  Heeft u vragen of wilt u advies over de keuze voor een teambuilding uitje? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300 of door een mail te sturen naar info@monsterevents.nl.

  Teamspirit in Apeldoorn

  Door het uitgebreide aanbod aan teambuilding is er voor elke groep een geschikte activiteit. Kies voor een culinaire kookworkshop of een interactieve GPS City Battle en maak van uw dag een echte teambuildingsdag.

  Personeelsuitje Apeldoorn Paleis het Loo

  Ook voor de creatievelingen onder ons hebben wij genoeg te bieden. Een workshop Verf Gooien of een Dirty Dancing workshop. Geniet met alle collega’s van een dag vol teambuilding en fun.

  Personeelsuitje Apeldoorn Park

  Bel of mail ons gerust met vragen. We helpen u graag verder.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio