Teambuilding Zandvoort

Zandvoort aan Zee is een prachtige plek voor jullie teambuilding event. Het prachtige strand met de schitterende duinen vormen een fantastisch toneel voor een dag op het strand.
Denk aan de Ultieme Stranddag, ideaal voor teambuilding! Wij stellen een passend aanbod van verschillende sporten als beachvolleybal, golfsurfen, vliegeren, raften en diverse workshops samen. Ook organiseren wij de Zeskamp Op Het Strand om de teamspirit van het bedrijf weer helemaal op het goede niveau te brengen. Om de dag met het team af te sluiten kunnen wij nog een spectaculair bedrijfsfeest of beachparty voor je organiseren.

Neem contact met ons op voor een op maat gemaakt advies en een onbezorgde teambuildindag!

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Teambuilding door heel Nederland

  Monsterevents is actief door heel Nederland. Wilt u een teambuilding arrangement in Amsterdam? Of is uw bedrijf gevestigd in Eindhoven? Monsterevents biedt in alle provincies teambuilding arrangementen aan.

  Groot aanbod aan teambuilding activiteiten

  Monsterevents heeft een groot en afwisselend aanbod aan teambuilding activiteiten. Dankzij de diversiteit in de teambuilding uitjes, vindt u altijd een arrangement dat het beste past bij u en uw collega’s.

  Zo bieden wij verschillende creatieve workshops om de teambuilding te bevorderen. Wilt u liever de kennis van uzelf en uw collega’s testen? Dan kiest u uit één van onze vele quizzen en spellen.

  Daarnaast kunt u natuurlijk ook gaan voor een sportief en actief teambuildingsuitje. Word bijvoorbeeld stuntman voor één dag of ga de strijd aan op onze extreme Airsoft terreinen

  Teambuilding uitje boeken

  Een geschikt teambuilding uitje voor uw bedrijf vindt u door uw wensen te filteren. Geef aan welk thema uw teambuilding activiteit moet hebben, wat uw budget is en in welke stad of provincie het uitje plaats zal vinden.

  Komt u er niet uit? Laat ons team u dan adviseren. Wij komen graag met een aantal suggesties voor leuke teambuildingsuitjes die passen bij uw team en doelstellingen.

  Heeft u vragen of wilt u advies over de keuze voor een teambuilding uitje? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300 of door een mail te sturen naar info@monsterevents.nl.

  De leukste plekjes in Zandvoort

  Safari Lodge Zandvoort
  Maak jullie bedrijfs- of teamuitje compleet bij Safari Lodge. Safari Lodge is een inspirerende en informele strandclub met een Zuid-Afrikaanse smaak. Ze hebben een creatieve keuken met verse en grotendeels biologische producten. Safari Lodge is de perfecte plek voor een drankje of diner.

  Afbeeldingsresultaat voor safari lodge zandvoort

  Mango’s Beach Bar Zandvoort
  Mango’s Beach Bar heeft een uniek karakter met Cubaanse invloeden. Er zijn olijf- en palmbomen te vinden met heerlijke loungestoelen waar jullie kunnen genieten van de ongedwongen latino-achtige sfeer. Door de zon, zee, strand en de Zuid Amerikaanse sferen maken jullie je teambuilding of personeelsuitje compleet.

  lekker ontspannen bijkletsen

  De Haven van Zandvoort
  De Haven van Zandvoort is een uniek restaurant, ideaal om jullie bedrijfsuitje of teambuilding te vervolgen. Geniet van goede service en ambachtelijk bereid eten in een sfeervolle ambiance.

  Strandpaviljoen Thalassa in Zandvoort
  Geniet bij Strandpaviljoen Thalassa van de persoonlijke bediening en de mooie producten die de zee voortbrengt zoals vis, schaal- en schelpdieren. Neem plaats op op het mooie paviljoen en laat de strand en de zee inspelen op jullie zintuigen. Ideaal voor een bedrijfs- of teamuitje.

  Circuit Park Zandvoort
  Zandvoort is een populaire locatie en staat natuurlijk bekend om het circuit. Gelegen tussen het Noordzeestrand en de duinen ligt Circuit Zandvoort met zijn rijke historie in de racerij. Waar in 1952 voor het eerst de Grand Prix gereden werd, voel je nog steeds de magie van destijds.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio