Teambuilding Tilburg

Ben je  opzoek naar een leuke teambuilding in Tilburg? Dan ben je bij Monsterevents aan het juiste adres. Hieronder hebben wij alvast een selectie gemaakt van de teambuildingsuitjes die Monsterevents in Tilburg voor jullie kan organiseren. Monsterevents is de partner voor alle uitjes door heel Nederland.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  De leukste plekjes in Tilburg

  Houtloods

  Een sfeervolle restaurant met een internationale keuken. De Houtloods is bekroond met de BIB Gourmand 2017. Geniet van dit heerlijke restaurant met een goede prijs/kwaliteit verhouding tijdens uw bedrijfsuitje.

  Bij Vermeer

  In de haven van Tilburg ligt dit gezellige Franse restaurant. Proef de Bourgondische keuken na uw teambuildingsuitje. Geniet van een heerlijke lunch, diner of borrel!

  Het Wapen van Tilburg

  Een sfeervolle bistro-achtige restaurant dat een international menu serveert. Geniet van een heerlijke 3 gangen menu met uw collega’s met een dinerspel in Tilburg.

  L!ve Pianobar

  Heeft u zin in een swingede avond? L!ve Pianobar in het centrum van Tilburg is een gezellige bar/restaurant waar live muziek wordt gespeeld. Dus kom swingen en relaxen na uw teambuildingsuitje.

  Café Slagroom

  Geniet van de Brabantse gastvrijheid bij dit typisch Nederlands bruin eetcafé in het centrum van Tilburg. Na een leuke teambuilding waant u zich in de jaren ’50 in Tilburg.

  Teambuilding door heel Nederland

  Monsterevents is actief door heel Nederland. Wilt u een teambuilding arrangement in Amsterdam? Of is uw bedrijf gevestigd in Eindhoven? Monsterevents biedt in alle provincies teambuilding arrangementen aan.

  Groot aanbod aan teambuilding activiteiten

  Monsterevents heeft een groot en afwisselend aanbod aan teambuilding activiteiten. Dankzij de diversiteit in de teambuilding uitjes, vindt u altijd een arrangement dat het beste past bij u en uw collega’s.

  Zo bieden wij verschillende creatieve workshops om de teambuilding te bevorderen. Wilt u liever de kennis van uzelf en uw collega’s testen? Dan kiest u uit één van onze vele quizzen en spellen.

  Daarnaast kunt u natuurlijk ook gaan voor een sportief en actief teambuildingsuitje. Word bijvoorbeeld stuntman voor één dag of ga de strijd aan op onze extreme Airsoft terreinen

  Teambuilding uitje boeken

  Een geschikt teambuilding uitje voor uw bedrijf vindt u door uw wensen te filteren. Geef aan welk thema uw teambuilding activiteit moet hebben, wat uw budget is en in welke stad of provincie het uitje plaats zal vinden.

  Komt u er niet uit? Laat ons team u dan adviseren. Wij komen graag met een aantal suggesties voor leuke teambuildingsuitjes die passen bij uw team en doelstellingen.

  Heeft u vragen of wilt u advies over de keuze voor een teambuilding uitje? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300 of door een mail te sturen naar info@monsterevents.nl.

  Tilburg als podium voor uw teambuildingsuitje

  Naast de carnaval staat Tilburg ook bekend om de kermis, de grootste van de Benelux! Jaarlijks komen hier bijna anderhalf miljoen mensen op af. Tilburg is dus een ideale stad voor een teambuildingsuitje. Niks is hier te gek!

  Teambuilding in Tilburg biedt door het grote portfolio van Monsterevents voor ieder wat wils. Van stadsspel tot kookworkshop en van Lipdub maken tot een tour in onze Eendjes of Volkswagen busjes.

  Samen met u worden uw wensen en behoeften doorgenomen en wordt er gezorgd voor een onvergetelijk teambuildingsuitje.

  Vijf Tilburgse Weetjes

  1. De grootste kermis van de Benelux vind plaats in Tilburg.

  2. Tilburgers worden ook wel Kruikezeikers genoemd.

  3. De televisieserie Smeris is in Tilburg opgenomen.

  4. De enige Rockacedemie van Nederland zit in Tilburg.

  5. De cabaratier Marc-Marie Huijbregts is in Tilburg geboren.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio