Reviews

Hans (KPN & ATOS)

Het was een zeer geslaagde dag. Flexibiliteit van de organisatie was top. Het rijden in de 2cv is een echt avontuur en met de mooie omgeving erbij is dit een groot succes.

Ural (Finavista)

Wij hebben een superleuke dag gehad! Alles was goed georganiseerd en iedereen heeft genoten

Melanie (Stichting HIV Monitoring)

We hebben een hoop gelachen in de lelijke eendjes! De route was heel leuk door de kleine weggetjes dwars door de weilanden in een prachtige omgeving.

Jolien (SVB)

Dankzij Monsterevents verliep ons bedrijfsuitje vlekkeloos en konden de collega's die het hebben georganiseerd ook relaxt meedoen. Alle collega's hebben erg veel plezier gehad!

Julia (ABN AMRO)

Leuke teambuilding activiteit. Iedereen wordt door het wedstijdelement erg fanatiek.

Le Tour de Eend

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Le Tour de Eend

Samen met vrienden, familie of collega’s een 2cv auto huren en touren door de bossen van Utrecht. Tijdens Le Tour du Eend gaat u samen op avontuur en ontdekt u de unieke plekjes van Utrecht.

De leuke Franse auto’s zijn geschikt voor 4 personen. De hele dag door is het mogelijk om uw eigen Eendenrally te rijden. Rijden in de ochtendmist, de middagzon of een complete dag touren behoren tot de mogelijkheden. Ook kunt u een spelelement toevoegen aan uw Le Tour de Eend. Een unieke eendenrally in het midden van het land!

 

Het rijden en touren in één van de Eenden is zowel geschikt voor uw bedrijfs,- familie,- vrienden en vrijgezellenuitje. Wij verzorgen een compleet uitje!

 

Speel: Vind de Eend

In een team van 4 personen stapt u in één van de Eendjes. Nadat de ‘’lelijke Eendjes’’ in het geheim bekend zijn gemaakt kan het spel beginnen. Door middel van een smartphone ontvangt uw team verschillende vragen, opdrachten en raadsels die juist beantwoord moeten worden. Na een goed antwoord krijgt u het volgende stuk van de route. Maar… Let op! De ‘’lelijke Eendjes’’ gaan er alles aan doen om de opdrachten in het water te laten vallen.

 

Kom er achter wie het lelijke Eendje binnen jouw team is en scoor de meeste punten!

Speel: De Eendengame

Speelt u liever een ander spel dan ‘’Vind de Eend’’? Wij bieden naast deze game nog een andere game aan! Wederom stapt u met 4 personen in de auto en gaat u op pad met een smartphone. Probeer de juiste route te vinden en beantwoord de vragen, voer de opdrachten uit en scoor de meeste punten!

 

Wordt uw team de winnaar van De Eendengame?

De makkelijke bereikbaarheid van onze locatie en de verschillende indoor ruimtes bieden veel mogelijkheden voor uw teambuildingsdag. De spellen en het touren is te combineren met een vergadering, een lunch, een picknick, een BBQ of een buffet.

 

Om een idee te krijgen hoe uw Le Tour de Eend eruit kan komen te zien, volgt hieronder een voorbeeld:

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 10.00 uur      Ontvangst met koffie/thee (optioneel)

• 10.15 uur      Instructies en indeling van de teams

• 10.30 uur      Start Le Tour de Eend
                        - Routekaart

                        - Benzine

                        - De GameApp

                        - Gebruik van smartphones

• 12.30 uur    Ontvangst deelnemers op eindlocatie

• 12.45 uur    Aansluitende lunch (optioneel)

 

Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. Tapas Workshop

2. Kaasproeverij

3. Workshop IJssculpturen bouwen


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 1 uur contact (tijdens kantoortijden)
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

Le Tour de Eend

v.a. € 39.50 p.p.