Tuk Tuk Winter Rally Biesbosch

Bedrijfsuitje

Tuk Tuk Winter Rally Biesbosch

v.a. € 49.50 p.p.
  • 120 minuten
  • Outdoor
  • Biesbosch
  • 20-120 personen

Bedrijfsuitje

Tuk Tuk Winter Rally Biesbosch

Zijn jullie nog opzoek naar een leuke en gezellige teambuildingsactiviteit met je collega’s en of vrienden om het jaar mee af te sluiten of juist te beginnen? Dan bieden wij jullie graag onze Tuk Tuk Winter Rally aan met een 100% weersafe garantie.

Zelfs in de koude winter genieten van de geweldige natuur in De Biesbosch? Wij maken het jullie koude handjes en rode neusjes waard. Geniet samen met je vrienden, familie of collega’s van een bijzondere ervaring in één van onze Tuk Tuk’s. Vanuit deze knusse scooters op drie wielen kun je de mooie omgeving bewonderen. Maak je geen zorgen, de Tuk Tuk’s zijn helemaal dicht, wij zorgen voor de warme dekentjes en zetten alvast de stoelverwarming voor jullie aan. Je kunt dus lekker genieten van de Winter Rally zonder het koud te hebben. Het perfecte bedrijfsuitje voor in de wintermaanden!

GPS Winter Rally
Het is natuurlijk al leuk genoeg om gewoon rond te rijden in een van onze Tuk Tuk’s. Schrik niet je krijgt eerst een kleine Tuk Tuk Clinic over het rijden met een Tuk Tuk zodat je veilig de weg op kunt. Onze 100% elektrische Tuk Tuk’s behalen een snelheid van 35 km per uur en worden bestuurd door 1 persoon. Daarnaast is er nog ruime voor 6 andere deelnemers achter de bestuurder. De bestuurder moet in het bezit zijn van een geldig autorijbewijs.

Tijdens onze GPS Winter Rally maken wij het nog een stukje leuker. Met een GPS gaan jullie de aangegeven gps-punten opzoeken. Bij ieder gps-punt moeten jullie een leuke, simpele of ludieke opdracht uitvoeren. De lachspieren zullen vandaag niets tekort komen! Het is uiteraard een competitie en het team met de meeste punten is de winnaar van deze unieke Tuk Tuk Winter Rally!

Deze fantastische GPS Winter Rally kan uiteraard afgesloten worden met heerlijke borrel, diner, buffet of een winterse BBQ. Over dit winterse bedrijfsuitje zal nog lang nagepraat worden zal niet snel vergeten worden.

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Sharon (Etos)

Een leuk bedrijfsuitje waarbij je op een unieke manier kan genieten van de natuur.
Zeer geslaagde dag in de Biesbosch. Alles was prima verzorgd en het rijden in de Tuk Tuk’s was een bijzondere ervaring.

Timon (JBL)

Er wordt nog flink over nagepraat op kantoor! We hebben erg genoten van de originele opdrachten tijdens de rally.

Wilma (Dirk)

Ondanks de kou was de Tuk Tuk rally een groot succes! Perfecte buitenactiviteit voor in de winter.

Alice (Zara)

Zeer geschikt teamuitje waarbij iedereen erg heeft gelachen. Goed als je op zoek bent naar gezelligheid en teambuilding.

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

12.30 Ontvangst met lunch (optioneel)
13.00 Ontvangst op locatie met koffie/thee en appelgebak (excl.)
13.30 Kennismaking + clinic + uitleg programma
14.00 Start GPS Tuk Tuk Winter Rally
– Leuke, grappige en ludieke opdrachten
16.00 Einde Tuk Tuk Winter Rally
16.00 Aanvang borrel (optioneel)
17.00 Aanvang diner, buffet of winterse bbq (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy