Bedrijfsuitje Zandvoort

Bij Monsterevents bieden wij de ultieme ervaring voor jouw bedrijfsuitje in Zandvoort. Met zijn prachtige strand en diverse mogelijkheden is Zandvoort de ideale locatie in Noord-Holland voor een onvergetelijke dag met jouw team. Bij ons vind je een breed scala aan activiteiten en arrangementen die perfect zijn voor een teamuitje, personeelsuitje of teambuilding. Voor degenen die houden van actie en avontuur, hebben wij een scala aan sportieve strandactiviteiten waaruit je kunt kiezen. Waag je aan Expeditie Robinson, De Ultieme Beachdag of een spannende Zeskamp, waarbij jullie in teams de strijd aangaan met uitdagende spellen zoals estafette en zaklopen. Een andere onvergetelijke optie is de Strand-Duin Dropping, waarbij jullie de duinen en het strand van Zandvoort verkennen terwijl je team samenwerkt om de uitdagingen te overwinnen.

Naast de strandactiviteiten hebben wij ook andere mogelijkheden om jouw bedrijfsuitje in Zandvoort uniek te maken. Denk bijvoorbeeld aan de spannende Escape Room Box op Locatie, waarbij teamwork essentieel is om te ontsnappen uit een uitdagende situatie. Voor degenen die hun fysieke en mentale kracht willen testen, bieden wij outdoor activiteiten aan zoals Survival en Shooting Range. Voor de creatieve onder ons hebben wij verschillende workshops, zoals Salsadansen, Verfgooien, Haka dansen of Naaktmodel tekenen. Laat jouw team deelnemen aan een unieke ervaring waarbij ze hun artistieke talenten kunnen ontdekken en tegelijkertijd de teamgeest versterken. En als je van culinaire hoogstandjes houdt, kunnen wij een kookworkshop of een cocktailworkshop organiseren, waarbij je kunt genieten van heerlijke gerechten en drankjes.

Bij Monsterevents streven we ernaar om aan al jouw wensen te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een dag vol actie en spanning of juist naar ontspanning en creativiteit, wij hebben voor elk wat wils. Onze bedrijfsuitjes in Zandvoort zijn geschikt voor groepen van 20 tot 500+ personen, dus of je nu een klein team hebt of een grote organisatie, wij kunnen een programma op maat maken. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe wij jouw ideale bedrijfsuitje in Zandvoort kunnen verzorgen. Laat ons jouw team een onvergetelijke dag bezorgen waar nog lang over nagepraat zal worden.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Een groot aanbod aan bedrijfsuitjes

  Voor een bedrijfsuitje heb je bij Monsterevents keuze uit veel activiteiten. Dat iedereen het naar zijn zin heeft tijdens een bedrijfsuitje vinden wij erg belangrijk. Wij doen dan ook ons uiterste best om iedereen tevreden te stellen. Door ons grote aanbod is er voor elk bedrijf en elke afdeling een geschikt uitje te vinden.

  Hebben jullie een sportief en competitief team en houden jullie ervan om de uitdaging aan te gaan? Tref elkaar dan op het strand tijdens de sportieve Expeditie Robinson. Gaan jullie liever wat rustiger te werk? Kies dan voor het leukste uitje op het water met de Sloepen Game door Amsterdam. Of hebben jullie liever een dag met actie en avontuur? Boek dan onze 4×4 Off road Adventures.

  Bedrijfsuitje samen met collega’s boeken

  Filter je wensen en vind snel een geschikt bedrijfsuitje voor het bedrijf. Maak een keuze uit de vele thema’s, bepaal het budget en selecteer de locatie waar het bedrijfsuitje moet plaatsvinden.

  Monsterevents helpt je graag bij het uitzoeken van het bedrijfsuitje als je er zelf niet uitkomt. Tevens nemen wij de hele organisatie uit handen. Uiteraard houden onze event managers jullie betrokken bij de invulling en zullen ze regelmatig om jullie mening en wensen vragen. Zo kan het team genieten van een bedrijfsuitje dat geheel op jullie wensen is afgestemd.

  Hebben jullie vragen of willen jullie advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio