Dinerspel bedrijfsuitje

Wilt u uw jaarlijkse diner met uw bedrijf een extra dimensie geven? Lost u samen met uw collega’s de moord op of weet u al de antwoorden op de Ik Hou Van Holland vragen? Tijdens het spel geniet u van een heerlijk 3-gangen diner.

Lees meer

Geniet van een heerlijk dinerspel én een leuk spel tijdens uw bedrijfsuitje

Monsterevents heeft een breed assortiment aan dinerspelen. U geeft aan in welke stad u graag wil genieten van uw bedrijfsuitje en Monsterevents gaat voor u aan de slag. Boekt u bij Monsterevents uw dinerspel bedrijfsuitje dan bent u verzekerd van:

 

  • Professionele begeleiding
  • Een heerlijk 3-gangen diner
  • Een avond vol plezier met uw collega’s of team

 

Organiseer samen met Monsterevents een compleet verzorgd bedrijfsuitje. Bekijk hieronder het totale aanbod dinerspelen. Neem contact op voor een offerte op maat.

Tijdens deze gezellige quiz komen we erachter welk team het meest weet over Nederland. Hebben jullie voldoende kennis over Bekende Nederlanders en de vaderlandse geschiedenis? Welk team weet als eerste de geluidsfragmenten te herkennen? Het komt allemaal aan bod!

v.a. € 55.00 p.p.

Tijdens dit bedrijfsuitje leert u Amsterdam op een unieke manier kennen. U maakt samen met uw collega´s een wandeling door deze mooie stad en geniet tussendoor van een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht in drie verschillende restaurants.

v.a. € 67.50 p.p.

Knotsgekke Crazy 88 Walking Diner Spel  Is jouw groep gek genoeg om deze hilarische Knotsgekke Crazy 88 Walki...

v.a. € 55.00 p.p.

Wanneer je zin hebt in een swingende en hilarische avond dan is deze popquiz echt wat voor jullie. Jullie kennis van muziek wordt flink op de proef gesteld door onze quizmaster. Wat was ook alweer de titel van die ene hit? En door wie werd het nummer gezongen? Welke intro hoor je? Laat tijdens dit bedrijfsuitje zien dat u de grootste muziekkenner bent.

v.a. € 24.50 p.p.

Denk jij alles van jouw collega’s te weten? Hoe ranken jouw collega´s je ten opzichte van andere collega´s? Wie staat er bij jou op nummer één in de top 10 lijst als het gaat om wie de meeste blunders binnen het bedrijf begaat en waarom dan? Ontdek het door het spel Ranking the Stars te spelen als bedrijfsuitje en kom er achter of jullie daadwerkelijk alles van elkaar weten!

v.a. € 24.50 p.p.

Themadiner, speldiner, moorddiner, dinerspel uitje! Het themadiner, speldiner en moorddiner is even eenvoudig ...

v.a. € 55.00 p.p.

Hoe goed kennen jullie onze koude kikkerlandje? Welke collega weet het meest over Nederland? Test je kennis en kom nieuwe weetjes te weten met het bedrijfsuitje Ik hou van Holland borrelspel.

v.a. € 22.50 p.p.

De meest betrouwbare personen binnen jouw bedrijf zijn vanavond stuk voor stuk verdacht. Je bent alleen zeker van jouw eigen rol… ben jij de Mol?! Weet jij de Mol te ontmaskeren? Wie van jouw collega’s kan je nog vertrouwen?

v.a. € 55.00 p.p.

Hoe erg is het dat mannen alles laten slingeren en dat vrouwen maar door blijven praten… Juist deze verschillen zorgen voor een spanningsveld. Herken je al iets? Ga de strijd met je collega’s aan tijdens de Jongens tegen de Meisjes dinerquiz of tijdens een gezellig bedrijfsborrel!

v.a. € 24.50 p.p.

Ga samen met je collega's de strijd aan tijdens deze bitterballen challenge. Een leuk bedrijfsuitje dat bestaat uit 3 verschillende rondes. Welk team heeft de beste Algemene Kennis? Wie is het behendigste team? Welk team weet het meeste van muziek? Dit zijn slechts enkele onderdelen van dit leuke en gezellige bedrijfsuitje. Wie weet gaat uw team er met de schaal vol bitterballen vandoor.

 

v.a. € 34.50 p.p.

Tijdens dit bedrijfsuitje is het doel om de moordenaar te ontmaskeren. Het begint met de aanwijzingen die je uit het dossier krijgt. Wie zijn de verdachten en wat waren de omstandigheden. Met logisch nadenken en het juiste onderzoek komt jouw team met teamwork tot de ontknoping.

v.a. € 55.00 p.p.

Wie ben ik?! DinerspelWeet jij wie, wat of waar je bent?Heb jij zin in een oer gezellig teambuilding dinerspel...

v.a. € 55.00 p.p.

Op zoek naar een Winter Wonderland kerst uitje met uw collega’s of vrienden?   Winter Wonderland is...

v.a. € 67.50 p.p.