Winter Wonderland in Amsterdam

Personeelsuitje

Winter Wonderland in Amsterdam

v.a. € 67.50 p.p.
  • 240 minuten
  • Indoor
  • Amsterdam
  • 50-200 personen

Personeelsuitje

Winter Wonderland in Amsterdam

Op zoek naar een Winter Wonderland kerst uitje met jouw collega’s of vrienden?

Winter Wonderland is een uniek all-inclusive indoor winterparadijs. Je waant je in winterse sferen terwijl je gezellig met je collega’s geniet van de gezelligheid, de kampvuren, een lekker glühweintje, warme choco rum en een winter BBQ of een variatie aan overheerlijke stamppotten en snert. Dit uitje ademt als geen ander de wintersfeer uit. Met de unieke combinatie van het all-inclusive concept waarbij alle dranken zoals bier, fris of glühwein en het eten in de prijs inbegrepen zit, de optionele activiteiten en een geweldige winterbarbecue, is dit het beste winterfeest in town. Vermaak je samen met je collega’s en vrienden in ons Winter Wonderland. Laat je betoveren door de prachtige lampjes, de verlichte kerstbomen en geniet van de warmte van de kampvuren.

Winter Wonderland activiteiten

Ook is het mogelijk om naast het all-inclusive feest andere activiteiten toe te voegen om alle glühweintjes er weer een beetje af te werken. Bijvoorbeeld het maken van je eigen ijssculptuur. Na een korte workshop met uitleg gaan jullie zelf aan de slag en maak je mooiste ijssculpturen. Maak er een eindejaarsfeest van waarover nog lang nagepraat zal worden op deze mooie indoor locatie in Amsterdam.

Het programma zoals hier beschreven is een van de vele opties. Wij kunnen ons Winter Wonderland-concept geheel voor je op maat maken. Of het nu voor een kerstfeest, eindejaarsfeest is of voor een nieuwjaarsborrel wij regelen het graag voor jullie. De Winter BBQ kun je bijvoorbeeld vervangen voor een heerlijke winterse stamppot met rookworst of heerlijke tapas. Heb je zelf nog wensen, dan kunnen we in overleg een prachtig arrangement samenstellen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Tijdsduur Winter Wonderland;
Standaard Winter Wonderland arrangement zonder activiteit: 4 uur
Uitbreiding met activiteit: 5 uur
Uitbreiding met activiteit + feestavond: 6 uur.
Prijzen vanaf € 67,50 per persoon excl. btw

Op onze Winter Wonderland locatie in Amsterdam hebben wij 6 verschillende locaties omgetoverd tot een waar winterparadijs. Een eigen locatie van 70m2 tot 300m2 dus voor iedere groepsgrootte wat wils.

Ben je geïnteresseerd in een van onze Winter Wonderland arrangementen dan nodigen wij je graag uit om onze fantastische Winter Wonderland locatie te komen bezichtigen. Tot snel.

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Mason (Shell)

Het eten, de muziek en de drankjes waren allemaal goed geregeld waardoor wij een mooi feest hebben gehad

Corien (Bol.com)

Mooi feest gehad en nu heeft iedereen ook nog eens kerstpakketten met spullen die ze echt willen hebben.

Kris (Zorgdomein)

Wij hebben een prachtige kerstborrel gehad. Alles was goed georganiseerd en de muziek was precies afgestemd op onze wensen.

Rebecka (The Body Shop)

Zeer tevreden over het feest. Het zag er mooi uit en alles was goed geregeld. Daarnaast was het maken van onze eigen ijssculptuur een leuke toevoeging.

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

17.30 Ontvangst met glühwein en winterse hapjes
18.00 Winter BBQ
19.30 Einde Winter BBQ
20.00 Winter Wonderland Feest met DJ
23.30 Einde feest

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy