Personeelsuitje

Online Jongens tegen de Meisjes

v.a. € 17.50 p.p.
  • 90 minuten
  • Online
  • Heel Nederland
  • 20 – 1000 personen

Personeelsuitje

Online Jongens tegen de Meisjes

Op zoek naar afleiding tijdens deze vervelende coronatijd? Dan hebben wij de perfecte online quiz voor jullie! Geen strijd is zo bekend als de strijd tussen mannen en vrouwen. Ga deze strijd online aan bij onze Jongens tegen de Meisjes quiz!

Sinds de lagere school houdt dit vraagstuk ons al in z’n greep. Mannen liegen altijd maar vrouwen zijn er beter in, mannen kunnen beter inparkeren en vrouwen kunnen niet kaartlezen. Dit zijn zomaar stellingen die tijdens dit bedrijfsuitje aan bod kunnen komen. Tijdens deze gezellige en humoristische online quiz zal dit nader onderzocht worden.

Tijdens Jongens tegen de Meisjes kan je elkaar nu eindelijk eens goed de waarheid vertellen. Hoe erg is het dat mannen alles laten slingeren en dat vrouwen maar door blijven praten… Juist deze verschillen zorgen voor een gehaaid spanningsveld. Herken je al iets? Ga online de strijd met je collega’s aan tijdens de Jongens tegen de Meisjes quiz en beleef de gezellige vrijdagmiddag borrel gewoon thuis!

Het wordt een hilarische avond bij de Jongens tegen de Meisjes met veel herkenningen, erkenningen en uiteraard met veel ontkenningen. Tijdens deze online quiz zal de strijd voor eens en voor altijd worden beslist. Je wordt getest op het gebied van het andere geslacht, maar natuurlijk ook op behendigheid.

Jullie zullen niet zomaar in het diepe gegooid worden. Na het ontvangst zullen alle ins en outs uitgelegd worden. Nadat de mannen en vrouwen in hun eigen team zitten stijgt de spanning behoorlijk!

Tijdens de quiz zullen verschillende rondes gespeeld worden. Zo moet iedereen zich inleven in de andere sekse om te kunnen winnen. Elke ronden vragen de teams zich af hoe de vrouwen dit zouden oplossen of hoe de mannen dit zouden aanpakken. Het gaat er dus om wie het meeste inlevingsvermogen heeft. Wij voeren deze online game uit via Zoom, Skype of Microsoft Teams.

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Peter

Het was super leuk! Iedereen was erg positief en kon meedoen.

Marianne (UWV)

Leuk ludiek spel om te spelen met collega’s.

Janneke

We hebben een super gezellige middag gehad! Ook de spelleider was mega enthousiast.

Maaike

Wij vonden het echt een hele leuke online quiz! We hebben super erg gelachen en het was goed georganiseerd.

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

15.00 Ontvangs in online communicatieplatform
15.10 Online kennismaking met de quizmaster, uitleg en spelregels
15.15 Aanvang Online quiz inc. korte pauze van 10 – 15 minuten
16.30 Verassende online prijsuitreiking + korte nabespreking collega’s onderling
16.45 Einde online quiz

Optioneel

– Diverse thuiswerk borrelpakketten va. € 16,50 p. st.

Onze borrelpakketten hebben niet alleen een luxe uitstraling maar de inhoud is een feestje voor de
smaakpapillen. Alle producten worden zorgvuldig door ons geselecteerd en komen rechtstreeks uit
een kaas- en delicatessenwinkel.

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy