Maak je eigen videoclip op afstand

v.a. € 25.00 p.p.
  • 120 minuten
  • Outdoor
  • Heel Nederland
  • 20 – 1000 personen

Maak je eigen videoclip op afstand

Op zoek naar een online workshop dat volledig in het teken staat van gezelligheid en plezier maken? Toch weer iets leuks willen doen samen met je collega’s? Dan is dit jullie kans! Ervaar het zelf tijdens ons nieuwste online teambuilding & fun workshop: Maak je eigen videoclip op afstand!

De corona maatregelen zijn weer aangescherpt en iedereen moet weer vanuit huis werken. Zijn jullie juist nu op zoek naar meer binding en plezier met je collega’s en/of vrienden? Dan is deze online workshop iets voor jullie team of gehele afdeling! Maak samen een homemade videoclip of lipdub (op afstand) op jullie eigen locatie of werkplek.

Jullie gaan als team aan de slag en mogen zelf het liedje kiezen. Het liedje wordt vervolgens verdeeld over het aantal personen die mee gaan doen aan deze geweldige online workshop videoclip maken. Iedereen krijgt zijn/haar eigen stukje en rol in jullie eigen videoclip. Na de verdeling kunnen jullie gaan beginnen met het opnemen van jullie eigen clip. Voor de opname kunnen jullie gewoon jullie mobiele telefoon gebruiken. Iedereen stuurt zijn opgenomen clips in en wij maken er uiteindelijk een geweldige videoclip van, natuurlijk inclusief effecten.

Creativiteit staat voorop: bedenk de leukste dansjes en acties inclusief de gekste attributen. Wij kunnen jullie natuurlijk altijd helpen met de beste tips en trics. Wij sturen een handleiding mee voor iedere deelnemer.

Jullie mogen zelf kiezen waar jullie de videoclip opnemen. Dit kan bijvoorbeeld thuis in je eigen woonkamer zijn, maar ook bij een leuke hotspot bij jullie in de buurt die jullie als achtergrond kunnen gebruiken. Hoe gekker hoe beter!

Bepaal zelf wanneer jullie je eigen videoclip première willen inplannen. Onder het genot van een hapje en een drankje gaan jullie uiteindelijk gezamenlijk de videoclip bekijken. Welke collega ontpopt zich tot een ware acteur en wordt de nieuwe Brat Pitt van het bedrijf? Als dit geen lachen, gieren en brullen?

Maak je eigen videoclip op afstand zorg voor een hoop plezier, creativiteit en verbondenheid waardoor de teambuilding toch versterkt wordt, terwijl iedereen op afstand werkt. Ook kan deze homemade videoclip inzet worden voor de kerstborrel, Nieuwjaarsborrel of als bijzonder cadeau voor een jubileum, collega die afscheid neemt of met pensioen gaat of als steuntje in de rug.

Maak je eigen videoclip op afstand
• Geschikt voor groepen vanaf 10 personen
• Sensatie en hilariteit
• Creatief denken en ontzettend leuk om te doen
• Online en op afstand
• Gezamenlijke première tijdens de borrel
• Teambuilding en fun op fun op afstand

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Githa (Manpower)

Leuk om met zijn allen bezig te zijn voor hetzelfde doel … een toffe videoclip maken met zijn allen. Iedereen heeft super veel lol gehad bij het opnemen van hun eigen stukje. Eindresultaat was echt heel vet en professioneel. Tot de volgende keer

Johan (RET)

Nooit verwacht dat dit zo leuk zou zijn. Een goed handleiding voor alle deelnemers wat resulteert in een super leuke videoclip. Gewoon leuk om met je collega’s te doen in deze bizarre tijd rondom het Coronavirus.

Klaas (KPN)

Super leuk om te doen me je collega’s op afstand. We hebben enorm veel gelachen tijdens de première van de homemade videoclip tijdens onze vrijmibo. Een echte aanrader! Bedankt Monsterevents

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

13.00 Ontvangst op locatie met koffie en thee
13.15 Welkomstwoord en uitleg programma
13.30 Start gezamenlijke activiteit
15.30 Einde gezamenlijke activiteit
15.30 Aanvang borrel (optioneel)
18.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy