Bedrijfsuitje Alkmaar

Zoek je een uniek bedrijfsuitje in Alkmaar? Dan ben bij Monsterevents aan het goede adres. Deze historische stad in de provincie Noord-Holland is niet alleen prachtig om te zien, maar biedt ook volop mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitje. Bij Monsterevents helpen we je graag bij het organiseren van een onvergetelijke dag in Alkmaar. De stadsspellen zijn één van de meest gekozen activiteiten als bedrijfsuitje in Alkmaar. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het spannende spel Een dag in de onderwereld. Of wat dacht je van Hunted, Escape Room Box op locatie, Ontmasker de Mol of de iPad City Battle. Ontdek Alkmaar vanaf het water tijdens de Sloepen Game Alkmaar.

Lees meer

Naast stadsspellen bieden we ook tal van andere activiteiten aan voor jullie bedrijfsuitje in Alkmaar. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Race Simulator, The Phone of Stuntman voor een dag. Ook voor creatieve workshops kun je voor jouw bedrijfsuitje in Alkmaar bij Monsterevents terecht. Wat dacht je van een workshop Verf Smijten of ga een Bob Ross schilderij maken. Voor de culinaire liefhebbers is er de workshop koken, cocktails maken of de Dinner Cruise. Naast een bedrijfsuitje in Alkmaar organiseren we ook personeelsuitjes, teamuitjes en teambuildingsactiviteiten.

Ben je op zoek naar iets unieks? Kies dan voor een van onze speciale activiteiten, zoals Bouw een kettingreactie of Missie Geschikt of Ongeschikt. Bij Monsterevents staan we altijd klaar om jouw bedrijfsuitje in Alkmaar tot een succes te maken. Met ons uitgebreide aanbod aan stadsspellen en andere activiteiten, en onze jarenlange ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes, zorgen wij ervoor dat jouw bedrijfsuitje in Alkmaar een onvergetelijke ervaring wordt!

Getoond 1–50 van 1591234