Bedrijfsuitje Haarlem

Haarlem is een gastvrije stad in Noord-Holland met een historisch hart. Haarlem is in de Romeinse tijd ontstaan. Deze stad biedt het ideale speelveld voor jullie bedrijfsuitje in Haarlem. In het gezellige centrum van de stad vind je een groot aanbod aan verschillende cafés en restaurants. Dit maakt Haarlem onder andere een geschikte stad voor stadsspellen, creatieve workshops en culinaire uitstapjes. De omgeving van Haarlem biedt ook mogelijkheden. Zo biedt het strand van Zandvoort de mogelijkheid om ons populaire uitje Expeditie Robinson te ervaren en biedt het terrein in Spaarnwoude een groot tal actieve bedrijfsuitjes. Ga 4x4 rijden, leer Boogschieten of Quad rijden of kies voor de Highland Games en versla je collega's tijdens de verschillende onderdelen. In het centrum van Haarlem is genoeg te ontdekken. Doe dit terwijl je de uitdaging aangaat tijdens één van onze stadsspellen. Zo bieden wij aan: Ik Hou van Holland, Ontmasker de Mol, Ultieme City Battle of Help! De Directeur is Ontvoerd.

Lees meer

Haarlem ligt aan de rivier het Spaarne en heeft een aantrekkelijke, historische en monumentale binnenstad. Haarlem is vanouds een stad van kunst en cultuur en op dit gebied is er nog altijd veel te beleven. Tijdens het bedrijfsuitje in Haarlem kun je zelf ook creatief aan de slag. Maak een Bob Ross schilderij of kies voor een workshop Verfgooien.

Ook zijn onze dinerspellen de ideale optie voor jullie bedrijfsuitje in Haarlem. Tussen de gangen door speel je een spel. Raad wie de moordenaar is of Rank je collega's tijdens het populaire Ranking the Stars. Daarnaast is het ook mogelijk om na het eten een Workshop Smartlappen te volgen of ga voor een biertapcursus. Maar van de zoete drankjes? Dan biedt Monsterevents ook een cocktailworkshop aan.

Naast een bedrijfsuitje in Haarlem is het ook mogelijk om een personeelsuitje, teambuildingsactiviteit of teamuitje in Haarlem te organiseren. Onze adviseurs staan voor je klaar om er een onvergetelijke dag van te maken. Hier gaat nog lang over nagepraat worden.

Bedrijfsuitje Haarlem: Wreck & smash your Car!
v.a. € 37.50 p.p.
Getoond 1–50 van 1631234