Bedrijfsuitje Haarlem

Haarlem is een gastvrije stad in Noord-Holland met een historisch hart. Haarlem is in de Romeinse tijd ontstaan als nederzetting aan een doorgangsweg naar Velsen, waar een Romeins fort lag. Tegenwoordig vindt u in het gezellige centrum van de stad een groot aanbod aan verschillende cafés en restaurants. Dit maakt Haarlem onder andere een geschikte stad voor de leukste bedrijfsuitjes!

Lees meer

Gastvrij Haarlem

Haarlem ligt aan de rivier het Spaarne en heeft een aantrekkelijke, historische en monumentale binnenstad. Haarlem is vanouds een stad van kunst en cultuur en op dit gebied is er nog altijd veel te beleven, evenals op het gebied van bedrijfsuitjes! Denk aan een Sloepenboot. U vaart door het Spaarne, de singels en de grachten van Haarlem. Een wandeltocht door Haarlem is ook zeer geschikt. Ontdek de twintig hofjes die verstopt zijn in het centrum of bezoek het huis van Corrie ten Boom. Zij was de verzetsheldin van de Tweede Wereldoorlog.

 

Haarlem wordt ook wel de meest Vlaamse stad van het Noorden genoemd. Bekijk dan ook snel het volledige overzicht aan bedrijfsuitjes in Haarlem en organiseer het leukste bedrijfsuitje!

Bedrijfsuitje Haarlem: Wreck & smash your Car!
v.a. € 37.50 p.p.
Getoond 1–50 van 1541234