Bedrijfsuitje Zuid-Holland

Wil je het allerleukste bedrijfsuitje in Zuid-Holland beleven? Ontdek dan ons enorme aanbod van actie, avontuur, workshops en diners. Monsterevents organiseert voor jou en je team een uniek bedrijfsuitje op maat. Ontdek onze verrassende dagprogramma’s die in alle grote steden in jouw regio beschikbaar zijn. En boek voor jouw team een bedrijfsuitje in Zuid-Holland waar nog jaren over nagepraat wordt.

 

Met welk bedrijfsuitje in Zuid-Holland verras jij je team?

Elk bedrijfsuitje van Monsterevents is anders, want elk team is anders. Houden jouw collega’s van puzzelen bij een mystery- of dinergame? Gaan jullie liever zweten bij een ruige dag teambuilding in de natuur? Of is een spetterend bedrijfsfeest of een creatieve workshop meer jullie ding? Laat je inspireren voor jouw komende bedrijfsuitje in Zuid-Holland: dit zijn onze topactiviteiten.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Bedrijfsuitjes in Zuid- Holland: ons aanbod

  In Zuid- Holland hebben wij genoeg leuke, actieve en sfeervolle activiteiten voor jouw bedrijfsuitje. Bij Monsterevents bieden we jullie een onvergetelijke ervaring. Dankzij ons grote aanbod uitjes in Zuid- Holland is er altijd wat leuks wat past bij jouw team.

  Ons Expeditie Robinson bedrijfsuitje is ideaal voor je sportieve team met een competitieve instelling. Als je team het liever wat rustiger aan doet, dan hebben wij ook andere uitjes, zoals een Herman Brood Schilderworkshop. De Shooting Range is een perfect teamuitje als jullie houden van wat meer actie en spanning. Bij dit uitje zitten verschillende activiteiten, zoals kleiduif schieten, scherpschieten en boogschieten.

  Bedrijfsuitje samen met collega’s boeken

  Op zoek naar het ideale bedrijfsuitje voor jouw team? Dankzij de filters kun je bij ons gericht zoeken en jouw wensen aangeven. Er zijn verschillende thema’s, je kunt het budget selecteren en een locatie kiezen. De bedrijfsuitjes zijn beschikbaar in steden als Rotterdam, Den Haag, Leiden, Delft, Dordrecht, Scheveningen, Hoek van Holland en Noordwijk.

  Ons team staat altijd voor je klaar. Mocht je hulp nodig hebben met het kiezen, zijn wij bereid om het organiseren van je teamuitje volledig op ons te nemen. Daarbij zullen we de planning en jouw wensen goed bespreken, zodat wij een bedrijfsuitje kunnen organiseren die perfect past bij jullie bedrijf.

  Hebben jullie vragen of willen jullie advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300

  Bedrijfsuitjes in Zuid- Holland

  Wij organiseren verschillende bedrijfsuitjes in Zuid- Holland. Je kunt met jouw team tot grote hoogste stijgen met een ballonvaart. Daarnaast kan je ook de iPad City Challenge doen in Leiden of in Rotterdam. Bij Monsterevents kan het allemaal!

  Top 5 bedrijfsuitjes in Zuid- Holland

  Monsterevents helpt jou met de keuze voor jouw bedrijfsuitje. Wij hebben een top 5 van bedrijfsuitje in Zuid- Holland.

  1. Shooting Range: Kleiduif schieten, scherpschieten en boogschieten

  Je kunt op onze schietbaan kleiduif schieten, scherpschieten en boogschieten. Het kan allemaal bij het bedrijfsuitje “Shooting Range”.

  2. Wreck smash your car

  Wil je helemaal losgaan en je agressie kwijt door het slopen van kapotte auto’s? Dat kan bij het bedrijfsuitje “Wreck smash your car”. Hoeveel schade denk je te kunnen veroorzaken voordat de auto naar de sloop gaat?

  3. Militaire dienstplicht met een knipoog

  Plezier, teamwork en het bedenken van oplossingen is het belangrijkste in dit bedrijfsuitje. Samen met je collega’s beleef je de militaire dienstplicht met een knipoog.

  4. Expeditie Robinson

  Bij ons krijg je de kans om zelf het televisieprogramma Expeditie Robinson te ervaren. Tijdens ons bedrijfsuitje Expeditie Robinson worden jullie teambuildingvaardigheden op de proef gesteld met uitdagende opdrachten, groepsuitdagingen en talloze onvergetelijke momenten.

  5. Workshop verf gooien

  Ontdek een schildertechniek die nieuw voor je is! Bij de workshop “Verf gooien” zijn er geen grenzen en is alles mogelijk. Het is alleen wel belangrijk dat de verf op het doek terecht komt.

  De juiste datum voor je bedrijfsuitje in Zuid- Holland

  Het zou ideaal zijn om een dag te kiezen waarop de meeste collega’s aanwezig kunnen zijn bij het teamuitje. Omdat de meeste collega’s op een doordeweekse werkdag beschikbaar zijn, is dit een handige keuze. Om een geschikte datum te vinden, zijn hulpmiddelen zoals een datumprikker of een WhatsApp-groep goed om te gebruiken.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio

  Veelgestelde vragen over bedrijfsuitjes in Zuid- Holland

  Voor welke groepsgrootte organiseren jullie activiteiten?

  Het maakt niet uit of je alleen met je team komt of dat je je hele bedrijf meeneemt. Monsterevents organiseert een bedrijfsuitje in Zuid-Holland voor 20 tot 500 mensen. Kijk op elke eventpagina voor alle informatie.

  Kunnen we ook blijven overnachten?

  Wil je blijven slapen na jullie memorabele bedrijfsuitje in Zuid-Holland? Geen probleem! Onze medewerkers boeken graag een accommodatie op maat voor je. Vraag meteen even een vrijblijvende offerte aan, en we vertellen je alles over de mogelijkheden.

  Wat kost een bedrijfsuitje in Zuid-Holland bij jullie?

  Onze activiteiten zijn competitief geprijsd: de gemiddelde prijs per persoon ligt tussen € 20,- en € 50,-. Een heel weekend survivallen boek je al vanaf € 99,- per deelnemer. We hebben dus altijd een bedrijfsuitje dat bij jullie budget aansluit.

  Waar kunnen wij een bedrijfsuitje in Zuid-Holland boeken?

  Monsterevents organiseert activiteiten door heel Nederland. In Zuid-Holland ben je welkom in de steden Rotterdam, Den Haag, Leiden, Delft, Dordrecht, Scheveningen, Hoek van Holland en Noordwijk. Sommige actieve uitjes vinden plaats in de natuur of aan zee.