Survivallen in de Ardennen

Personeelsuitje

Survivallen in de Ardennen

v.a. € 99.00 p.p.
 • 180 minuten
 • Outdoor
 • Ardennen
 • 20 – 500 personen

Personeelsuitje

Survivallen in de Ardennen

Houd je van de natuur en ben je een echte avonturier!? Een weekend weg van alle moderne snufjes en alle vanzelfsprekende luxe.

Geniet van de natuur in de Belgische Ardennen, de mooie uitzichten, de rust, de geuren en natuurlijk het hechte samen zijn met de groep. Want je leert elkaar pas echt goed kennen als je echt op elkaar aangewezen bent en moet samenwerken om te overleven! Want wat zou een survival weekend zijn zonder improvisatie en avontuurlijke activiteiten?

Survivallen… de kunst van overleven!
Gaan jullie de uitdaging aan? Een actief programma met een groep vrienden, zomaar of ter gelegenheid van een vrijgezellenweekend, een familie uitje, een teamuitje of met je collegaés als bedrijfsuitje. Ieder gezelschap heeft zijn of haar eigen ideeën over de invulling van een dagje uit of een weekend weg naar de Ardennen. Maar één ding is zeker tijdens de survivalactiviteiten wordt het je niet gemakkelijk gemaakt! Survivallen wordt niet voor niets de ‘kunst van overleven’ genoemd!

Actief en avontuurlijk!
De ruige omgeving met bossen, rivieren en bergen biedt ons alle mogelijkheid om diverse actieve- en avontuurlijke activiteiten voor jullie te verzorgen! Van Boogschieten, GPS kotter code, Low rope tot mountainbiken en vlotten bouwen aan toe. Omdat jullie een weekend in de Ardennen verblijven is er alle mogelijkheid tot het uitvoeren van een aantal van deze survivalmissies!

Jullie kiezen, en wij maken er een mooi programma van!
Echte survivallaars slapen in de open lucht.. of toch liever iets meer luxe?!
Eén van onze mogelijkheden is dat jullie bij aankomst in de Ardennen de auto’s achterlaten en gelijk op survival pad gaat: de bossen in richting de eerste overnachtingsplaats, de bivak! Slapen onder de sterrenhemel, maar jullie hebben ook materiaal ter beschikking om een overkapping te bouwen. Vuurtje en eten maken en slapen maar. De volgende dag gewekt worden door de ontwakende natuur en na de activiteiten de bewoonde wereld weer bereiken met wat luxere omstandigheden: lekker douchen en tenten opzetten: wat een luxe is overnachten op de camping dan.

Toch liever een dak boven je hoofd? Dan kunt je er ook voor kiezen om in één van onze diverse (groeps)accommodaties te verblijven. Per aanvraag kijken wij naar de wensen en reserveren dan een geschikte accommodatie voor jullie.

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Thomas (IKEA)

Dit programma is echt een aanrader, helemaal met mooi weer! Goede begeleiding. ’s Avonds gezellige tafels om met zijn allen aan te eten.

Olivier (SchaalX)

Een top activiteit gehad bij een super leuke survival parcours. enthousiaste begeleider en een mooie accommodatie.

Bettie

Het was echt waanzinnig! Wat hebben we genoten, we komen zeker een keer terug!!

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

13:00 Ontvangst met lunch (optioneel)
13.00 Ontvangst op locatie
14.00 Kennismaking met de begeleider, introductie teambuilding programma
14.15 Start activiteit
16.15 Einde activiteit
16.30 Aanvang borrel (optioneel)
18.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Optionele toevoegingen aan het programma

 • Lunch
 • Diner
 • BBQ
 • Vergadering
 • Overnachting
 • Vervoer

Wil je een arrangement boeken in

Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

  Ik ga akkoord met de Privacy policy*
  Lees de Privacy policy