Bedrijfsuitje Den Haag

Op zoek naar een spannend en avontuurlijk bedrijfsuitje in Den Haag? Dan is deze stad in de provincie Zuid-Holland te perfecte locatie. Deze mooie stad aan de kust biedt tal van mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitje in Den Haag. Bij Monsterevents ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijk bedrijfsuitje in Den Haag. Een van de populaire activiteiten die Monsterevents aanbiedt zijn stadsspellen. Zo kun je kiezen voor de spellen Escape the City, waarbij je binnen een bepaalde tijd uit de stad moet zien te ontsnappen door het oplossen van raadsels en het volbrengen van opdrachten. Of wat dacht je van de hilarische stadsspellen Ik Hou van Holland, iPad City Battle, Hunted, Help! De Directeur is Ontvoerd of Help! We zijn gehackt. 
Lees meer

Naast stadsspellen biedt Monsterevents ook een breed scala aan sportieve activiteiten aan. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een beachvolleybaltoernooi op het strand van Scheveningen, of ga de uitdaging aan tijdens Expeditie Robinson. Ook kun je kiezen voor een Ultieme Beachdag of Blokarten op het strand. Wil je echt iets spectaculairs? Kies dan voor de Flyboard Experience, waarbij je met behulp van een speciaal apparaat boven het water kunt vliegen. Naast en bedrijfsuitje in Den Haag biedt Monsterevents ook personeelsuitjes, teamuitjes en teambuildingactiviteiten. Op zoek naar iets creatiefs? Ga dan voor een workshop Verf Smijten, Bodypainting, Graffiti Spuiten of maak samen met je collega's een Bob Ross schilderij. 

Kortom, voor een geslaagd bedrijfsuitje in Den Haag ben je bij Monsterevents aan het juiste adres. Met ons uitgebreide aanbod aan stadsspellen en sportieve activiteiten, en onze jarenlange ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes, zorgen wij ervoor dat jouw bedrijfsuitje in Den Haag een onvergetelijke ervaring wordt!

 Bedrijfsuitje Den Haag: Workshop Bounce Back
Prijs op aanvraag
Getoond 1–50 van 1631234