Bedrijfsuitje Den Haag

Op zoek naar een spannend en avontuurlijk bedrijfsuitje in Den Haag? Dan is deze stad in de provincie Zuid-Holland te perfecte locatie. Deze mooie stad aan de kust biedt tal van mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitje in Den Haag. Bij Monsterevents ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijk bedrijfsuitje in Den Haag. Een van de populaire activiteiten die Monsterevents aanbiedt zijn stadsspellen. Zo kun je kiezen voor de spellen Escape the City, waarbij je binnen een bepaalde tijd uit de stad moet zien te ontsnappen door het oplossen van raadsels en het volbrengen van opdrachten. Of wat dacht je van de hilarische stadsspellen Ik Hou van Holland, iPad City Battle, Hunted, Help! De Directeur is Ontvoerd of Help! We zijn gehackt. 

Naast stadsspellen biedt Monsterevents ook een breed scala aan sportieve activiteiten aan. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een beachvolleybaltoernooi op het strand van Scheveningen, of ga de uitdaging aan tijdens Expeditie Robinson. Ook kun je kiezen voor een Ultieme Beachdag of Blokarten op het strand. Wil je echt iets spectaculairs? Kies dan voor de Flyboard Experience, waarbij je met behulp van een speciaal apparaat boven het water kunt vliegen. Naast en bedrijfsuitje in Den Haag biedt Monsterevents ook personeelsuitjes, teamuitjes en teambuildingactiviteiten. Op zoek naar iets creatiefs? Ga dan voor een workshop Verf Smijten, Bodypainting, Graffiti Spuiten of maak samen met je collega’s een Bob Ross schilderij.

Kortom, voor een geslaagd bedrijfsuitje in Den Haag ben je bij Monsterevents aan het juiste adres. Met ons uitgebreide aanbod aan stadsspellen en sportieve activiteiten, en onze jarenlange ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes, zorgen wij ervoor dat jouw bedrijfsuitje in Den Haag een onvergetelijke ervaring wordt!

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Een groot aanbod aan bedrijfsuitjes

  Voor een bedrijfsuitje heb je bij Monsterevents keuze uit veel activiteiten. Dat iedereen het naar zijn zin heeft tijdens een bedrijfsuitje vinden wij erg belangrijk. Wij doen dan ook ons uiterste best om iedereen tevreden te stellen. Door ons grote aanbod is er voor elk bedrijf en elke afdeling een geschikt uitje te vinden.

  Hebben jullie een sportief en competitief team en houden jullie ervan om de uitdaging aan te gaan? Tref elkaar dan op het strand tijdens de sportieve Expeditie Robinson. Gaan jullie liever wat rustiger te werk? Kies dan voor het leukste uitje op het water met de Sloepen Game door Amsterdam. Of hebben jullie liever een dag met actie en avontuur? Boek dan onze 4×4 Off road Adventures.

  Bedrijfsuitje samen met collega’s boeken

  Filter je wensen en vind snel een geschikt bedrijfsuitje voor het bedrijf. Maak een keuze uit de vele thema’s, bepaal het budget en selecteer de locatie waar het bedrijfsuitje moet plaatsvinden.

  Monsterevents helpt je graag bij het uitzoeken van het bedrijfsuitje als je er zelf niet uitkomt. Tevens nemen wij de hele organisatie uit handen. Uiteraard houden onze event managers jullie betrokken bij de invulling en zullen ze regelmatig om jullie mening en wensen vragen. Zo kan het team genieten van een bedrijfsuitje dat geheel op jullie wensen is afgestemd.

  Hebben jullie vragen of willen jullie advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300

  Bedrijfsuitjes door heel Nederland

  Monsterevents organiseert bedrijfsuitjes door heel Nederland. Wil je een bedrijfsuitje in Utrecht organiseren of maak je liever een stadswandeling in Haarlem met je collega’s? Monsterevents is actief in alle provincies in Nederland.

  Top 5 bedrijfsuitjes

  Om je op weg te helpen bij de keuze voor een geschikt bedrijfsuitje, vind je hier onze top 5 bedrijfsuitjes.

  1. Sloepen game

  Samenwerking en een spannende competitie staan centraal bij de Sloepen Game. Tijdens de Sloepen Game kom je op de mooiste plekken van Nederland. Je vaart op de grachten van Amsterdam, maakt op een unieke manier kennis met de highlights van Utrecht of vaart een route over de Rotterdamse wateren.

  2. 4×4 Offroad adventure

  4×4 Offroad Adventure is een bedrijfsuitje vol actie en avontuur, waarbij jullie samenwerking op de proef wordt gesteld. Deze activiteit is een totaalspektakel, waarin de deelnemers in teams een zeer gevarieerde dag beleven en waarbij rijvaardigheid, behendigheid en creativiteit uitvoerig worden getest.

  3. Expeditie robinson

  Expeditie Robinson, het spannende spelprogramma van TV, zit vol met teambuilding, spanning en sensatie. Ga op de verschillende expeditie onderdelen de competitie aan met je collega’s. Zorg voor individueel, maar vooral ook voor goede teamprestatie.

  4. Help, we zijn gehackt

  Een professioneel hackerscollectief neemt de volledige macht over van de systemen. De cyber- criminelen willen geld zien, alle betalingsverkeer wordt platgelegd. De vraag is: krijg je weer de controle over de onderneming?

  5. Bouw je eigen windmolen

  Bij de Competitie Windmolen Bouwen zul je samen met je team de uitdaging aangaan om zelf een windmolen te bouwen en hier vervolgens daadwerkelijk energie mee op te wekken. In de finale zal blijken welk team de beste molen heeft gebouwd en die het meeste energie opwekt.

  De juiste datum voor je bedrijfsuitje

  Zorg ervoor dat er zoveel mogelijk collega’s meegaan met het bedrijfsuitje. Het aantal deelnemers zal tegen de 100% zijn wanneer deze op een werkdag is. Nu nog een geschikte datum prikken. Hier zijn gelukkig verschillende hulpmiddelen beschikbaar voor. Zo kun je gebruik maken van een datumprikker of je kunt een WhatsApp-groep maken.

  Haagse uitjes voor u

  In de stad Den Haag zijn er genoeg mogelijkheden om jullie uitje naar wens in te vullen. Jong, oud, een grote of kleine groep, Monsterevents heeft voor elke samenstelling een gepast uitje.

  Den Haag is natuurlijk niet de enige stad waar Monsterevents activiteiten aanbiedt voor jouw uitje met collega’s, vrienden of familie. Ook in Leiden, Delft en Rotterdam bieden wij een tal van mogelijkheden aan jullie uw uitje tot een succes te maken.

  Uitjes in Den Haag zijn:

  – Geheel verzorgd
  – Met ervaren begeleiding
  – Zowel indoor als outdoor

  Op deze pagina vind je een overzicht van alle uitjes die wij aanbieden in de stad Den Haag. Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen voor meer informatie. Organiseer je jouw uitje toch liever in een andere provincie dan Zuid-Holland? Bekijk dan eens de mogelijkheden in onder andere Noord-Holland, Zeeland of Utrecht.

  Drie top activiteiten in Den Haag

  Pub Quiz in Den Haag

  Een leuk uitje met vrienden of collega’s met de Pub Quiz! Wie weet alle antwoorden en gaat er naar huis met de titel pubquizmaster? Door middel van verschillende vragen tijdens de verschillende rondes wordt de winnaar bepaald. Let the Quiz begin!

  Koffieproeverij in Den Haag

  Het Haagse bakkie. Deze en andere koffies kun je proeven tijdens deze koffieproeverij. Na afloop ben je een ware koffiekenner!

  Escape Room in Den Haag

  Durven jullie een Escape Room te betreden? Door het oplossen van raadsels door middel van samenwerking kunnen jullie de kamer ontsnappen. Tik Tok, de tijd vliegt voorbij!

  Historisch Den Haag

  Bezoek samen met jouw collega’s het Mauritshuis, de Ridderzaal en het Binnenhof. Of neem een kijkje bij Paleis Noordeinde, Paleis Huis ten Bosch of ga lekker uitwaaien op Scheveningen.

  Ontdek Madurodam, grootbeeldfilms bij het Omniversum of neem een kijkje bij de visafslag in Scheveningen. Je kunt deze activiteiten combineren met een workshop naar keuze, een solex tour, dinerspel, stadsspel of genieten van een culinaire drie gangen diner in een van de beste restaurants van Den Haag.

  Dit kleurt de stad en geeft de stad haar unieke internationale karakter. Naar ons idee dus een perfecte locatie voor een gezellig bedrijfsuitje!

  Bekijk snel het volledige overzicht aan bedrijfsuitjes in Den Haag en laat het Monsterteam het leukste bedrijfsuitje voor jullie organiseren!

  Veelgestelde vragen over bedrijfsuitjes

   

  Vanaf hoeveel personen kunnen wij een bedrijfsuitje doen?
  Groepen vanaf 20 personen kunnen bij ons terecht voor een bedrijfsuitje. Is je groep kleiner dan het minimaal aantal deelnemers? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Kunnen we bij Monsterevents terecht met een klein budget?
  Een bedrijfsuitje boeken kan ook met een klein budget. Een leuke dag hoeft niet duur te zijn!

  Wij willen graag een bedrijfsuitje organiseren in ons eigen bedrijf. Is dit mogelijk?
  Niet alle bedrijfsuitjes zijn geschikt om in een bedrijfspand te houden, maar er zijn zeker opties zoals schilderen met Bob Ross, de Improvisatie Workshop of het bloedstollend Favela Cartel.

  Hebben jullie ook bedrijfsuitjes met teambuilding?
  Veel van onze bedrijfsuitjes zijn zeer geschikt als teambuildingsactiviteit. Deze activiteiten zijn erop gericht om de sfeer en communicatie in het team te verbeteren.

  Kies bijvoorbeeld Help, de directeur is ontvoerd!, iPad City Challenge, Bekend van BNN Crazy 88. De nadruk wordt gelegd op samenwerking.

  Neem eens een kijkje op onze pagina met teambuilding uitjes of neem contact met ons op. Wij vertellen je graag welke uitjes het meest geschikt zijn voor teambuilding.