Reviews

Danny (Biopetrol)

Leuke middag gehad. Toch iets wat je niet alledaags doet. De vragen waren leuk, niet te makkelijk en niet te moeilijk. Leuk om met een grote groep te doen!

Marijke (Gemeente Rotterdam)

Het was een leerzame en actieve middag.

Desiree (HIG)

Verf smijten is een leuke activiteit om met collega's te doen. Je hoeft niet creatief te zijn om toch veel plezier te hebben. De algehele ervaring was positief. Iedereen vond het leuk in elkaar gezet.

The Phone

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

The Phone Stadsspel
Bent u met uw team in staat om met alleen een mobiele telefoon en een A4'tje met wat uitleg, de vragen te beantwoorden?

 

Tijdens The Phone stadsspel wordt uw team op de proef gesteld. Zowel mentale als fysieke kracht is nodig om de antwoorden te vinden op de vragen en om alle opdrachten goed te kunnen uitvoeren.

Op het moment dat het team de telefoon heeft gevonden en het nummer heeft gekraakt is er alleen communicatie mogelijk via de telefoon. U krijgt uw opdrachten en vragen via een sms. In de stad gaat u op zoek naar de antwoorden op deze vragen.

Vind de mysterieuze opdrachtgever door middel van het correct beantwoorden van de vragen. De enige manier om meer informatie te krijgen is via de mobiele telefoon. Heeft u het juiste antwoord gegeven krijgt u de volgende aanwijzing. Maar heeft u de vraag verkeerd geantwoord zullen de eerste scheurtjes komen in het hechte team.

Al de aanwijzingen vormen uiteindelijk de coördinaten van de plek waar u de mysterieuze opdrachtgever zult vinden. Welk team is het snelst bij het vinden van de oplossingen en wint het spel? De mysterieuze opdrachtgever zal dit team goed belonen!

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 14.30 uur      Ontvangst met koffie/thee
• 14.45 uur      Uitdelen materialen, uitleg stad spel 
• 15.00 uur      Start programma
• 17.00 uur      Verrassende prijsuitreiking met borrel
• 17.30 uur      Einde programma The Phone Stad Spel
• 17.30 uur      Borreluurtje (Optioneel)

Wilt u het arrangement ''The Phone Stadsspel'' boeken in uw gewenste stad of omgeving? Zoals Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 1 uur contact (tijdens kantoortijden)
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

The Phone

v.a. € 32.00 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid