Reviews

Desiree (HIG)

Verf smijten is een leuke activiteit om met collega's te doen. Je hoeft niet creatief te zijn om toch veel plezier te hebben. De algehele ervaring was positief. Iedereen vond het leuk in elkaar gezet.

Marijke (Gemeente Rotterdam)

Het was een leerzame en actieve middag.

Danny (Biopetrol)

Leuke middag gehad. Toch iets wat je niet alledaags doet. De vragen waren leuk, niet te makkelijk en niet te moeilijk. Leuk om met een grote groep te doen!

The Phone

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

The Phone Stadsspel
Ben je met je team in staat om met alleen een mobiele telefoon en een A4'tje met wat uitleg, de vragen te beantwoorden?

 

Tijdens The Phone stadsspel wordt je team op de proef gesteld. Zowel mentale als fysieke kracht is nodig om de antwoorden te vinden op de vragen en om alle opdrachten goed te kunnen uitvoeren.

Op het moment dat het team de telefoon heeft gevonden en het nummer heeft gekraakt is er alleen communicatie mogelijk via de telefoon. Je krijgt de opdrachten en vragen via een sms. In de stad gaan jullie op zoek naar de antwoorden op deze vragen.

Vind de mysterieuze opdrachtgever door middel van het correct beantwoorden van de vragen. De enige manier om meer informatie te krijgen is via de mobiele telefoon. Als jullie het juiste antwoord hebben gegeven dan krijgen jullie de volgende aanwijzing.. Maar is de vraag verkeerd geantwoord zullen de eerste scheurtjes komen in het hechte team.

Al de aanwijzingen vormen uiteindelijk de coördinaten van de plek waar je de mysterieuze opdrachtgever zult vinden. Welk team is het snelst bij het vinden van de oplossingen en wint het spel? De mysterieuze opdrachtgever zal dit team goed belonen!

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 14.30 uur      Ontvangst met koffie/thee
• 14.45 uur      Uitdelen materialen, uitleg stad spel 
• 15.00 uur      Start programma
• 17.00 uur      Verrassende prijsuitreiking met borrel
• 17.30 uur      Einde programma The Phone Stad Spel
• 17.30 uur      Borreluurtje (Optioneel)

Wil je het arrangement ''The Phone Stadsspel'' boeken in uw gewenste stad of omgeving? Zoals Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

The Phone

v.a. € 27.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.