Reviews

Patrick (Farm Frites)

Een hele interactieve dag met veel leuke opdrachten!

Susan (ProRail)

Het was een levendige middag die uitnodigt om creatief te zijn en zorgt voor een goede teambuilding!

Naomi (Apple)

Grappig om te achterhalen wat er met onze collega is gebeurd. Aan te raden voor zowel een teambuilding activiteit als een gezellige dag met je collega’s!

Suzanne (Ici Paris XL)

Wij hebben enorm genoten van Collega Vermist! Het competitieve aspect was dan ook super!

David (GVB)

Het was een erg leuk uitje om als collega's te doen! Het was erg gezellig en we hebben enorm gelachen!

Meer reviews

Emma (Quantore)

Collega Vermist was een geweldig uitje voor ons team. De begeleiders waren erg enthousiast. Het was een geslaagde middag.

Anninka (Personeelsvereniging Noordersluis)

erg leuk en uitdagend spel. Lekker actief en met veel humor opdrachten.

Collega Vermist!

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Je hebt het er maandagochtend wel eens over bij de koffiezetautomaat, het was weer een zwaar weekend waarbij er genoeg alcohol vloeide. Zo begint ook deze maandagochtend, maar dan net wat anders dan normaal. Het gesprek van de dag is dat de politie op de stoep staat en jullie komt inlichten dat jullie collega als vermist is opgegeven door familie. Je collega is niet meer thuisgekomen na vrijdagavond, toen jullie met een aantal collega’s na een gezellige vrijdagmiddagborrel op kantoor nog even de stad ingegaan zijn. Na bezoek aan een aantal cafés, cocktailbars en de nodige shotjes is Fleur rond 23:30 uur uit het zicht verdwenen. Niemand weet waar ze is gebleven. De ongerustheid begint nu wel toe te slaan. Waar is ze gebleven en hoe vinden jullie haar terug?

 

Aanvullende beschrijving collega vermist!

Jullie hebben een paar aanknopingspunten om te achterhalen wat er met jullie collega is gebeurd. Haar mobiele telefoon is onbereikbaar vanaf vrijdagavond 23:30 uur en het laatste signaal was in de buurt van het centrum. De politie heeft camerabeelden beschikbaar gesteld waarop je de laatste bewegende beelden van je collega kunt zien.

 

Waarom bezocht je collega om 3 uur ’s nachts nog een tattooshop? Hoe kan het dat meerdere mensen je collega hebben gezien in het gezelschap van twee mannen. Volgens de politie zijn er meerdere getuigen geweest die Fleur hebben gezien die bewuste nacht. Heeft ze een affaire en wordt deze ontkent? Is ze zo dronken geweest dat ze ergens in de stad haar roes nog ligt uit te slapen? Dat lijkt allemaal erg onwaarschijnlijk...

Zijn jullie niet nieuwsgierig wat er met jullie collega is gebeurd?  Ga op zoek naar jullie collega en probeer te achterhalen wat er is gebeurd en waar ze is. Help mee om jullie collega terug te vinden!


Elk team een iPad

Voor dit programma wordt gebruik gemaakt van iPad's. Met een iPad per team kunnen jullie chatten met andere teams, navigeren, een live scorebord bijhouden en de leuke en uitdagende video- en foto opdrachten uitvoeren. Achteraf sturen wij altijd een volledig album met alle foto’s en video’s. Wij geven je ook de mogelijkheid om het spel volledig te personaliseren (eigen vragen en opdrachten, branding etc.).

 

Uw uitje

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega's kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje Collega vermist! volledig aan jullie team worden aangepast. Dit betreft zowel de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een voorbeeldprogramma zou kunnen zijn:


Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 13.00 uur    Ontvangst met een lunch (optioneel)
• 14.00 uur    Ontvangst met koffie/thee (optioneel)

• 14.15 uur    Ontvangst door begeleiders

• 14.30 uur    Indeling teams en vertrek teams naar de eerste punten

• 14.30 uur    Tijd voor actie

• 16.30 uur    Teams keren terug

• 16.45 uur    Prijsuitreiking

• 17.00 uur    Einde programma

• 17.00 uur    Aanvang borreluurtje (optioneel)

• 18.00 uur    Aanvang bbq/buffet/diner (optioneel)

• 20.00 uur    Einde programma (optioneel)

 

Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. Haka experience

2. Moorddiner

3. Masterchef


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Collega Vermist!

v.a. € 34.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.