Collega Vermist!

Bedrijfsuitje

Collega Vermist!

v.a. € 34.50 p.p.
  • 180 minuten
  • Outdoor
  • Heel Nederland
  • 20 – 500 personen

Bedrijfsuitje

Collega Vermist!

Je hebt het er maandagochtend wel eens over bij de koffiezetautomaat, het was weer een zwaar weekend waarbij er genoeg alcohol vloeide. Zo begint ook deze maandagochtend, maar dan net wat anders dan normaal. Het gesprek van de dag is dat de politie op de stoep staat en jullie komt inlichten dat jullie collega als vermist is opgegeven door familie. Je collega is niet meer thuisgekomen na vrijdagavond, toen jullie met een aantal collega’s na een gezellige vrijdagmiddagborrel op kantoor nog even de stad ingegaan zijn. Na bezoek aan een aantal cafés, cocktailbars en de nodige shotjes is Fleur rond 23:30 uur uit het zicht verdwenen. Niemand weet waar ze is gebleven. De ongerustheid begint nu wel toe te slaan. Waar is ze gebleven en hoe vinden jullie haar terug?

Aanvullende beschrijving collega vermist!

Jullie hebben een paar aanknopingspunten om te achterhalen wat er met jullie collega is gebeurd. Haar mobiele telefoon is onbereikbaar vanaf vrijdagavond 23:30 uur en het laatste signaal was in de buurt van het centrum. De politie heeft camerabeelden beschikbaar gesteld waarop je de laatste bewegende beelden van je collega kunt zien.

Waarom bezocht je collega om 3 uur ’s nachts nog een tattooshop? Hoe kan het dat meerdere mensen je collega hebben gezien in het gezelschap van twee mannen. Volgens de politie zijn er meerdere getuigen geweest die Fleur hebben gezien die bewuste nacht. Heeft ze een affaire en wordt deze ontkent? Is ze zo dronken geweest dat ze ergens in de stad haar roes nog ligt uit te slapen? Dat lijkt allemaal erg onwaarschijnlijk…

Zijn jullie niet nieuwsgierig wat er met jullie collega is gebeurd? Ga op zoek naar jullie collega en probeer te achterhalen wat er is gebeurd en waar ze is. Help mee om jullie collega terug te vinden!

Elk team een iPad

Voor dit programma wordt gebruik gemaakt van iPad’s. Met een iPad per team kunnen jullie chatten met andere teams, navigeren, een live scorebord bijhouden en de leuke en uitdagende video- en foto opdrachten uitvoeren. Achteraf sturen wij altijd een volledig album met alle foto’s en video’s. Wij geven je ook de mogelijkheid om het spel volledig te personaliseren (eigen vragen en opdrachten, branding etc.).

Het uitje

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje Collega vermist! volledig aan jullie team worden aangepast. Dit betreft zowel de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers.

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Emma (Quantore)

Collega Vermist was een geweldig uitje voor ons team. De begeleiders waren erg enthousiast. Het was een geslaagde middag.

Patrick (Farm Frites)

Een hele interactieve dag met veel leuke opdrachten!

Anninka (Personeelsvereniging Noordersluis)

Erg leuk en uitdagend spel! Lekker actief en met veel humor opdrachten!

Nicky (Oogartsenpraktijk Maasmechelen)

Erg leuke actieve opdracht waarin je je collega’s op een andere manier leert kennen! Alles was top geregeld! Snelle reply op mail! Super!

Naomi (Apple)

Grappig om te achterhalen wat er met onze collega is gebeurd. Aan te raden voor zowel een teambuilding activiteit als een gezellige dag met je collega’s!

David (GVB)

Het was een erg leuk uitje om als collega’s te doen! Het was erg gezellig en we hebben enorm gelachen!

Susan (ProRail)

Het was een levendige middag die uitnodigt om creatief te zijn en zorgt voor een goede teambuilding!

Hanin (PwC)

Leuke vragen en activiteiten! Leuk de communicatie tussen de ipads en de host maakte het ook heel leuk/gezellig!

Suzanne (Ici Paris XL)

Wij hebben enorm genoten van Collega Vermist! Het competitieve aspect was dan ook super!

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

13.30 Ontvangst met lunch (optioneel)
14.30 Ontvangst op locatie
15.00 Kennismaking met de begeleider, introductie teambuild programma
15.15 Start gezamenlijke activiteit
16.45 Pauze
18.15 Einde gezamenlijke activiteit
18.30 Aanvang borrel (optioneel)
19.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy