Escape Room Race

Bedrijfsuitje

Escape Room Race

v.a. € 37.50 p.p.
  • 60 minuten
  • Indoor
  • Heel Nederland
  • 20 – 100 personen

Bedrijfsuitje

Escape Room Race

Escape Room Race Op zoek naar een spannende teambuilding dag? De Escape Room Race is uniek in de wereld! Vier gespiegelde kamers waarin twee teams tegen elkaar racen. Welk team werkt het beste samen om deze race te winnen?

De tijd tikt, veel raadsels, puzzels, geheimen en codes die gekraakt moeten worden om te ontsnappen. Samen met je team heb jij de taak om alles op te lossen en het laatste slot te openen. Denk jij dat het je lukt binnen de tijd? Een thrill seeking teambuilding activiteit! Durven jullie het aan om de Escape Room Race te betreden? Samen met jouw collega’s, vrienden of familie lopen jullie naar beneden. Eenmaal aangekomen worden jullie opgesloten in één van de spectaculaire Escape Rooms.

Ook zo de behoefte om eens te ontsnappen uit de dagelijkse sleur?

Bij entree begin je met de Escape Room en waan je je in een wereld vol uitdaging en mysterie! Een wereld die jouw denkwijze tot het uiterste zal drijven. In een uur tijd probeer jij met je team uit te zoeken hoe je het laatste slot kunt openen. Door het oplossen van allerlei raadsels, puzzels, codes, cryptogrammen en veel meer uitdagende spellen krijg je steeds weer een nieuwe code of cijfercombinatie.

The Escape Room Race

Wie ontsnapt het snelst? Race tegen een ander team in vier gelijke Escape Rooms:

SABOTAGE (RACEROOM): Je bevindt je diep in vijandelijk gebied. Jullie missie: het stoppen van een dreigende situatie die de veiligheid van de hele wereld in gevaar brengt! De tijd dringt, jullie moeten je “geheim agent vaardigheden” gebruiken om in te breken in het controlecentrum en de dreiging af te wenden. Samenwerking is essentieel om te slagen!

WILD JOE (RACEROOM): De cowboys en indianen werden gisteravond dronken in de saloon van “Wild Joe” en raakten in gevecht met elkaar. Jij en jouw collega cowboys werden met een enorme kater wakker in de “Saloon van Wild Joe”. Zoek naar aanwijzingen en los uitdagende puzzels op om te ontsnappen voordat het te laat is!

ONZE OVERIGE ENKELE KAMERS:

WONDERLAND: Konijnen, paddenstoelen en geheime deuren. Stap in de schoenen van Alice en ga op avontuur door deze levendige fantasiewereld waar je terechtkomt in Wonderland! Word zo klein als een kabouter en gebruik al jullie mentale capaciteiten om de ingenieuze puzzels op te lossen. Denk niet dat deze kamer voor kinderen is, want het is een pittige escape room! Wonderland is een vreemde plek en jullie zullen zien dat het niet makkelijk is om er doorheen te komen. Een surreële reis om nooit te vergeten!

THE GOODFATHER: Familie zijn van één van de machtigste maffiabazen is natuurlijk al zwaar genoeg. Nog zwaarder als blijkt dat The Goodfather het voorzien heeft op Don Vito’s familie. Ze zijn een schande voor hem en hij voelt zich genoodzaakt de familie om te brengen. De Don zal er alles aan doen om te zorgen dat deze vendetta afgelopen is. Bewijs jij jezelf waardig om deel uit te maken van zijn familie? Een kamer vol actie en adrenaline!

THE PIRATE BAY: Durven jullie aan boord van De Vliegende Hollander te stappen? Dit vervloekte schip vaart al eeuwenlang rond onder leiding van de kwade kapitein Davy Jones. Zijn jullie opgewassen tegen de tijdsdruk en heffen jullie de vloek op? Één van jullie is gevangen genomen door de piraten. Zorg ervoor dat jullie binnen 60 minuten ongezien van het schip ontsnappen en red jouw teamlid!

Teambuilding op maat
Uw teambuildingsdag, bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest op maat? Bij Monsterevents is geen wens te gek. Wij denken graag mee aan de specifieke invulling van uw dag!

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 14.00 uur Ontvangst met overheerlijke lunch (optioneel)

• 15.00 uur Ontvangst met een drankje (optioneel)

• 15.15 uur Instructies en uitleg van de Escape Room Race

• 15.30 uur Start Escape Room Race

• 16.30 uur Einde Escape Room Race

• 16.45 uur Ecaped foto shoot

• 17.00 uur Aansluitend diner/avondprogramma (optioneel)

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Esther (Buma Stemra)

De lunch was heerlijk, fijn dat er met verse producten wordt gewerkt. Het schilderen en de Escape Room race was helemaal top.

Jasper (Merces)

De organisatie van ons uitje hebben we nu al voor de derde keer volledig uit handen gegeven aan Monsterevents. Het is elke keer weer een schot in de roos!

Wineke (Luchtverkeersleiding Nederland)

Escaperoom was geweldig, goed ontvangst, goede ruimte en fijn dat we nog een kopje koffie daar konden drinken.

Judith (J&H Verzekeringen BV)

Het was erg gezellig, goed verzorgd en motiverend voor de team spirit.

Roula (Phillips)

I would like to thank you for the support and the whole organization of the event yesterday! It was amazing, the team looks exhausted today but I translate that into a lot of fun yesterday!

Mehmaz (NOS)

Ons doel is bereikt: verbinding en kennismaking onder collega’s op een leuke speelse wijze!

Maran (Phillips)

Voor de derde keer ons uitje via Monsterevents geregeld… Do I need to say more?! Heel goed. Escape experience was super servicegericht. Fijn dat Monsterevents de moeite had genomen om ons te verwelkomen ’s ochtends! Bedankt Monsterevents voor het keer op keer regelen van een geweldige dag!

Esther (stichting kind en brandwond)

We hebben erg genoten van de activiteiten en de dag!

Noëlle (PV Flevorock)

We zijn met de personeelsvereniging een avondje wezen escapen. Het was een superavond! Fantastisch ontvangst, leuke kamers, goed georganiseerd en een prima buffet!

Marscha (MTC Zoetermeer)

Wij hebben met ons team de escape rooms tegen elkaar gedaan die super spannend was. De organisatie, ontvangst en time tabel was perfect waarbij wij de organisatie uit handen konden geven. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Echt super. Boven verwachting!

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy