Escape Room Race

Bedrijfsuitje

Escape Room Race

v.a. € 27.50 p.p.
  • 60 minuten
  • Indoor
  • Heel Nederland
  • 20 – 100 personen

Bedrijfsuitje

Escape Room Race

Op zoek naar een spannende teambuilding dag? De Escape Room Race is uniek in de wereld! Zes gespiegelde kamers waarin teams niet alleen racen tegen de klok maar ook tegen elkaar. Welk team werkt het beste samen om deze race te winnen?

De tijd tikt, 1 groep, veel raadsels, puzzels, geheimen en codes die gekraakt moeten worden om te ontsnappen. Samen met je groep heb jij de taak om alles op te lossen en het laatste slot te openen. Denk jij dat het je lukt binnen de tijd? Een thrill seeking teambuilding activiteit! Durven jullie het aan één van de Escape Room Race te betreden? Samen met jouw collega’s, vrienden of familie lopen jullie naar beneden. Eenmaal aangekomen worden jullie opgesloten in één van de spectaculaire Escape Rooms.

Ook zo de behoefte om eens te ontsnappen uit de dagelijkse sleur?

Bij entree begin je met de Escape Room en waan je je in de wereld van drugs, criminaliteit, geweld en agressie! Een wereld die jouw denkwijze tot het uiterste zal drijven. In een uur tijd probeer jij met je team uit te zoeken hoe je het laatste slot kunt openen. Door het oplossen van allerlei raadsels, puzzels, codes, cryptogrammen en veel meer pittige spellen krijg je steeds weer een nieuwe code of cijfercombinatie.

The Escape Room Race

Wie ontsnapt het snelst? Race tegen jouw collega’s in twee gelijke Escape Rooms:

INFILTRATE: Eén van je vrienden is ten onrechte gevangen gezet en zit vast op kantoor bij de beruchte sheriff O’Riley. De fanatieke Sheriff zwaait hier de scepter en maakt het iedereen lastig! Kunnen jullie infiltreren in de politiecel en jullie vriend helpen te ontsnappen? Je hebt een uur voor de beruchte sheriff terugkomt van zijn lunchpauze. Vind zijn pasje en de codes of jullie zullen allemaal worden opgesloten.

SABOTAGE: Je bevindt je diep in vijandelijk gebied. Jullie missie: het stoppen van een raketaanval die de veiligheid van de hele wereld in gevaar brengt! De lancering zal over 60 minuten plaatsvinden. Jullie zullen je “geheim agent vaardigheden” moeten gebruiken om in te breken in het controlecentrum en de lancering te stoppen anders zijn de gevolgen niet te overzien. Saboteer het lanceringssysteem!

WILD JOE: De cowboys en indianen werden gisteravond dronken in de saloon van “Wild Joe” en raakten in gevecht met elkaar. Jij en jouw collega cowboys werden met een enorme kater wakker in de “Saloon van Wild Joe”. Als cowboy kunnen jullie natuurlijk niet zonder pistool, maar.. Jullie zijn ze in het gevecht kwijt geraakt. Zoek de plaats van jullie pistool door middel van puzzels en technische effecten voordat het te laat is!

Teambuilding op maat

Uw teambuildingsdag, bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest op maat? Bij Monsterevents is geen wens te gek. Wij denken graag mee aan de specifieke invulling van uw dag!

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 14.00 uur Ontvangst met overheerlijke lunch (optioneel)

• 15.00 uur Ontvangst met een drankje (optioneel)

• 15.15 uur Instructies en uitleg van de Escape Room Race

• 15.30 uur Start Escape Room Race

• 16.30 uur Einde Escape Room Race

• 16.45 uur Ecaped foto shoot

• 17.00 uur Aansluitend diner/avondprogramma (optioneel)

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Esther (Buma Stemra)

De lunch was heerlijk, fijn dat er met verse producten wordt gewerkt. Het schilderen en de Escape Room race was helemaal top.

Jasper (Merces)

De organisatie van ons uitje hebben we nu al voor de derde keer volledig uit handen gegeven aan Monsterevents. Het is elke keer weer een schot in de roos!

Wineke (Luchtverkeersleiding Nederland)

Escaperoom was geweldig, goed ontvangst, goede ruimte en fijn dat we nog een kopje koffie daar konden drinken.

Judith (J&H Verzekeringen BV)

Het was erg gezellig, goed verzorgd en motiverend voor de team spirit.

Roula (Phillips)

I would like to thank you for the support and the whole organization of the event yesterday! It was amazing, the team looks exhausted today but I translate that into a lot of fun yesterday!

Mehmaz (NOS)

Ons doel is bereikt: verbinding en kennismaking onder collega’s op een leuke speelse wijze!

Maran (Phillips)

Voor de derde keer ons uitje via Monsterevents geregeld… Do I need to say more?! Heel goed. Escape experience was super servicegericht. Fijn dat Monsterevents de moeite had genomen om ons te verwelkomen ’s ochtends! Bedankt Monsterevents voor het keer op keer regelen van een geweldige dag!

Esther (stichting kind en brandwond)

We hebben erg genoten van de activiteiten en de dag!

Noëlle (PV Flevorock)

We zijn met de personeelsvereniging een avondje wezen escapen. Het was een superavond! Fantastisch ontvangst, leuke kamers, goed georganiseerd en een prima buffet!

Marscha (MTC Zoetermeer)

Wij hebben met ons team de escape rooms tegen elkaar gedaan die super spannend was. De organisatie, ontvangst en time tabel was perfect waarbij wij de organisatie uit handen konden geven. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Echt super. Boven verwachting!

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy