Bedrijfsuitje Noordwijk aan Zee

Bij Monsterevents zorgen we voor een onvergetelijk bedrijfsuitje in Noordwijk aan Zee. Met ons uitgebreide aanbod aan teambuilding activiteiten en bedrijfsuitjes creëren we de perfecte ervaring voor jouw team. Of je nu op zoek bent naar een outdoor activiteit of stadsspellen, wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale bedrijfsuitje in Noordwijk aan Zee. Noordwijk aan Zee, gelegen aan de prachtige kust van Zuid-Holland, is de ideale locatie voor een bedrijfsuitje aan het strand. Ontdek onze specialiteiten, zoals Expeditie Robinson, De Ultieme Beachdag en Vliegeren & Strandzeilen, waarbij jullie in teams verschillende sportieve spellen kunnen ervaren, zoals estafette en zaklopen. Voor een avontuurlijke en spannende speurtocht raden we de Beruchte Strand-Duin Dropping aan, waarbij jullie op zoek gaan naar verborgen schatten en uitdagende opdrachten uitvoeren op het strand en in het charmante dorp van Noordwijk aan Zee.

Maar dat is nog niet alles! Naast onze spannende strandactiviteiten bieden we bij Monsterevents ook tal van andere mogelijkheden voor jullie bedrijfsuitje in Noordwijk aan Zee. Ontdek bijvoorbeeld onze stadsspellen zoals Help, we zijn gehackt, Een Dag Vol Goede Daden, iPad City Challenge en Ik Hou Van Holland. Daarnaast bieden we de Escape Room Box op Locatie aan, waarbij teamwork en samenwerking essentieel zijn om te ontsnappen uit een spannende situatie. Voor de avontuurlijke zielen onder jullie hebben we activiteiten zoals Offroad Adventure Day of Een Dag Als Marinier, waarbij je niet alleen je fysieke, maar ook mentale kracht op de proef wordt gesteld. Voor de creatieve bieden we workshops aan zoals Bob Ross Schilderen, Graffiti Spuiten en Verf Gooien. En voor de culinaire liefhebbers hebben we zelfs een kookworkshop waarbij je kunt genieten van een heerlijke maaltijd.

Bij Monsterevents hebben we voor elk wat wils, of je nu op zoek bent naar actie en spanning of juist ontspanning en creativiteit. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij kunnen betekenen voor jullie bedrijfsuitje in Noordwijk aan Zee! Onze bedrijfsuitjes in Noordwijk aan Zee zijn geschikt voor groepen van 20 tot 500+ personen. Samen creëren we een dag vol bijzondere herinneringen waar nog lang over nagepraat zal worden.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Een groot aanbod aan bedrijfsuitjes

  Voor een bedrijfsuitje heb je bij Monsterevents keuze uit veel activiteiten. Dat iedereen het naar zijn zin heeft tijdens een bedrijfsuitje vinden wij erg belangrijk. Wij doen dan ook ons uiterste best om iedereen tevreden te stellen. Door ons grote aanbod is er voor elk bedrijf en elke afdeling een geschikt uitje te vinden.

  Hebben jullie een sportief en competitief team en houden jullie ervan om de uitdaging aan te gaan? Tref elkaar dan op het strand tijdens de sportieve Expeditie Robinson. Gaan jullie liever wat rustiger te werk? Kies dan voor het leukste uitje op het water met de Sloepen Game door Amsterdam. Of hebben jullie liever een dag met actie en avontuur? Boek dan onze 4×4 Off road Adventures.

  Bedrijfsuitje samen met collega’s boeken

  Filter je wensen en vind snel een geschikt bedrijfsuitje voor het bedrijf. Maak een keuze uit de vele thema’s, bepaal het budget en selecteer de locatie waar het bedrijfsuitje moet plaatsvinden.

  Monsterevents helpt je graag bij het uitzoeken van het bedrijfsuitje als je er zelf niet uitkomt. Tevens nemen wij de hele organisatie uit handen. Uiteraard houden onze event managers jullie betrokken bij de invulling en zullen ze regelmatig om jullie mening en wensen vragen. Zo kan het team genieten van een bedrijfsuitje dat geheel op jullie wensen is afgestemd.

  Hebben jullie vragen of willen jullie advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio