Wij doen het werk voor u


Onze enthousiaste event managers staan voor u klaar: van adviseren en coördineren tot de planning en de organisatie van uw bedrijfsuitje.

020-3037300

Of bel mij terug:

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.

 

Outdoor Bedrijfsuitje

Bent u toe aan een uitdaging, avontuur en plezier. Boek dan nu een outdoor bedrijfsuitje bij Monsterevents! Wij bieden u een ruim assortiment aan outdoor. Racen over het strand met een blokarten, vliegen over het water met een flyboard of een off road safari in een krachtige Landrover.

Lees meer

Outdoor bedrijfsuitjes boekt u bij Monsterevents

 

Alles kan en alles mag bij Monsterevents. Wilt u een dagprogramma of toch liever een weekend vol met activiteiten? Vertel het ons en wij maken speciaal voor u een programma. U kunt precies aangeven hoe u uw bedrijfsuitje eruit wil laten zien.

Uw outdoor bedrijfsuitje kan ook bekrachtigd worden met een thema. Wat dacht u van samenwerking? Tijdens uw bedrijfsuitjeactief en op een andere manier uw team van collega’s beter op elkaar laten inspelen.

 

Bent u al helemaal enthousiast geworden? Kijk dan snel verder naar alle activiteiten van Monsterevents. Heeft u nog vragen? Dan staan wij altijd voor u klaar via telefoon of mail.