City Winter Challenge

Bedrijfsuitje

City Winter Challenge

v.a. € 29.50 p.p.
  • 180 minuten
  • Outdoor
  • Heel Nederland
  • 20-200 personen

Bedrijfsuitje

City Winter Challenge

De City Winter Challenge is dé nieuwe manier voor het spelen van stadsspellen!

Wil je meer dan voor de openhaard zitten met een warme chocomelk en dikke sokken? Met de City Winter Challenge kunnen jij en jouw collega’s op avontuur. Samen trotseren jullie de kou. En zeg nou eerlijk, wie houdt er niet van een goede challenge.

Jullie worden in teams opgedeeld en vertrekken met iPad’s de stad in. Onderweg worden jullie uitgedaagd met moeilijke vragen en unieke foto en video opdrachten. Om deze vragen en opdrachten op de iPad’s te laten verschijnen moeten jullie wel op de aangegeven locatie in de stad staan. Het is dus belangrijk dat de groep zich op de juiste plekken in de stad bevindt. Daarnaast moeten de opdrachten en vragen natuurlijk ook goed uitgevoerd worden. Welke groep is het sterkst en wint deze ijzige challenge?

De City Winter Challenge is een echte teamactiviteit. En een beetje humor en creativiteit is zeker nodig. De Gamemaster kan live meekijken terwijl jullie door de stad lopen, zodat alles eerlijk verloopt.

De challenge lijkt misschien al moeilijk genoeg, maar er is nog meer. De teams kunnen elkaar door het gebruik van verschillende gadgets saboteren. Zo kun je de ander een ‘kapot’ scherm bezorgen, kun je ervoor zorgen dat de tegenstander 5 minuten gedwongen stil moet staan of stuur je een extra opdracht die uitgevoerd moet worden voordat het team verder mag. Bereid van te voren een strategie voor met behulp van de stadskaart op de iPad en ga er voor!

Als afsluiter zullen de geweldige foto’s en filmpjes van de teams op een beamer worden vertoond. Ook is het mogelijk om een fotoboek na afloop te ontvangen, zodat nog lang nagenoten kan worden van dit uitje. Uiteraard verdiend het winnende team een prijs, welke aan het einde van de dag uitgereikt zal worden onder het genot van een hapje en een drankje.

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Pieter (Senseo)

De challenge was origineel, actief en vol met hilarische opdrachten.

Timon (Douglas)

Geweldige teambuilding activiteit. Samenwerking is een vereiste en brengt de groep bij elkaar.

Rachel (Hans Anders)

Leuke activiteit met veel grappige interactieve opdrachten. Een aanrader!

Axel (Noordhoff)

Mijn team en ik hebben ontzettend genoten van de City Winter Challenge. De gehele dag was goed verzorgd en de enthousiaste begeleiders gaven smaak aan het spel.

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

13.00 Ontvangst met lunch (optioneel)
14.00 Ontvangst op locatie
14.30 Kennismaking met de begeleider, introductie teambuild programma
14.45 Start gezamenlijke activiteit
16.15 Pauze
17.45 Einde gezamenlijke activiteit
18.00 Aanvang borrel (optioneel)
18.30 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy