Bedrijfsuitje Utrecht

Op zoek naar een origineel en uitdagend bedrijfsuitje in Utrecht? Deze prachtige stad in het hart van Nederland in de gelijknamige provincie Utrecht, biedt tal van mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitje. Bij Monsterevents ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijk bedrijfsuitje in Utrecht. Eén van de populaire activiteiten die Monsterevents aanbiedt zijn stadsspellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Expeditie Robinson in de stad, Hunted, Ontmasker de Mol of Ik Hou Van Holland? Tijdens deze spellen worden de deelnemers uitgedaagd om samen te werken, te puzzelen en te strijden tegen andere teams. Een leuke en interactieve manier om de stad en je collega's beter te leren kennen!

Lees meer

Naast stadsspellen biedt Monsterevents ook een breed scala aan workshops aan. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een cocktailworkshop, waarbij je onder begeleiding van een professionele bartender de lekkerste cocktails leert maken. Of wat dacht je van een workshop graffiti spuiten, waarbij je je creativiteit de vrije loop kunt laten gaan en samen een uniek kunstwerk creëert? Ook kun je bij Monsterevents terecht voor een workshop dansen, waarbij je onder leiding van een professionele dansinstructeur de basisbeginselen van een specifieke dansstijl leert. Of wat dacht je van een workshop percussie, waarbij je samen met je collega's de meest swingende ritmes leert spelen op Afrikaanse trommels? Naast een bedrijfsuitje in Utrecht biedt Monsterevents ook personeelsuitjes, teamuitjes en teambuildingactiviteiten. Ook kun je de omgeving van Utrecht ontdekken met één van onze gemotoriseerde uitjes. Kies voor Tour Du Eend, waarbij je met een ouderwetse 2CV door het Utrechtse landschap een speurtocht gaat oplossen. Of kies voor het vaararrangement en ontdek Utrecht vanaf de grachten tijdens De Sloepen Game Utrecht. 

Kortom, voor een geslaagd bedrijfsuitje in Utrecht ben je bij Monsterevents aan het juiste adres. Met ons uitgebreide aanbod aan stadsspellen, workshops en meer en onze jarenlange ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes, zorgen wij ervoor dat jouw bedrijfsuitje in Utrecht een onvergetelijke ervaring wordt!

Getoond 1–50 van 1641234