Brabant

Ben je op zoek naar een teamuitje, bedrijfsuitje, personeelsuitje, groepsuitje of teambuilding in de provincie Noord-Brabant? Monsterevents helpt je graag bij het ontdekken van de diverse mogelijkheden en activiteiten die deze provincie te bieden heeft. Noord-Brabant, met steden zoals Eindhoven, Tilburg, Breda, ‘s-Hertogenbosch en Helmond, staat bekend om zijn warme gastvrijheid en uitstekende culinaire tradities.

De provincie Brabant is een waar paradijs voor fijnproevers. Hier vind je een schat aan culinaire hoogstandjes, waaronder het beroemde worstenbroodje, een lokale lekkernij die je zeker moet proberen.

Naast de culinaire verwennerij biedt Noord-Brabant ook een scala aan activiteiten voor teambuilding en groepsuitjes. Een populaire keuze is het verkennen van historische steden, zoals ‘s-Hertogenbosch met zijn prachtige oude binnenstad en de Binnendieze grachten. Daarnaast kun je deelnemen aan unieke culinaire workshops, waar je bijvoorbeeld zelf Brabantse lekkernijen leert bereiden.

Ontdek de gezelligheid en gemoedelijkheid van Brabant, of je nu kiest voor een smakelijk avontuur, creatieve activiteiten of teambuilding op maat. Monsterevents organiseert bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, teamuitjes, groepsuitjes en teambuildingsactiviteiten voor groepen van 20 personen tot 100+ personen in Noord-Brabant. We staan ook klaar om je activiteiten in Brabant aan te passen aan je specifieke wensen. Neem gerust contact met ons op voor een op maat gemaakte dag vol plezier en culinaire ontdekkingen in deze gastvrije provincie. We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijke ervaring te creëren!

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Brabantse uitjes

  Brabant staat bekend om zijn schitterende natuurrijke omgeving, zoals de Peel of de Loonse Drunense Duinen. De oude vestigingsstadjes Bergen op Zoom en Heusden zijn kenmerkend voor de gezellige en dorpse uitstraling van de provincie.

  Bedrijfsuitje Breda Brabant

  In de grotere Brabantse steden zoals Den Bosch, Eindhoven en Breda zijn er eindeloos veel mogelijkheden om met uw collega’s, vrienden of familie te genieten van de volledig verzorgde uitjes van Monsterevents.


  Uitjes in Brabant

  • Meer dan 100 uitjes in Brabant
  • Zowel indoor als outdoor uitjes
  • Een geheel verzorgde dag
  • Professionele begeleiding

  Personeelsuitje Den Bosch Brabant

  Wilt u samen met uw collega’s, team of vrienden een uitje organiseren in Noord-Brabant? Bekijk dan het volledige aanbod uitjes en maak een keuze voor de perfecte invulling van uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of teambuildingsdag. Wij garanderen u en uw vrienden, collega’s en familie een onvergetelijke dag in het prachtige Brabant.

  Toch liever een andere provincie dan Brabant? Bekijk ook eens de mogelijkheden in Limburg, Zeeland en Gelderland.

  Top 3 Brabantse uitjes

  Benieuwd hoe u het echte Brabant kunt ervaren? Ontdek onze top 3 ‘oer-Brabantse’ uitjes:

  Bossche geheimen

  Leer op een ludieke wijze de geheimen kennen van de hoofdstad van Brabant, Den Bosch. Natuurlijk mag tijdens dit uitje het eten van een Bossche Bol niet ontbreken. Een overheerlijke teambuilding!

  Bossche Bollen Teambuilding Brabant Chocola

  Terug in de tijd met Daf 33!

  Ontdek Brabant in een auto die even hard vooruit rijdt als achteruit. Maak een tour door het typische Kempische dorp en langs de heide en de bossen, waar de karakteristieke nostalgische sfeer van Brabant te proeven valt.

  Daf 33 Bedrijfsuitje Brabant

  Ik hou van Holland stadsspel

  Het Ik hou van Holland stadsspel is de perfecte manier om de mooiste Brabantse steden te leren kennen. Tijdens het uitvoeren van typische Brabantse spellen leert u de Brabantse cultuur en tradities op een speelse manier kennen.

  Ik hou van Holland Brabant Personeelsuitje Breda Den Bosch

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio