Reviews

Marielle (particulier)

Een leuke en gezellige ochtend gehad in centrum Rotterdam met hou van Holland stadsspel. Leuke en grappige opdrachten gedaan met behulp van tablet!

Jaqueline (vriendenuitje)

Het was een leuke teambuildingsactiviteit.

Ik Hou Van Holland - Stadsspel

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Ik Hou Van Holland - Stadsspel

De TV hit van dit moment en het razend populaire TV programma van de zaterdagavond!

 

Het spel Ik Hou Van Holland is iedere zaterdagavond weer te zien op TV, maar nu is het ook mogelijk om met u en uw collega’s deel te nemen. Het Ik Hou van Holland stadsspel staat geheel in het teken van Holland. Dit unieke stadsspel vindt niet plaats in de studio’s van Hilversum maar in uw eigen stad naar keuze!


De groep wordt, op de afgesproken dag, welkom geheten door de enthousiaste instructeurs van Monsterevents. Na de teamindeling gaat de dag van start. Op de route die door de stad afgelegd wordt, zijn er verschillende opdrachten die uitgevoerd worden. Deze opdrachten bestaan uit Hollandse tradities, vragen en raadsels. Bij elke opdracht is er geld te verdienen wat doorslaggevend kan zijn bij de grote finale!

Allerlei facetten van het tv-programma komen terug zoals o.a. bekende Nederlanders omschrijven, geluidsfragmenten raden, een grammatica test en nog veel meer!

Wat weten u en uw groep eigenlijk van Nederland? Heeft u genoeg kennis over de Nederlandse steden en weet u eigenlijk wel hoe iedereen in het Koningshuis heet? Bij Ik hou van Holland wordt al deze kennis op de proef gesteld tijdens een spannende tocht door een stad naar keuze.

Kan de aanvoerder van het team wel coördineren en begrijpt uw collega u ook zonder woorden? Zingen, uitbeelden, oer Hollandse spellen, ze komen allemaal aan bod tijdens dit uitje.

Maar het belangrijkste, weet uw team wel de meeste Guldens te winnen en worden jullie daarmee het winnende team? Voor elk goed beantwoorde vraag kunt u geld winnen. Het team met de meeste guldens mag zich als winnaar bekronen en zal een verassende prijs mee naar huis nemen!

Om een idee te krijgen hoe uw dag er eventueel kan uitzien volgt hieronder een voorbeeld programma;

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 14.00 uur     Ontvangst met lunch (optioneel)
• 14.30 uur     Ontvangst met koffie of thee
• 14.45 uur     Uitdelen koffer en uitleg programma 
• 15.00 uur     Start programma Ik hou van Holland
• 17.00 uur     Verrassende prijsuitreiking
• 17.30 uur     Einde programma Ik hou van Holland
• 18.00 uur     Diner (optioneel)
• 21.00 uur     Einde

Samen met uw team, gaat u op pad door de stad naar keuze. Een gezellig spel voor een leuk dagje uit. Uw kennis over Nederland wordt getest, bent u een kenner? Ik hou van Holland is een spel waarbij het aankomt op kennis, teamspirit, creativiteit en een ferme lach!

Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. Escape Race 

2. De Wijnroute

3. Masterchef


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Ik Hou Van Holland - Stadsspel

v.a. € 24.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.