Moorddiner Experience

Bedrijfsuitje

Moorddiner Experience

v.a. € 67,50 p.p.
  • 120 – 180 minuten
  • Indoor
  • Door heel Nederland
  • 20 – 200 personen

Bedrijfsuitje

Moorddiner Experience

Een moordachtig diner! Gezellig met je team op een locatie in Nederland een lekker etentje, tenminste… Dat denk je. Een speciale theater-experience waar er een beroep wordt gedaan op jullie mensenkennis en speurwerk. Lossen jullie tijdens het diner op wie de moordenaar is?

Wat is een MoordEvent?

Een MoordEvent is het enige echte real-life detectivespel (met acteurs) van Nederland dat gespeeld kan worden in één dagdeel, uit te breiden tot een (maximaal) programma van 5 dagen met 4 overnachtingen en alles daar tussenin in binnen- en buitenland. Tijdens een MoordEvent zullen jouw collega’s of vrienden één of meerdere moorden moeten oplossen.

Onze MoordEvents zijn een interactief theaterstuk die zich afspeelt voor jullie ogen; tussen en mét jouw collega’s of vrienden. Levensechte personages, die samen met jullie een mooie avond voor de boeg hebben. Denk bijvoorbeeld aan een casting voor een nieuwe speelfilm, een seminar over een nieuw te verkopen topproduct of het uitreiken van een award aan een fantastische zangeres.

Onder dat soort voorwendselen starten de evenementen en het eerste uur lijkt zich daar ook niets raars in te ontvouwen. Hoewel … Ruzies, meningsverschillen en roddels vullen langzaam de dag of avond en dan ineens: een eerste slachtoffer!

De politie stapt binnen en het evenement krijgt een andere toedracht. Jullie zullen actief op zoek moeten naar de dader, onder begeleiding van de politie. Ondertussen gaan de personages onverstoorbaar door met hun eigen plan van de avond, al gaan er hier en daar wat maskers af en vallen levens door de spreekwoordelijke mand.

 

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Iris (KPN)

Wat was dit een geweldige ervaring. Eens iets anders dan alleen een diner. De spanning is vanaf begin af aan te voelen. We hebben allemaal genoten.

Bram (GVB)

Bedankt aan alle acteurs die voor ons een geweldige avond hebben bezorgd. Dit gaan we niet snel vergeten.

Evelien (Giftshop)

Dit was echt te gek. Echt een aanrader om je collega’s van een andere kant te leren kennen. Bedankt Monsterevents voor deze avond.

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar.
Een avondvullend programma vol met list en bedrog, terwijl jullie genieten van een heerlijk diner. Iedereen een sterke maag…?
Deze boeking is exclusief diner + drinken. Het team van Monsterevents staat volledig voor jullie klaar om meerdere voorstellen te doen betreft locatie/ diner en andere organisatorisch taken. zodat je nooit te veel betaald!

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
18.00 Ontvangst met borrel (optioneel)
18.30 Gasten aan tafel
18.35 Binnenkomst acteurs
19:00 3-Gangendiner
22:00 Eindspeech + oppakken van de moordenaar
22.30 Afsluitende borrel (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy